Pko sendromuyum tüp bebekte başarılı olurmuyum

şuna inanıyorum artık istediğimizi yapalım Allahım ol deyince olacak,her şey boş,sürekli yatmakta iyi değil ben üçünde de çalıştım işim yorucu değil masa başı ,işten cık dediler çıkamadım.ama inan alakası yok her şey kısmet
pıhtılaşma çıkmıstı onun içi de ilaç iğne kullandım, sebebini tam bilmiyorlar maalesefama pcos da yapıyor dedi dokyor

şuna inanıyorum artık istediğimizi yapalım Allahım ol deyince olacak,her şey boş,sürekli yatmakta iyi değil ben üçünde de çalıştım işim yorucu değil masa başı ,işten cık dediler çıkamadım.ama inan alakası yok her şey kısmet
Yine de dikkat etmek lazım kuzu🙏

Pcosluyum eşimde morfoloji problemi var..

İlk denemede çift embriyo koyuldu tuttu ama 17 haftalık erken doğumla kaybettim evlatlarimi çift embriyo da bu tür riskler var..

İkinci denemede tek embriyo transfer edildi oğlumu kucağımıza aldık çok şükür..

Üçüncü denemede tek embriyo transfer edildi şuan hamileyim...

Pcoslularin tüp bebekte şansı yüksek diye biliyorum doktorum hep o şekilde söyler...
Tekmi koydursam acaba bende çok kafam karışık hastane kafamı en başinda karıstirdı daha 3 koyalim 3 koyalim 2de karar kıldım sonra.
Aslinda hep tek gebelik yaşamak istiym
Ama kibrista tedavi görüyoz ilk etapta tedaviye servet harcdk
İkinci denemeye paramiz kalmadi
Tekte şansımi düşürürmüyüm diye düşünüyorum

Pcosluyum eşimde morfoloji problemi var..

İlk denemede çift embriyo koyuldu tuttu ama 17 haftalık erken doğumla kaybettim evlatlarimi çift embriyo da bu tür riskler var..

İkinci denemede tek embriyo transfer edildi oğlumu kucağımıza aldık çok şükür..

Üçüncü denemede tek embriyo transfer edildi şuan hamileyim...

Pcoslularin tüp bebekte şansı yüksek diye biliyorum doktorum hep o şekilde söyler...
Morfolojiniz kaç peki ?

Bizimki donasyn olduğu bu sorunun cevabini bilmyrz doğrumu
Canm şimdi şöyle eşlerimize azosperm teşhisi koymadan sperm analiz testi yapıyorlar o teste morfoloji ve birsürü daha değerin teşhisi konuluyor mesela bazılarında sperm üretimi var fakat morfoloji sıkıntı yani şekil bozukluğu var bizde hiç sperm olmadığı İçin bizim ilgi alanımıza girmiyor bunlar

S Sonilmek için sormuştum canım morfoloji sorunu var bizde dediği için
5 yıl önce bakilmisti en son net hatırlamiyorum ama yüzde doksan dokuzunda şekil bozukluğu vardı..
Tüp bebek harici imkansız demişti Doktorlar..
Ozaman tüp bebek yaptırdik kalan embriyolarimiz da donduruldu 5. Yılımızda yani bu sene yeniden transfer yapıldı uzun zaman geçtiği için inanın hatirlamiyorum ama canlı sperm sayısı az, morfoloji yüksekti tek hatırladığım o...

5 yıl önce bakilmisti en son net hatırlamiyorum ama yüzde doksan dokuzunda şekil bozukluğu vardı..
Tüp bebek harici imkansız demişti Doktorlar..
Ozaman tüp bebek yaptırdik kalan embriyolarimiz da donduruldu 5. Yılımızda yani bu sene yeniden transfer yapıldı uzun zaman geçtiği için inanın hatirlamiyorum ama canlı sperm sayısı az, morfoloji yüksekti tek hatırladığım o...
Cevabınız için teşekkür ederim 🌼

Polikistim sendromuyum ama düzenli adet görüyorum. Eşimde sperm olmadığı için tüp bebeğe başvurduk.
Tüp bebekte 2 embriyo transfer ettirsem tutma olasılığı nedir acaba
Bende pkoluyum tüp bebekle ilk denemede 1 embriyoyla gebeyim şuan çok şükür daha çok yeni 5+2 yani seçtiğin tüp bebek merkezi çok önemli ama Rabbim verince veriyo

2 gün snra transfrm var inş. Hayirli haberle geri dönüs yaparm size

Back
X