Pko(polikistik over)

Ozlemy22

Çok şükür Rabbim ❤😇
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
293
102
103
29
Merhaba 2016 dan beri adet ile ilgili sorunlarım vardı.ramazan ayında 3ay adet olmayınca doktora gittim ultrasonla bakılınca sağ overde 20mm kist izlendi birden fazlaydı heralde.doğum kontrol haplarıyla arada adet oluyordum.2018yani bu sene 4 temmuz da kendiliğinden adet oldum.sonrası yok ağustos ve eylül adetini olmadım.25 günlük evliyim bazı belirtiler yaşadım doktor da kan ve idrar verdim total hcg <2 çıktı hamile değilsin dedi .umutlanmistim,fakat idrar yolu enfeksiyonu çıktı rahatsızlıklar ondan oluyomus.2016-17 insulin direncim var bu seferinde normale dönmüştü .fakat adet olmuyorum hemen çocuk sahibi olmak istiyoruz eşimle. Düzenli adet olmadığım icin yumurtlama günlerini de bilmiyorum. Açıkçası doktora gitmeye korkuyorum bu kist yüzünden ne yapayım bilemiyorum

Merhaba , ben düzenliadet görüyorum . Ama ultrasonda iki yumurtalığımda da pko görüldü . Dr sorun değildedi. Yumurtlama günlerimi ovulasyon testi ile takip ediyorum . Netten aldım çok ucuz bir rakama.. çabuk çocuk olsun istiyorsanız düzgün detaycı bir dr ile görüşün . Ve o testi hergün uygulayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…