bende pkoluyum ve daha 18 yaşındayım.. 15-16 yaşından beri bu hastalıgın varlıgını biliyorum ama o doğuştan benimleymiş sonradan oluşmamış.. sağ overim pcodu ama kilo alınca sol overime de geçti.. ayrıca sağ pco'nun üstüne 12 CM kist oluştu.. onu yok ettiler hemde 10 günde.. şuan diaformin ödem attırıcı ve diane 35 kullanıyorum. diaforminin 5. günündeyim ve 4 kilo verdim.. acayip şekilde iştahımı kesti ve mide bulantılarım çok oldu hala var ama ben gece yatarken içiyorum artık diaformini hem bulantım az oluyo hem de gün boyunca iştahsızlık yapıyo..
KİLO PKO'NUN BAŞ DÜŞMANI PKO GİTMEZ AMA BİZE OLAN ZARARLARINI KİLO VEREREK AZALTABİLİRİZ.
sakın vazgeçmeyin ben bu yaşta bu hastalıkla ugrasıyorum ve erken teşhisle belkide geleceğim kurtulacak..
allah herkese yardım etsin..
canım diaformini doktor sana kilo verdirmek içinmi verdi memnunmusun ben 13 yıl diane 35 kullandım aman uzun süre kullanma bu ilacı.gittiğim her doktor neden bukadar uzun süre kullandın diyor.adet söktürücülerdevar diane dogum kontrol ilacı imiş.doktorum simdi aspirin ve lutenly adlı adet söktürücüyü verdi bana evlenenekadar kullan dedi