Aşılama Pko olup bu ay aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hic korkma canim.. inan bana daha doktor ön hazirligini yapiyor saniyordum, duami baslayip okuyamadan bi baktim ki oldu bitmis bile..yani korkulacak birsey yok, incecek birsey, normal muayene de daha cok kasiyordum kendimi.

sadece ben o an bitti diyince birden telas yaptim, koltuktan kalkiyordum, doktor hemen uyardi, haraket etme dedi.. 10 dakika o pozisiyonda oturman gerekiyor.. simdiden seni uyariyayim da, haraket etme.. sonrasinda da 2-3 gün agir is yapmaman gerekiyormus. bana doktor birsey demedi.. bende normal haraket ettim, belki o yüzden tutmamis olabilir

ama ben inaniyorum er yada gec, vakti zamani geldigininde hepimimiz bebeklerimize kavusucagiz, bu bir sinav.. ilahi akIsa güvenmeliyiz..
Çok teşekkür ederim bugün Cuma günü umarım Allah’ın izniyle olur. Bazısı hiç acımadı dio bazısı çok acıdı dio. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimiz kavuşuruz Allah’a hep dua ediyorum isteyen herkesin olsun bu süreç çok yıpratıcıymış.

Aşılama yaptırdım bugün benim canım çok azdır. Hiç acı olmadı ya. İnşallah tutar. Yarın ilişki önerdi birde Pazartesi. Buraya yazıyorum ki korkan olursa diye. Hiç korkmayın.

Aşılama yaptırdım bugün benim canım çok azdır. Hiç acı olmadı ya. İnşallah tutar. Yarın ilişki önerdi birde Pazartesi. Buraya yazıyorum ki korkan olursa diye. Hiç korkmayın.
gördün mü canim, ben sana demistim acimayacak diye.. insallah tutmustur.. kendine cok dikkat et ve kendini yorma. ama yinede fazla kafana takip stres yapma.. bak ben 2 haftadir stresten sistim resmen :=) ve hala hamile olup olmadigimi bilmiyorum :=)

gördün mü canim, ben sana demistim acimayacak diye.. insallah tutmustur.. kendine cok dikkat et ve kendini yorma. ama yinede fazla kafana takip stres yapma.. bak ben 2 haftadir stresten sistim resmen :=) ve hala hamile olup olmadigimi bilmiyorum :=)

adet olmadınız mı henüz? Benim çatlatma iğnesinden sonra 14. Gün hiç adetim gelmiyor genelde 18 20 oluyor. İnşallah hamilesinizdir😊

Bu sabah kalktığımda kahverengi akıntım vardı bayağı bi. Sizde tahriş mi oldu ondan mı geldi? Sizlerde de aşılamadan sonra oldu mu böyle?

evet canim bende de aynisi oldu. 2-3 gün akintim sürdü.. fitil yazdi mi doktor sana?
buarada: hala regl olmadim, ama testler negatif cikiyor
Bana hiç bişey yazmadı idrara sıkışıktım siz yazınca bende öyle gittim.hatta hocam napayım dedim idrarı boşalt dedi. Gittiğim doktor doçent. Tokat’ta yasıyoruz ve en iyisi. Siz de pko mu var? Şuan aşılamadan sonraki kaçıncı gününüz?

benim esimde Tokat'li :=)

bugün 15.gün ve az önce maalesef koyu leke geldi, yani regl oluyorum :KK43: aglamamak icin kendimi zor tutuyorum

2 defa daha deneyecegim asilamayi, allahin hakki 3. tutmazsa ara verecegim.. .

buarada behsettigim fitil progestoron hormunu. bebegin rahime yerlesmesine yardimci olyormus. insallah tutmustir seninkisi ama eger birdaha yaptirman gerekeirse hocaya sorarsin..
ama insallah birincide tutar.. dualarim seninle..

