Aşılama Pko ve aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Estrofem ne için verdi doktor size bana herhangi bir bilgi vermedii inşallh bende aşılamaya gerek kalmaz bu ay Eylül 16 sına gidcem belki o zaman çatlama ignesi verir altan muayene yapcaz dedi sadece
estrofem rahmin kalinlasması icin gebeliğe hazırlıyor düşük riski olmasın diye
Insaallah gerek kalmaz kzum ama catlatma yaptıktan sonra aşılama da istesen onuda olmuş olursun ihtimal artiyor
Yumurta ne zaman sonra oluşuyor Peki klomen bugun bitti benım de estrofem hala içiyorum günde bir tane içiyorum
Yeniden klomen vermediyse yumurtalarin yeterli büyüklüğe ulaşmaya baslamistir kzum
Estrofem de kalinlas tırmaya başladıysa sıkıntı yok😁

estrofem rahmin kalinlasması icin gebeliğe hazırlıyor düşük riski olmasın diye
Insaallah gerek kalmaz kzum ama catlatma yaptıktan sonra aşılama da istesen onuda olmuş olursun ihtimal artiyor

Yeniden klomen vermediyse yumurtalarin yeterli büyüklüğe ulaşmaya baslamistir kzum
Estrofem de kalinlas tırmaya başladıysa sıkıntı yok😁
Yok Pazartesi tekrar gidcem sonuçları o zaman öğrenecegim o zaman tekrar klomen verir mi bilmiyorum rahmımde sorun olduğu için mi estrofem vermiş bana hiç açıklama yapmıyor

Yok Pazartesi tekrar gidcem sonuçları o zaman öğrenecegim o zaman tekrar klomen verir mi bilmiyorum rahmımde sorun olduğu için mi estrofem vermiş bana hiç açıklama yapmıyor
Yok sorun demeyelim de canım rahim kalınlığı yeteri kalınlığa ulaşsın diye o ilaç
Ben bugün aşılama oldum çok dua edin kızlar haftaya bugün progestantesti var ondan sonra ki hafta da gebelik testi ins

Yok sorun demeyelim de canım rahim kalınlığı yeteri kalınlığa ulaşsın diye o ilaç
Ben bugün aşılama oldum çok dua edin kızlar haftaya bugün progestantesti var ondan sonra ki hafta da gebelik testi ins

İnşallh darısı bna Allahım hayrlısını nasip etsin

Arkadaslar merhaba, ben yeni üye oldum. Öncellikle annelerimiz ahayirli olsun bizlerede en kisa sürede nasip etsin rabbim. Bir yillik evliyim bu ay ilk defa klomen tedavisine basladim günde 4 doz iciyordum doktorum yumurtaliklarin cok zayif daha azi bir ise yaramaz sende dedi. Bugün adetimin 14.günü ama yumurtalarim cok olgunlasmamis 10.gün gittigimde 11mm di en büyügü yarin tekrar gidecegim.umarim büyümüstür. Ayni zamanda PCOS hastasiyim. Sizce büyümüsmüdür ? Sanki klomenle zaman kaybediyorum gibime geliyor ama. Baska bi doktora mi gitsem. Kafam cok karisik :(

Canım benim de başta klomen le başlandı ilk ay büyümedi sonraki ay yine klomene başlandı büyümeye başladı yeterli değildi aynı ay bir kutu daha yazdi sonra büyüdü ve ikinci aşılamam ı oldum
Bende pkos

Yani doktoruna güven. . Doktorlar biraz temkinli yaklaşıyor lar pko lularda çok yumurta var ve birden buyuyebilir ilaclarla. Bu yüzden iğne li tedavi ye geçse bile en düşük doz dan baslar

Canım aşılamanın sonucu ne oldu hangi doktora yaptırdın
Maallesef yumurta geliştirici ilaçlar bana etki etmedi. Yumurta gelişmediği için de tedaviyi başlamadan bıraktık bir iki ay bekleyip tekrar baslayacaz. Ali kemal belviranli hastanesi 7. Kattaki tüp bebek merkezine gidiyordum canim

Maallesef yumurta geliştirici ilaçlar bana etki etmedi. Yumurta gelişmediği için de tedaviyi başlamadan bıraktık bir iki ay bekleyip tekrar baslayacaz. Ali kemal belviranli hastanesi 7. Kattaki tüp bebek merkezine gidiyordum canim
Hayırlısı olur inşallah canım . Ne kadar zamandır uğraşıyorsun. Çocuğun var mı?

Back
X