Pko olup tup bebek ilaclari nasil kullandiniz

Merhaba,maşallah gördüm hamilesiniz inşallah bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız darısı isteyen bizlerin başına ❣️ Ben de bu ay menopur ve gonalfa başlıycam kullanımda hiç sıkıntınız oldu mu acaba?
merhaba çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. ilaçları kullanımda hiç bir sıkıntı yaşamadım açıkçası yalnızca bulmakta sıkıntı çekebilirsin umarım hemen bulursun

merhaba çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. ilaçları kullanımda hiç bir sıkıntı yaşamadım açıkçası yalnızca bulmakta sıkıntı çekebilirsin umarım hemen bulursun
Biz yurtdışında yaşıyoruz ilaçları Türkiyeden temin etmek istedik çünkü baya uyguna geliyordu ama hiçbir eczanede yok ve kimse de sipariş etmiyor maalesef o yüzden fransadan sipariş ettik 😢

Biz yurtdışında yaşıyoruz ilaçları Türkiyeden temin etmek istedik çünkü baya uyguna geliyordu ama hiçbir eczanede yok ve kimse de sipariş etmiyor maalesef o yüzden fransadan sipariş ettik 😢
artık belli bir zamandan sonra üçe beşe de bakamıyorsun yeterki bulayım diyorsun. umarım tedavin olumlu sonuçlanır güzel haberleri verirsin

Back
X