Benimde aşılamada 10. günüm. Bekle bekle vakit geçmiyor:KK12:

buarada behsettigim fitil progestoron hormunu. bebegin rahime yerlesmesine yardimci olyormus. insallah tutmustir seninkisi ama eger birdaha yaptirman gerekeirse hocaya sorarsin..
ama insallah birincide tutar.. dualarim seninle..
İnşallah sizin de olur. Olmayan herkese versin Allah. Bende korkuyorum tutmazsa diye pozitif düşünmeye çalışıyorum

Sürekli kasıklarım ağrıyor.
Akıntı filan yok ama.
Göğüsler de hassasiyet var ama çatlama iğnesinden mi bilmiyorum.
Çatlama iğnesi olalı 15-16 gün oluyor.:110:

Nasıl belirtiler var benim 4. Gün kasıklarım agrıyor
Sürekli kasıklarım ağrıyor.
Akıntı filan yok ama.
Göğüsler de hassasiyet var ama çatlama iğnesinden mi bilmiyorum.
Çatlama iğnesi olalı 15-16 gün oluyor. :110:

İnşallah sizin de olur. Olmayan herkese versin Allah. Bende korkuyorum tutmazsa diye pozitif düşünmeye çalışıyorum
amin insallah hepimize nasip eder... korkma canim, korktugun basina gelir yoksa, hicbirsey düsünme. asilama yaptirdigini bile unut gitsin, belirtileri felan da hic takip etme. bosuna umutlandiriyor insani. bak ben yasadim, cok belirti vardi ama tutmadi. 2 gün agladim sizladim ama mecbur hayat devam ediyor.. :(

yinede yanimizda eslerimiz var buna sükredelim. her zaman tekrar denemeye bir imkanimiz var, buna da sükür,

bak ben bundan 10 yil önce bir düsük yaptim, hamileligimde siddet gördüm diye, tabiki o adamdan ayrildim. o kadar zordu ki hem bebegimi kaybetmek hemde tekrar deneme imkanimin olmamasi.

simdi yine cok sükür , mutlu bir evliligim var ve bu sürecte bana destek olan bir esim var. o yüzden birlikte oldugumuz sürece bunun üstesinden geliriz, diye düsünüyorum.

vakti zamani gelince rabbim istedigi zaman bize bebislerimizi nasip eder !!!!

sende yani kafana takma, güclü ol :=)

Arkadaşlar gonal f kullanıyorum. Pko olup aşılama yaptıran veya yaptıracak olan var mı? Ben biraz endişeliyim spekulum acı veriyor mu yaptıranlar?
bende de pko var. eylul ayında asılama oldum suan 2 aylık hamıleyım sukur. ılk asılamam da tuttu.
bende cok korKUyordum ozellıkle speklumdan baya panık yaptım ,bayılcak gıbı oldum ama korkulacak bısı yokmus aslında. acımadıda. cok az gergınlık hıssedıyorsun speklumda. bende vajınusmus vardı 1 yıl da atlata bıldım. hala da tedırgınımdır boyle selerde. ondan dolayı panıkten yaptım herseyi:D
ben bıle acımadı dıyorsam gercekten acıyacak bırsey yoktur emın ol :))

arkadaslar bu arada asılama olmadan once gonal -f ı 450 ignesı kullandım 3. kutuda sadece kez vuruldum .150 ml gerıye 300 ml ılac var .yumurtalarım bellı olgunluga geldıgı ıcın ıgneyı kestık.
çok sukur hamıleyım. iğneler de bılıyorsunu oldukca masraflı.
buz dolabımda ıgnenın kalanını saklıyorum. baslıklarrı acılmamıs sekılde bılıyorsunuzdur zaten. tek kullanımlık ıgnelerı var.
ıhtıyacı olab arkadasa burdan gonderebılırım.300 ml mevcut bılgınız olsun. ıstanbul da olan arkadaslarınız varsa verebılırım. ıstanbul dısı kargo sıkıntı olabılır. cunku ıgnenın soguk muhafaza edılmesı gerekıyor. kargoda sıcak ta bozulabılır. ılgılenen arkadaslar bana yazabılır.
Yazık tarıhı gecıp atılmasını ıstemıyorum. az para degıl cunku.

Back
X