Gebeliğe Hazırlık Pko, sperm azlığı, infertilite problemi 😶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benzer durumlar olduğu için yazıyorum. Ben de herhangi bir sorun yok 29 yaşındayım 1buçuk yıllık evliyiz. eşimin değerleri düşük toplam 11milyon sperm var diğer değerler de düşük. Doktorlar bizi direkt tüp bebeğe yönlendirdi. Hem kendi doktorum hem danıştığımız diğer doktorlar hepsi de. İlk dediklerinde şok geçirdik ancak bu fikre alıştık gibi düşünüyoruz biz de artık.
Sizin fikrinizi almak isterim

B
Bende bu ay aşılama olacaktım ama vazgeçtim eşim vitamin kullanıyor bende bu ay hayıt suyuna başlayacağım ve soğan suyu. Eşime de çakşır suyu içireceğim. Bence sende bitkisel yolları dene en son tüp bebek dene hastane süreci çok stresli ortada hiç bir şey yokken bile sinirlenip moralin bozulabilir. Sperm sayısı ve kalitesinin artması için en az üç ay vitamin vb. Desteklerin düzenli kullanılması gerekiyor. Bende hem kendim hem eşim için yapabildiğim elimden gelen tüm doğal yolları denemeye çalışıyorum. İnşallah bunları yapıp güzel haberler vermek mutluluğu paylaşmakta nasip olur.

Doktorlar aşılamanın bile tutmayacağını söylüyor bize. Direkt tüp bebek dediler. Birkaç deneyip tüp bebek tedavisine geçme kararı aldık.
İnşallah çok dua ediyorum. Umarım yaşarız anne olma duygusunu Allah inşallah nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…