Pko olup tup bebek ilaclari nasil kullandiniz

beatiful81

Bebeğimi bekliyorum
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
636
330
628
33
Merhaba arkadaşlar 3. Tüp bebek tedavime başladım dün pkoluyum ve iğne dozum ilk 2 tüp bebek de 150 Ganol f ile başlamıştık sadece şimdiki tedavimde gunluk 225 Ganol f ve 75 menapur kullanıyorum çok fazla gelirmi acaba pko olup benim gibi fazla ilaç kullananlar kaç yumurtanız toplandı çok gelmez inş korkuyorum ilk tüp bebekde 12 ikincide 20 yumurta toplanmıştı ve ohss olmuştum şimdi daha yüksek kullanıyorum gün gün kaclik kullandınız yazabilirseniz çok memnun olurum teşekkürler

Bende 150 ile başladım sonra 137.5 yaptı doktor.
Belki diğer kontrolünüzde düşürür dozajı

bende pcosluyum benim 12 yumurtam toplanmıştı ilaçların adını unuttum ama ben hem kalçadan hem göbekten iğnelerim vardı 3 tane si donduruldu 1 tane transfer edildi ama malesef tutmadı.

bende pcosluyum benim 12 yumurtam toplanmıştı ilaçların adını unuttum ama ben hem kalçadan hem göbekten iğnelerim vardı 3 tane si donduruldu 1 tane transfer edildi ama malesef tutmadı.
Rabbim yardımcınız olsun inş hayirlsiyla size de nasip etsin

bende gonal f 225 menopur 75 ile tedaviye başlamıştım

Aynı benimki gibi demekki pko varmı sizde de acaba birde kaç yumurta toplandı acaba sizin ohss durumu yasadinizmi
bende pko var evet 11 yumurta gelişti 9 yumurta toplandı 7si döllendi. ohss mi yaşadığım şey bilmiyorum doktora söylemedim gitmedim ama opu sonrası aşırı şişkinlik oturamama ağrı falan oldu 1 gün sonra yavaş yavaş geçti.

Merhabaa, bende hafif pkoluyum, 7 gun 225 gonalf kullandim bende. 11 yumurtam toplandi, 7 tanesi olgun cikti 5 tanesi dollendi ve sonuc olarak 3 tanesi 5. Gune gelip donduruldu. Suan transfere hazirlaniyorum

Anladım çnm çok geçmiş olsun sana da 2. Tüp bebekte benim 20 yumurta toplanmisti ve çok kötü hastanelik oldum dediğin şeyler ohss ama ben baya ağır geçirdim nefes alamadım idrara çıkamadım hıc 3 gün yattım hastanede devamlı serum yedim sürekli kan alıp baktılar çok kötüydü allahım kimseye yasatmasin ondan çok korkuyorum

Merhabaa, bende hafif pkoluyum, 7 gun 225 gonalf kullandim bende. 11 yumurtam toplandi, 7 tanesi olgun cikti 5 tanesi dollendi ve sonuc olarak 3 tanesi 5. Gune gelip donduruldu. Suan transfere hazirlaniyorum
Maşallah rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde tutunmasını ve kucağına almayida göstersin inş cnm bakalım inş benimkilerde güzel buyur ve sağlıklı embriyolarım olur rabbimin izniyle

Maşallah rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde tutunmasını ve kucağına almayida göstersin inş cnm bakalım inş benimkilerde güzel buyur ve sağlıklı embriyolarım olur rabbimin izniyle
InsaAllah canim benim! Gonlum rahat niyeyse suandada, hakkimizda hayirlisi olsun butun evlat sahibi olmak isteyenler

Anladım çok üzüldüm tekrardan geçmiş olsun umarım bir daha böyle bişe yaşamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…