Aşılama Pko ve aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlarım. Görüyorum aranızda hamile kalanlar olmuş. Ben de pcos luyum. 2 kez yumurta büyüme çatlatma iğneleri ile gebelik denedim olmadı. Dün itibari ile aşılama yaptırdım. Hafif dereceli ağrılarım var evdeyim dinleniyorum şimdi. İnşallah pozitif sonuç alırım. Dualarınızı bekliyorum.
InsaAllah tutar canim bebegin seninle olur 🙏🙏bende suan hamileyim ikiz cok şükür asilama sayesinde moralini yuksek tut

Ne sorununuz vardı? Neden aşılama yaptırdınız
Canim pkoluydum esimde sorun yoktu bir cok kez catlatma ignesi klomen filan kullandim o kadar cok yumurtam olmasina ragmen tutmadi asilama deneyelim dedi doktor ilk asilamamda hamile kaldim cok şükür simdi 1 aylik olduk ikizlerimle Rabbim tez zamanda sizlerede nasip eylesin 🙏🙏😌

Canim pkoluydum esimde sorun yoktu bir cok kez catlatma ignesi klomen filan kullandim o kadar cok yumurtam olmasina ragmen tutmadi asilama deneyelim dedi doktor ilk asilamamda hamile kaldim cok şükür simdi 1 aylik olduk ikizlerimle Rabbim tez zamanda sizlerede nasip eylesin 🙏🙏😌
Amin canım. Rabbim kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin

Stres yapmamaya çalışıyorum Allah nasip ederse her şekilde olur ins 😊
Aynen canim dogrusunu yapiyorsun bir anda kafam takıldı acaba tek yumurta ikizi mi diye düşünüyorum çünkü sadece 1 yumurta ile olusurnus tek yumurta ikizi benim de solda 1 yumurtam olmustu şüphelendim biraz

Herkese merhaba. Pko olup aşılama yaptırıp tutan var mı? Pkoluların avantajı veya dezavantajı var mı? Adetimi bekliyorum olduğunda aşılamaya başlayacağız ☺
Benım bir arkadaşmın ablası var
Oda pko 4 yıl sonra aşılama yaptırdı tuttu darısı size

Aynen canim dogrusunu yapiyorsun bir anda kafam takıldı acaba tek yumurta ikizi mi diye düşünüyorum çünkü sadece 1 yumurta ile olusurnus tek yumurta ikizi benim de solda 1 yumurtam olmustu şüphelendim biraz
Tek yumurta ikizi😉 benimkiler tek sağ da

Benım bir arkadaşmın ablası var
Oda pko 4 yıl sonra aşılama yaptırdı tuttu darısı size
Bende pkoyum tarihler karıştığı için zor oluyor beklemek falan ama yinede çok şükür. . Genelde doğal yolla hamile kalan çok varmis

Birbirlerine benziçek galiba😊 benimde iki yumurta artık olursa nasip 1 de olur 2 de sağlıklı olsunda
Bu gece catlatma ignesi vurucm
İkiz olması şansa mı kalmış bişey bende klomen kullanıyorum estrofem kullanıyorum şuan çatlatma ignesinden bahsetmedi doktor hayrlısı bekliyorum

İkiz olması şansa mı kalmış bişey bende klomen kullanıyorum estrofem kullanıyorum şuan çatlatma ignesinden bahsetmedi doktor hayrlısı bekliyorum
Bende klomen kullandım yumurta geliştirici birde estrofem günde 2 kez hala kullanıyorum rahim kalınlığı için
Bu gecede catlatma çarşamba asilama olucam ins
Seninki de yeterli büyüklüğe ulaşınca sanada verir catlatma
İkiz olup olmaması yumurta sayısına bağlı benim iki yumurtam büyümüş ikiz olabilir dediler ama nasip tek yumurta dan da ikiz çıkabiliyor 😁

Bende klomen kullandım yumurta geliştirici birde estrofem günde 2 kez hala kullanıyorum rahim kalınlığı için
İkiz olup olmaması yumurta sayısına bağlı benim iki yumurtam büyümüş ikiz olabilir dediler ama nasip tek yumurta dan da ikiz çıkabiliyor 😁
Estrofem ne için verdi doktor size bana herhangi bir bilgi vermedii inşallh bende aşılamaya gerek kalmaz bu ay Eylül 16 sına gidcem belki o zaman çatlama ignesi verir altan muayene yapcaz dedi sadece

Yumurta ne zaman sonra oluşuyor Peki klomen bugun bitti benım de estrofem hala içiyorum günde bir tane içiyorum

Back
X