- 24 Aralık 2013
- 301
- 58
- 53
- 35
- Konu Sahibi SerpilRidvan
-
canım bende senin gibi koştum 6 ay peşinde sonra soğan kürünü yaptığım ay hamile kaldım lütfen dene bişey kaybetmezsin..merhaba hocam
ben 24 yasındayım ve 2 yıllık evlıyım bende polıkıstık over var ve buna bağlı olarak adet duzensızlıgım hormonlarım normal tuplerım acık
3 kez klomen tedavısı oldum yumurtam olstu hatta asılama yapıldı 3 kez ama tutmadı esımın spermlerıde normal ama döllenme olmadı bır turlu sımdı ben ne yapmalıyım tekrar asılama mı yaptırayım yoksa tup bebeğe mı geceyım ?
Canım pco sorunu bende de var maalesefcanım bende senin gibi koştum 6 ay peşinde sonra soğan kürünü yaptığım ay hamile kaldım lütfen dene bişey kaybetmezsin..
Canım orta boy bir soğanı kaynayan 2 bardak temiz suya atıyosun ağzı kapalı 5 dk kaynadıktan sonra ılıktan biraz sıcakça içiyosun. Bende baslarda kusacak gibi oluyodum ama sonra çay içer gibi içmeye basladım. Bide ben ara verdiğim zamanlar bile oldu 10 gün tam yaptım. Dişimi sıktım yavrum geldiCanım pco sorunu bende de var maalesefSOĞAN kürünü 1 kere denemeye Kalktım fakat TADI çok kötü geldi devam edemedim. Sen tam olarak ne yaptın biraz açıklayArak anlatabilir misin? Bu arada Allah sağlıkla Bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş. Bu arada ilk hamileliğin mi?
canım bende senin gibi koştum 6 ay peşinde sonra soğan kürünü yaptığım ay hamile kaldım lütfen dene bişey kaybetmezsin..
Benim de evlendikten sonra aşırı stresten 2 ay olmadğımı bilirim canım o ara dedim zaten tarihim belli değil içtim üçüncü gün cayır cayır söküldü içim bıraktım tabi adetten sonra başladım işte ertesi ay cücüğüm geldi :) Allahım tez zamanda senin de rahmini kucağını doldursun çok iyi anlıyorum senicnm cok teşekkürler tavsıyen ıcın bebegınde hayırlı olsun cok sevınmdım senın adına :)
bende soğan kurunu 1 ay yaptım ama adet olmadım tabı gebede degıldım sora tekrar adetten sonra kullanıldığı ıcın yapamadım kaldı öle
senın adet duzenın falan nasıldı pekı bıraz anlatır mısın ?
canım bende de pko var bu ay sogan kurunu kullandım ama şimdilik bı sey yok bakalm incir kurune baslamayı dusunuyorum.canım bende senin gibi koştum 6 ay peşinde sonra soğan kürünü yaptığım ay hamile kaldım lütfen dene bişey kaybetmezsin..
canım ilk 15 günlük olanı yaptıktan sonra bir de bir sonraki adete 10 gün kala 10 gün boyunca yapılanı yap bence incirden öncecanım bende de pko var bu ay sogan kurunu kullandım ama şimdilik bı sey yok bakalm incir kurune baslamayı dusunuyorum.
Benim de evlendikten sonra aşırı stresten 2 ay olmadğımı bilirim canım o ara dedim zaten tarihim belli değil içtim üçüncü gün cayır cayır söküldü içim bıraktım tabi adetten sonra başladım işte ertesi ay cücüğüm geldi :) Allahım tez zamanda senin de rahmini kucağını doldursun çok iyi anlıyorum seni
tamam canm şimdi bir de onu denıyeyım bakalım. ben daha tedavının cok basındayım bır kere gıttım doktora adetımın 4. gunu gel dedı doktor o zaman da hormon testı yapıcakmıs daha sonra tedavıye baslıycak ınsallah tedavıye hıc gerek kalmadan hamile kalırım ya cok korkuyorum.insallah hepımız kurtuluruz bu pko dan.canım ilk 15 günlük olanı yaptıktan sonra bir de bir sonraki adete 10 gün kala 10 gün boyunca yapılanı yap bence incirden önce
canım ben adet bıtımınden sonra 7. gun başladım 15 gun uyguladımBen soğan kürünü de bi denemek istiyorum şu sıra imşallah olmamda regl dönemine girmek üzereyim tam olarak ne zaman başlamak gerekiyor bilgi verirmisiniz
merhaba hocam
ben 24 yasındayım ve 2 yıllık evlıyım bende polıkıstık over var ve buna bağlı olarak adet duzensızlıgım hormonlarım normal tuplerım acık
3 kez klomen tedavısı oldum yumurtam olstu hatta asılama yapıldı 3 kez ama tutmadı esımın spermlerıde normal ama döllenme olmadı bır turlu sımdı ben ne yapmalıyım tekrar asılama mı yaptırayım yoksa tup bebeğe mı geceyım ?[/QUOT
Serpilridvan arkadasim.ben de senle ayni durumdayım. Hormonlarim düzenli tüylenme ve kilom yok.yani bi 3-4 kilo fazlam var.ama adetlerim cok düzensiz.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Bu ay sogan kürü de denedim ama yine 50.günümdeyim adet olamadimmerhaba hocam
3 kez klomen tedavısı oldum yumurtam olstu hatta asılama yapıldı 3 kez ama tutmadı esımın spermlerıde normal ama döllenme olmadı bır turlu sımdı ben ne yapmalıyım tekrar asılama mı yaptırayım yoksa tup bebeğe mı geceyım ?
Serpilridvan arkadasim.ben de senle ayni durumdayım. Hormonlarim düzenli tüylenme ve kilom yok.yani bi 3-4 kilo fazlam var.ama adetlerim cok düzensiz.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Bu ay sogan kürü de denedim ama yine 50.günümdeyim adet olamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?