- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
- Konu Sahibi ogretmen61
Herkese merhaba. Pko olup aşılama yaptırıp tutan var mı? Pkoluların avantajı veya dezavantajı var mı? Adetimi bekliyorum olduğunda aşılamaya başlayacağız 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ilk kez deniycez bir sonraki adetimde başlayacaz inşallahBen 2. Aşılamayı yaptırdım su an beklemedeyim. 1. Tutmadı. Beklemek cok zor oluyor. Sen ilk kez mi deniyeceksin? Ins tutar bebegine kavusursun
Evet ilk kez deniycez bir sonraki adetimde başlayacaz inşallahTutmadğında hemen sonraki ay 2.ye başlanıyor mu
İnşallah seninki de tutarEvet bir sonraki ay gidiosun yine. Rabbim gonlune gore versin ins ilk seferde tutar
Bayrama denk geldiği için yapamadık şimdi adetimi bekliyorum ben de olunca gidecem doktoraMerhaba,
Yaptırdınız mı aşılamayı?
Bende adetini bekliyorum yaptırmak için
Ne kadar zamandır deniyosunuzBende çok kararsızım aşılama yapsam mı diye .doktor erken diyo .ve eger aşılama yaparsak eşim %100 olacak zannediyor .ilkinde olmazsa ikincisinin yaptırmaz bu defa
Dokuz ay bitti onuncu aya geçtik cnmNe kadar zamandır deniyosunuz
Daha önce hiç hamile kalabildin mi pekiDokuz ay bitti onuncu aya geçtik cnm
Yok cnm daha önce hiç hamile kalmadım.ben bir yıllık evliyim ama Eylül’den beridir düşünüyoruz olmuyor .Daha önce hiç hamile kalabildin mi pekiben 11. Ayımda gittim aşılama için ama bayramdan dolayı kaldı işte bu ay 1 yılımız doldu
Aşılama da çok olumlu sonuç alınmıyor diyorlar anlamadımDaha önce hiç hamile kalabildin mi pekiben 11. Ayımda gittim aşılama için ama bayramdan dolayı kaldı işte bu ay 1 yılımız doldu
Hayırlısı olsun canımBayrama denk geldiği için yapamadık şimdi adetimi bekliyorum ben de olunca gidecem doktora ☺
Pko da durum değişiyor canım. Direk klomen+çatlama iğnesiyle hamile kalanları da gördüm, okudum. Ama ben denememe rağmen olumsuz sonuç aldım. Doktorum üç kere aşılama yapacağımızı, olumlu sonuç alma ihtimalimizin yüksek olduğunu söyledi. Tabi kişiye göre değişimdir, şimdi gelecek ay aşılama düşünüyoruzAşılama da çok olumlu sonuç alınmıyor diyorlar anlamadım
Bnde bu ay olmazsa bir dahaki ay soracağım aşılama yapalım mı diyePko da durum değişiyor canım. Direk klomen+çatlama iğnesiyle hamile kalanları da gördüm, okudum. Ama ben denememe rağmen olumsuz sonuç aldım. Doktorum üç kere aşılama yapacağımızı, olumlu sonuç alma ihtimalimizin yüksek olduğunu söyledi. Tabi kişiye göre değişimdir, şimdi gelecek ay aşılama düşünüyoruz
Biraz daha bekleyin olmazsa aşılama deneyin ben de umutlu değilim ama yapcak bişi yokAşılama da çok olumlu sonuç alınmıyor diyorlar anlamadım
Ben de bekliyorum bakalım 2 gün geçti amaHayırlısı olsun canımbenimde bayram tatiline denk geldiği için adetim başlayamamıştık, bir dahakini bekliyorum