PKO ve HAMİLELİK

orkidemey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
13
5
86
Merhabalar... PKO hastasıyım 1 yıldır Bebek için uğraşıyorum ancak olumsuz doktorlar hep erken olduğunu söylüyor . İnofolic şase verdi 3. Kutudayım bugün doktora gittim 6 cm kadar kistimin oluştuğunu söyledi ve kistin kanadığını . Alttan muayene etti test filan da yapmadı gebelik olsaydı görünür müydü 24. Günündeyim

Gebelik görünmez canım ama inofolic kullanmaya devam et bende pko hastasıyım inofolic ve klomen ile hamile kaldım çok şükür. Bende prolaktin yüksekliği de vardı önce onu tedavi etti doktorum. Ben altı aylık evliyken tedaviye başladım doktorum erken demedi pko olunca tedavi uzun sürebileceği için hemen başladı tedaviye.

Çok söyledim doktora Bebek istiyorum diye 1 yıl olmadan tedaviye başlayamayız deyip duruyor temmuz da 1 yıl olucak . Sürekli umutla gidiyorum doktora ama hep hayal kırıklığı mucize olsun istiyorum artık

Gebelik görünmez canım ama inofolic kullanmaya devam et bende pko hastasıyım inofolic ve klomen ile hamile kaldım çok şükür. Bende prolaktin yüksekliği de vardı önce onu tedavi etti doktorum. Ben altı aylık evliyken tedaviye başladım doktorum erken demedi pko olunca tedavi uzun sürebileceği için hemen başladı tedaviye.
Tedavi aşamasında neler yaptı hangi ilaçları verdi canım bana kist kaybolmazsa Doğum kontrol dedi istemiyorum o ilacı kullanmak .

Çok söyledim doktora Bebek istiyorum diye 1 yıl olmadan tedaviye başlayamayız deyip duruyor temmuz da 1 yıl olucak . Sürekli umutla gidiyorum doktora ama hep hayal kırıklığı mucize olsun istiyorum artık
Başka doktora git 1 yildir çocuğunun olmadigini söyle bencede 1 yıli bekleyip boşuna zaman kaybediyolar

Tedavi aşamasında neler yaptı hangi ilaçları verdi canım bana kist kaybolmazsa Doğum kontrol dedi istemiyorum o ilacı kullanmak .
Bende de bol miktarda kist var hatta şu anda bebek 2 cm sol yumrtaligimdaki kist 3 cm :( Adet görebilmem ve kistlerin temizlenmesi için tarlusal veriyordu yanında da prolaktin yüksekliği için dostinex kullandım dört ay. Prolaktin düşünce klomen ve inofolic kullanmaya başladım zaten o ay hamile kaldim. Doğum kontrol hapı yerine tarlusal versin çünkü gebeliğe engel değil yada adet olmanı sağlayacak gebeliğe engel olmayan baska bı ilaç vardır illaki. Ben ilaçsız adet olamayan pkolulardanim uzun yıllar doğum kontrol kullanmamak için direndim anlıyorum seni. Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Bende de bol miktarda kist var hatta şu anda bebek 2 cm sol yumrtaligimdaki kist 3 cm :KK43: Adet görebilmem ve kistlerin temizlenmesi için tarlusal veriyordu yanında da prolaktin yüksekliği için dostinex kullandım dört ay. Prolaktin düşünce klomen ve inofolic kullanmaya başladım zaten o ay hamile kaldim. Doğum kontrol hapı yerine tarlusal versin çünkü gebeliğe engel değil yada adet olmanı sağlayacak gebeliğe engel olmayan baska bı ilaç vardır illaki. Ben ilaçsız adet olamayan pkolulardanim uzun yıllar doğum kontrol kullanmamak için direndim anlıyorum seni. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Amin canım teşekkür ederim bana duphaston verdi ve inofolic ile adetim düzelmeye başladı tam derken sol yumurtalık ta 6 cm kist büyük dedi kendiliğinden geçmezse Doğum kontrol dedi . İnş geçer ve ben o ilacı kullanmak zorunda kalmam

