Arkadaşlar ben de pko luyum 4-5 ayda bir adet görürdüm , yaklaşık 3 sene çocuğum olmadı bir düşük yaşadım sadece ,"hiç olmayacak mı " derken şu an üçüncü çocuğuma hamileyim..
İlk önce dr a gittim yumurta takibi vs.. Stresli süreçler. En son dinlenmek istedim doktora ara verdim. sadece glukofen 850 mg kullanmıştım her gece yatarken içiyordum.. O arada hamile kaldım. İlk oğlum doğdu. Şu an 4 ve 2 yaşında iki oğlum var,üçüncü bebeğim de (kız) mayısta geliyor inşallah. Şaka gibi değil mi? Doğumdan sonra vücut pko'yu baya yeniyormuş. Çok hasret çektiğim için korunmadım, çok çocuğum olsun istedim.
İnşallah siz de benim gibi çocukların arasında kalırsınız:)
Geçmişteki kendime söylemek istediğim tek şey; "kendinden nefret etme, vücudun elinden geleni yapıyor"olurdu. Siz de kendinizi sevin