Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hastalığın en önemli nedenlerinden biri de kilo alıp,kolay verememek.Kilo verdikten sonra normal olarak hamile kalan var mı aranızda arkadaşlar?Ona göre ya tüp bebek,ya sıkı bir spor ve diyet
Ben 93 kiloydum, şu an 89 oldum.Sen kaç kiloydun acaba?
"bende şu an 87 kiloyum nasıl kilo verdin söylermisin"
Koşu bandı aldık.Akşamları sürekli 30-45 dk. yürüyorum.Ayrıca Maurers kullanıyorum.Yediklerimi büyük oranda kıstım.Ancak pcos olduğum için normal kişilere oranla daha yavaş kilo veriliyor anladığım kadarıyla.Eşiminde teşviğini unutmamak lazım.Her akşam "sporunu yaptın mı,ilacını içtin mi?" :)
Ben 87,7'de durdum.2 kez tüp bebek uygulaması yaptırdım, sonuç negatif.Biz de eşimle beraber asıl meselenin pcos olduğunu ve belki çözümün kilo vermekte olduğunu düşünerek sıkı bir diyete başladım.Şu anda tek sıkıntım kilo vermemin durmuş olması.Bu süreci nasıl kolaylıkla atlatabileceğim konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
cnm 87 kilo gerçekten baya fazla çoğu kilolu kadınların yağları iç yağı olurmuş seninde büyük ihtimalle göbek kısmın yağlı.sana tavsiyem kesinlikle bi diyetisyene gitmen. Ben 4 yıllık evliyim ve 90 kiloydum,çocuk istedim olmadı doktora da bi kaç gitmedim olur die bekledik ama olmayınca gittik ve pcı olduğumu öğrendim ne olduğunuda bilmiyodum tabi.araştırdım okudum kafam çok karıştı,devlet hastanesi ilgilenmiyo dedim gitti özel hastaneye klomen kullandım 3 ay sonuç negatif yumurtalıklarım hiç gelişmedi ve progestornum hep 0,50 lerdeydi.tabi ben kiloyla bi alakası yok dedim yedim de yedim.üzerinden zaman geçtikçe ben en son aşamaya kadar geldim ve göbekten kullandım bi aylık dönemde o iğne stresi bitirdi beni anlatamam o hisleri neyse normalde 10 a kadar yumurta olur dedi doktorlar ama bende 1 tane zor oldu bana hemen aşılma dediler yada tüp bebek o an içimden hiç bişey gelmedi doktora aşılama diye gittim doktor geldi arabayı park etti ben kaçtım yaptırmadım.o ay çok üzüldüm ve birden aynada o biçimsiz göbeğimi görünce kesin bu gidicek dedim sabah hemen başladım diyetime inanın 1 ayda 8 kilo verdim tartıda o 82 yi görünce heyecanımı anlatamam tabi bu süreçte doktora gitmedim çünkü 1,5 ay oldu ben 10 kilo verdim bi süre sonra 12 klo verdim yani 2 ayda 78 kilo oldum.şimdi heyecanla bebek sahibimiyimyada hamilemiyim die bekliyosun hayır değilim.
Ama ama sonuç ne biliyomusun bu ay doktora gittiğimde pko dan kurtulduğumu öğrendim ve her zaman 0 larda çıkan progesteronum yani çatlamayan yumurtam oluşmuş ve çatlamış kendiliğinen şimdi 70 kiloya düşücem tekrar başladım diyete ama doktor kontrolünde sende öyle yap kesinlikle diyetisyene git kendi kendine bişey yapma sonuç alıcaksın inş. Allah ın izni ile..
bu mesajı buraya ayın 13 de yazmıştım ve akşam doktora gitmiştim doktor herşey mükemmel dedi tamamen pko dan kurtulmuşsun demişti ve 22 mart benim son adet tarihimdi ve şu an hamileyim tamamen mucize ama kilo kaybı sayesinde...azimli olun yapabilirsiniz kendinize inanın önce allah sonra kendinizde bitiyor herşey rabbim bütün isteyenlere tez zamanda nasip etsin inşş...
bu mesajı buraya ayın 13 de yazmıştım ve akşam doktora gitmiştim doktor herşey mükemmel dedi tamamen pko dan kurtulmuşsun demişti ve 22 mart benim son adet tarihimdi ve şu an hamileyim tamamen mucize ama kilo kaybı sayesinde...azimli olun yapabilirsiniz kendinize inanın önce allah sonra kendinizde bitiyor herşey rabbim bütün isteyenlere tez zamanda nasip etsin inşş...