Amin canım teşekkür ederim bana duphaston verdi ve inofolic ile adetim düzelmeye başladı tam derken sol yumurtalık ta 6 cm kist büyük dedi kendiliğinden geçmezse Doğum kontrol dedi . İnş geçer ve ben o ilacı kullanmak zorunda kalmam
İnşallah canım ama kullanmak zorunda kalsan da stres yapma birkaç ay geç olsun sağlıklı olsun inşallah

O orkidemey Canım Pco nun tedavisi "Kilo vermek." Kilolu değilsen bile vereceksin yani 40 kilo falan değilsen. Bende 58 kiloydum mesela bu bile fazla bir kilo.
2. Tavsiyem soğan kürü, kesinlikle mucize şekilde iyi geliyor yumurtalık kistlerine. Onları ortadan kaldıracak başka bir ilaç yok maalesef. (Doktoruna sor çünkü kullandığın farklı ilaçlarda var )
3. Sağlıklı beslenme, spor, bol su ve plastikten uzak durmak. Bpa aşırı derecede tetikliyor yumurtalık kistini. Suyu cam damacanada alın evde tupper bile varsa at dedi doktor bana. Plastik kapta kek bile çırpıp yeme.

Bebek isterken şakın Doğum kontrol hapı kullanma.
Soğan kürü yap. Mucize şekilde temizliyor. Adetinde anlarsın zaten.

Birde doktor yumurtladığımı ve yumurtanın çatladığını söyledi . Ama kistin de kanamış dedi . Bu durumda hamilelik mümkün mü sizce yaşayan var mı bu durumu

Doktorunla konuşup tedavine başla bence canım 1 yıl bekleme boşuna.Klomen kullanman şansını arttırır.

merhaba kızlar bende pko luyum ve bebek istiyoruz fakat malesef normal yollarla olmadı. doktora gittim klomen ve iğne verdi yumurtalık geliştikten sonra çatlatma iğnesi verdi ve o ay düzenli beraber olduk eşimle. normalde çatlatma iğnesinden sonra 14. gün adet olunurmuş araştırmalarıma göre. ben henüz adet olmadım ve kasıklarımda şişlik ve ağrı var. acana gebelik testi yapsam çıkar m ı? yada erkenmi daha?

merhaba kızlar bende pko luyum ve bebek istiyoruz fakat malesef normal yollarla olmadı. doktora gittim klomen ve iğne verdi yumurtalık geliştikten sonra çatlatma iğnesi verdi ve o ay düzenli beraber olduk eşimle. normalde çatlatma iğnesinden sonra 14. gün adet olunurmuş araştırmalarıma göre. ben henüz adet olmadım ve kasıklarımda şişlik ve ağrı var. acana gebelik testi yapsam çıkar m ı? yada erkenmi daha?
Erken sonuç veren testleri deneyin varsa çıkar

Ben dayanamadım gittim kan testi yaptirdim ve sonuç pozitif. Ne yapacağımı şaşırdım mutluluktan kızlar darısı bütün isteyenlerin basina
Tebrik ederim canım hayırlısı olsun allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin :) bende 8.haftamdayım seni çok iyi anlıyorum insan şok oluyor heyecan mutluluk hepsi bir arada :)

Tebrik ederim canım hayırlısı olsun allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin :) bende 8.haftamdayım seni çok iyi anlıyorum insan şok oluyor heyecan mutluluk hepsi bir arada :)
Evet sorma canım henüz eşime söylemedim nasıl söylesem diye düşünüyorum nasıl bi süprizle söylesem acaba

Evet sorma canım henüz eşime söylemedim nasıl söylesem diye düşünüyorum nasıl bi süprizle söylesem acaba
Nasıl dayandın ben sabahın köründe yapmıştım testi uyandırdım hemen :) güzel bir sürpriz düşün madem bu saate kadar dayandın :)

Nasıl dayandın ben sabahın köründe yapmıştım testi uyandırdım hemen :) güzel bir sürpriz düşün madem bu saate kadar dayandın :)
Kimseye demedim ilk başta doktora gidiyim keseyi giriyim emin oliyim ondan sonra davul zurnayla yayicam etrafa haberi

Back
X