Pko ve hamile kalma

Simdi inceledim verdiginiz ilaclari insulin direnci icin sanirim. Dahiliye doktorum gecen sene matofin 500 vermisti gunde bir tane ama zerre kdar etki etmedi dozu dusuk sanirim bir sure kullandim sonra biraktim ise yaramiyor diye. Birakmasaydim yumurtlama duzensizligimi de halleder miydi acaba?

Ben 850 mg kullanıyorum. düşük doz olduğu için olabilir. ben çok faydasını gördüm. Benim reglim düzenli ama kanama çok fazla oluyordu bide sadece göbek çevremde şişkinlik oluyordu kilolu değildim ama Dr um insulin direnci olmayan insanlarda göbek ve bel çevresi yağ baglar demişti. ben gliforu Dr unun dediği zamandan beri kullanıyorum ve gerçekten kanamamı bile normal yaptı. Hele çektiğim sancıları anlatmayim bile. gerçekten çok faydasını gördüm. bence 850mg günde 1 tane al. Ama önce Dr una danış tabi. Haa kilom yok 55 kgyum gobegimde eskisi gibi yağ bağlamış durumda değil. tüylerden çoktu o bile düzeldi açıkçası. sadece korku ve endişelerim var işte ya bebek olmazsa diye de. olmazsa tekrar bi Dr a gorunecegim.

Aile hekimleri yapiyor mu insulin direnci testi biliyormusunuz? Bana dahiliye tetkiklerimde soylenmisti bu insulin direnci olayi. Hastane goresim yok bir sure acikcasi aile hekimi yapiyorsa orda halledeyim hemen en azindan.

Benim bir suredir gobek bolgemde yaglanma ve siskinlik var, muhtemelen insulin direnciyle alakali, ne yaparsam yapayim erimiyor

Önceden kullandiysaniz aile hekimi yaziyor. hatta ne için kullanıyorsun dediğin de polikistik over için diyordum ben yazıyordu. hatta yazdırmazsan bile glifor deyip alıyordum. 3 ay gidiyor 14 TL falan eczanede.

Önceden kullandiysaniz aile hekimi yaziyor. hatta ne için kullanıyorsun dediğin de polikistik over için diyordum ben yazıyordu. hatta yazdırmazsan bile glifor deyip alıyordum. 3 ay gidiyor 14 TL falan eczanede.
Cok tesekkur ederim eczaneden recetesiz alabiliyorsak sorun yok yemisim parasini:)

Kızlar günaydın belki birilerine umut olurum diye yazmak istedim Rabbim o kadar büyük ki asla umudumuzu yitirmeyin bende pko var ama 3 defa hamile kaldım ama ilk 2 si hüsranla sonuçlandı birinin kalbi durdu diğeri gelişmeden düşük oldu 20 ağustosta düşük gerçekleşti cok üstüne düşüyordum her gün beta yaptiriyordum salı günü midem cok bulanıyor diye eşim test aldı pozitif beta yaptırdım 10000 çıktı şoklardayım çünkü düşükten sonra hic adet olmamistim dün doktora gittim bebeğim tam 11 hafta 2 günlük olmuş ve ben hic doktora gitmedim bu tarihe kadar pko yüzünden adet görmüyorum sandım meğerse meleğim benimleymis Allah ima şükürler olsun Rabbim isteyen herkese hayirlisinla tez vakitte yaşatsın bu duyduğu kendi kendine tutunmus hayata eli ayağı her yeri belli kurban olduğumun hic üzülmeyin Rabbim çok büyük ne ilaç kullandım ne bisi Rabbim tezinle sizlere de nasip etsin insallah

Oyyy canim benim allah gönlüne göre vermiş çok şükür darısı benim gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Ne kadar guzel bir haber bu boyle:) allah bize de nasip etsin sana da hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah

Ben varım tatlım 2 .bebeğim e gebeyim pko bnde 4 ay önce öğrendim adetleri m bi 28 29 33 35 o şekilde oluyor. Ben ovulasyon ve ateş olcme yöntemiyle bu ay gebe kaldım

Ne kadar guzel bir haber bu boyle:) allah bize de nasip etsin sana da hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah
Allah razi olsun canim amin tez zamanda insallah önce hamileyi kalmayı sonra da e kucağınıza almayı nasip etsin ilkleri kötü oldu diye cok korkuyorum benim duam sizlere sizinde bana olsun insallah

Allah razi olsun canim amin tez zamanda insallah önce hamileyi kalmayı sonra da e kucağınıza almayı nasip etsin ilkleri kötü oldu diye cok korkuyorum benim duam sizlere sizinde bana olsun insallah
Benimde ilk gebeligim cok surpriz oldu pco var korunuyordum ilac kullanmadan yillardir adet gormuyorum ama buna ragmen hamile kaldim ancak ne yazikki 9. Haftada kalbi durdu simdi merak icerisindeyim acaba bu kadar kolay hamile kalirmiyim diye. Hala korunma surecindeyim bir bitsin su bekleme suresi bakalim o zaman neler olacak insallah senin gibi hic beklemedigim bir anda cat diye hamile kalirim

Inşallah canim Rabbim gönlüne göre versin insallah ben bu bebisimde de hala çok korkuyorum elimde olsa her gün ultrasonda gircem

Ben varım tatlım 2 .bebeğim e gebeyim pko bnde 4 ay önce öğrendim adetleri m bi 28 29 33 35 o şekilde oluyor. Ben ovulasyon ve ateş olcme yöntemiyle bu ay gebe kaldım

Allah bagislasin canim benim. Bende ovulasyonu kullanıyorum. hatta 3 gündür... ilkine göre bugün 10. Gunum daha bi koyu bakalım 12.günümde ne olacak. :)

Mrb dediğinz ilaç iğne mi hapmi bilgi verir misiniz.Birde bnm durumum yok Klomen ise yaramadı baska ilaç yok dediler direk aşılama yada tüp beebk yap dediler .bnmde durumu m yok yas23 4 senelik evliyim normal doğal yoldan gebe kaldım ve bebek gelişmedi için kurtaj oldum.bide klomen de n daha etkili bir hap varmış FABER diye bilginiz var mı hakkınızı helal edin

benim kullandığım haptı canım ama diğer sordukların hakkında bi bilgim yok malesef

Bende pko hastasiyim 3 aylık klomen ve catlama ignesinden sonra hamile kaldım . folik asit önemli gerçekten . iyi bir doktora gidip doğru yol izlemek gerek.
Dr'um bana önce 6 ay bir deneyin dedi olmazsa gel dedi. Allah herkese nasip etsin. İnşallah. ya bir de bü aralar sunizite baglı baş ağrım var. geçmek bilmedi. bebek düşünüyoruz diye de ağrı kesici bile içmiyorum. Ama sanki kafam patlıcak. bu donemde ağrı kesici alsam etkiler mi yumurtlama donemi mi?

Hiç bilmiyorum cnm doktoru na danış bence

Arkadaşlar merhaba.benim bir oğlum var.geçen senede bir kimyasal gebeliğim var.kasık ağrım sebebiyle doktora gittiğimde pkolu olduğumu öğrendim.daha önce böyle bir problemim yoktu.adet düzensizliğimde yok.doktor prolaktin hormonunum yüksek olduğunu söyledi ve dostinex verdi.ikinci bebek istiyorum çok ama yaklşık 1senedirolmuyor..bu ay ilk defa soğan suyu kürüyaptım.bakalım adetimi bekliyorum.rabbim hepimizin hakkındahayırlısını nasip etsin inşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…