- 28 Ekim 2011
- 1.865
- 183
- 363
öncelikle her okuduğuma inanmıyorum. erkek arkadaşım eczacılık fakültesinde okuyor benim için özel araştırmıştı. bana da bunların ikisini doktor önermişti beraber kullan diye . nette bir çok yerden okudum ama sana resmi sayfayı vereyim güncel olan bi sayfa ve uzmanlarca yazılıyor. sayfanın alt bölümüne doğru yzıyor etkileşen i,laçlar yasmin ginera vb şeklinde Glifor Film Tablet | İlaç Pedia | Eczacılar ile İlaç Bilgisi, İlaç Yan Etkileri ve İlaç Fiyatları
Doğum kontrol haplarıyla metformin kullanılır.Tabi ki her ilaç gibi bunlarında yan etkileri vardır ama birbirlerine etkileşimleri yok.
Doktorum bana birlikte kullanmanın hiç bir sakıncası olmayacağını ilacı bırakmam gerektiğini söyledi.
İnternette her okuduğuna inanmapcoslular, insilün direnci olması halinde gönül rahatlığıyla merformini doğum kontrol haplarıyla beraber kullanabilirler.
Sizin aksinize bana jinekoloji değil endokrinolojidir bu hapı veren
Metformin tedavisi için şeker hastası olmak gerekmez. Gelişen insülin direncini kırmak için metformin tedavisi uygulanır.
Sağlıklı Günler Dilerim Hepimize
linki verememmişim tekrar veriyorum
Glifor Film Tablet | İlaç Pedia | Eczacılar ile İlaç Bilgisi, İlaç Yan Etkileri ve İlaç Fiyatları