Aşılama Pko olup bu ay aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende de pko var. eylul ayında asılama oldum suan 2 aylık hamıleyım sukur. ılk asılamam da tuttu.
bende cok korKUyordum ozellıkle speklumdan baya panık yaptım ,bayılcak gıbı oldum ama korkulacak bısı yokmus aslında. acımadıda. cok az gergınlık hıssedıyorsun speklumda. bende vajınusmus vardı 1 yıl da atlata bıldım. hala da tedırgınımdır boyle selerde. ondan dolayı panıkten yaptım herseyi:KK70:
ben bıle acımadı dıyorsam gercekten acıyacak bırsey yoktur emın ol :))
Merhaba .bende de pko var bu ay asilama oldum . Sizde belirtiler varmiydi ?bugun asilamadan 9gun gecti belirtim yox

Merhaba .bende de pko var bu ay asilama oldum . Sizde belirtiler varmiydi ?bugun asilamadan 9gun gecti belirtim yox
bende ılk 1 hafta hıc bır belırtı yoktu. kasık agrım cok fazlaydı yanlz. hamıle oldugumu ogrendım den berı bır sure devam ettı. Bunun dısında asılmamdan 1 hafta sonra cok fazla uyku halı oldu yorgunluk halsızlık vardı. oradan suphelendm. 11. gunu de dayanamayıp kan testı yaptım :)) halsızlık dısında baska bır belırtı yoktu. gercı ben suan 2 aylık hamıleyım hala aynı belırtıler halsızlık uyku halı var. kusma ,mıde eksımesı , kabızlık hıc bırı hala yok . nazar degmesın :))

Bugün aşılamanın 10. Günü sağ kasığımda batma ağrı var. Sizler de de oluyor mu?

Merhabalar ben de gonal f iğneye başladım 50 lik kullanıyorum günlük Cumartesi kontrole gidicem 5 gün toplamda 250 sizce yeterli olur mu bu şekilde kullanıp yumurtaları istenildiği gibi olan var mı

Hayır malesef değilim. Çok üzüldüm. Bu ay boş geçecek normal deneyin dedi. Sonraki ay yine aşılama olacak.
üzülme canim.. desemde bos biliyorum, bende 2 hafta önce ayni durumdaydim. aglamiycam dedim ama baya dünyanin sonu gelmis gibi kahroldum... :( ama gecti.. insallah sende daha iyisindir.. daha yolun basindayiz. 8 defa deneyenler bile var, biz ilk olumsuz sonucta böyle yaparsak, sonumuz ne olur ?

neden tekrar denemek istemedi?
benim de bu ay bos gecti. yumurtlamam haftasonuna denk geldigi icin. hastanedekiler calismiyorlar, koronadan dolayi haftasonlari.
dogal yolla deneyin dedi.

pazartesi yinede kontrol olmak icin gittim hastaneye, yumurtlamam gerceklesmis mi diye baktilar. ultrasonda birsey görünmedi. o yüzden asilama yapmadilar.

kan aldilar.

hormun degerlerime göre, yumurtlama haftasonu gerceklesmis. ama öströjen degerimde cok düsükmüs, yani yumurtanin kalitesi kötü olmus olabilir dedi doktor. bu ay bu degerlerle hamile kalmaniz zor.
bir sonraki ay yumurtlamam icin ilac kullanicam..

üzülme canim.. desemde bos biliyorum, bende 2 hafta önce ayni durumdaydim. aglamiycam dedim ama baya dünyanin sonu gelmis gibi kahroldum... :KK43: ama gecti.. insallah sende daha iyisindir.. daha yolun basindayiz. 8 defa deneyenler bile var, biz ilk olumsuz sonucta böyle yaparsak, sonumuz ne olur ?

neden tekrar denemek istemedi?
benim de bu ay bos gecti. yumurtlamam haftasonuna denk geldigi icin. hastanedekiler calismiyorlar, koronadan dolayi haftasonlari.
dogal yolla deneyin dedi.

pazartesi yinede kontrol olmak icin gittim hastaneye, yumurtlamam gerceklesmis mi diye baktilar. ultrasonda birsey görünmedi. o yüzden asilama yapmadilar.

kan aldilar.

hormun degerlerime göre, yumurtlama haftasonu gerceklesmis. ama öströjen degerimde cok düsükmüs, yani yumurtanin kalitesi kötü olmus olabilir dedi doktor. bu ay bu degerlerle hamile kalmaniz zor.
bir sonraki ay yumurtlamam icin ilac kullanicam..
Bu ay Gonal f kullandığım için o ilaç beni çok etkiledi her gün ağladım neredeyse. Birde ilaç yumurtalıkları aşırı uyarıyor üst üste yapmak istemedik. Bu ay ilaç kullanmadan sadece yumurta var mı bakacak ona göre deneyin diyecek. Biz talep ettik aslında bu ay normal deneyelim diye oda olur dedi. Bende şimdi soğan suyu içiyorum sabah akşam. kasıklarım agrıyor bayağı bi yumurta oluşur umarım. Sonraki ay yine gonal f ile aşılama olacak. Sonra tüp bebek düşünüyoruz

Bu ay Gonal f kullandığım için o ilaç beni çok etkiledi her gün ağladım neredeyse. Birde ilaç yumurtalıkları aşırı uyarıyor üst üste yapmak istemedik. Bu ay ilaç kullanmadan sadece yumurta var mı bakacak ona göre deneyin diyecek. Biz talep ettik aslında bu ay normal deneyelim diye oda olur dedi. Bende şimdi soğan suyu içiyorum sabah akşam. kasıklarım agrıyor bayağı bi yumurta oluşur umarım. Sonraki ay yine gonal f ile aşılama olacak. Sonra tüp bebek düşünüyoruz
hayirlisi olsun canim..umarim güzel sonuclar alirsinz.. ben acikcasi tüp bebege hazir degilim...

Kızlar merhaba ben pcosum
Bende klomeni 5 gün iki defa günde kullandım
13.günü bugün kontrol vardı iki yumurtan var biti 11 biri 13ml yumurtalarım büyür mü 15-16.güne kadar endişeliyim çok büyümese diye

Kızlar merhaba ben pcosum
Bende klomeni 5 gün iki defa günde kullandım
13.günü bugün kontrol vardı iki yumurtan var biti 11 biri 13ml yumurtalarım büyür mü 15-16.güne kadar endişeliyim çok büyümese diye
ben bilemiycem valla. doktor ne dedi ki? bence büyür ama kacinci güne kadar bilemem. illa 15-16.gün olmasi gerekmiyor ki? asilama mi yaptiracaksin?

Back
X