- 16 Ocak 2016
- 330
- 654
- 103
- Konu Sahibi Salcali_ekmek
-
Hormon testi yaptirdin mi doktorun pco oldugunu nerden anladiMerhabalar. Geçen ay 20 güne yakın lekelenme tarzinda kahverengi kanamam olmuştu. Genel olarak da çok düzenli bi adet döngüm yoktu, 40-45 günde bir olurdum. Dr a gittim ve pko olduğumu, çok yumurtam olduğunu söyledi ve ilaç vermedi. Hamilelige engel mi diye sordum bunu hamilelik düşündüğünüzde bilebiliriz dedi. Lekelenmem kendiliğinden kesildi. Yeni yeni çocuk düşünmeye başladık biz de. Soğan kürü yapmaya karar verdim. 10 gündur bu kürü yapıyorum. Bugün öğle vakti birden bi koyu renkli koyu kivamli kanamam oldu (adet olmayi beklemiyordum). Fakat şu an kanamam devam etmiyor. Böyle bi durumla karşılaşan var mi acaba? Bu konudaki düşünce ve fikirlerinizi almak istiyorum.
Şimdiden teşekkürler
Ultrason ile muayene yapti. Hormon testi de yaptı. adet değildim, lekelenmem vardi ama.Hormon testi yaptirdin mi doktorun pco oldugunu nerden anladi
Lh fsh kac cikti pekiUltrason ile muayene yapti. Hormon testi de yaptı. adet değildim, lekelenmem vardi ama.
Lh fsh kac cikti peki
Ya kafam karisti belki oylesine bi kanamaydi belki adet degildin guvenemedim o doktora bence baska bi doktora tekrar gitBekarken (mart 2015) adetimin 3.günü verdiğim kanda:
Fsh 2.25
Lh 22.18
Çıkmış. En son muayne sonuçlarına şu an ulaşamıyorum malesef.
Ya kafam karisti belki oylesine bi kanamaydi belki adet degildin guvenemedim o doktora bence baska bi doktora tekrar git
Ben de bi doktora gitmiştim bana pco dedi ama ben guvenmeyip baska doktora gitmiştim daha dogrusu 2 doktora gittim kist vs yoktu. Yani 1.doktor yanildi galiba bu yuzden belki sizdede böyledir diye suohelendimNeden öyle dediniz? Kafanizi karıştıran ne oldu acaba? Baska bi dr a gittim ultrason görüntülerini de verdi kistler görünüyor.
Ben de bi doktora gitmiştim bana pco dedi ama ben guvenmeyip baska doktora gitmiştim daha dogrusu 2 doktora gittim kist vs yoktu. Yani 1.doktor yanildi galiba bu yuzden belki sizdede böyledir diye suohelendim
Adet bitiminden 2 gun sonra basla 15 gun yap oyle yaptim benBir sorum da şu: bu kürü yaparken adet olunca küre devam mi edilmeli bırakılmalı mi?
Sen peki hamile kaldın mı o ay soğan kürü ileAdet bitiminden 2 gun sonra basla 15 gun yap oyle yaptim ben
Ben bekarimSen peki hamile kaldın mı o ay soğan kürü ile
Pardon cnm adet düzensizliği içinmi uyguladı nBen bekarim
Adet miktarim azaldi ya duzelsin diye ama pek duzelmedi açıkçası hayit iciyorumPardon cnm adet düzensizliği içinmi uyguladı n
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?