Evet yumurtlama günü dengesiz ama bilrmedim sonra olmaz falan dedim vicdan azabı çekerimTabiki korunun. Biri 6 biri 5 aylik cocugum var. Pko saatli bomba gibi ne zaman yumurtlayacagin belli olmaz ki.
Eşim korunuyo zayen ama ben korunma yöntemi bulamadım hala çünkü emziriyorum ve bebeğim hep kucakta çok yoruluyorum zatenTabiki korunun. Biri 6 biri 5 aylik cocugum var. Pko saatli bomba gibi ne zaman yumurtlayacagin belli olmaz ki.
Bende ondan korkuyorum zaten hiç olmaz dersin olur millet diyor ardı arkasına büyür nolacak diye ama çok yıprattı kızım beniTabiki de korun. Noolur nolmaz. Ben en düşük ihtimal olan günde hamile kaldım nasılsa olmaz dedim aman diyim
Aynı kafayla korunmadim 10 gün sonra 2. Dogumumu yapicam..3 yıl olmadı benim pko dan dolayı oluncada üst üste oldu olmuyo diye korunmadıkMerhaba hanımlar . benim 10 aylık bir bebeğim var bende pko olduğu için bebek sahibi olmak için biraz uğraş gerekti ve ovulasyon testi ile şükğr saglıklı bi şekilde kavuştum evladıma . ama asıl beni endişelendiren korunmalı mıyım ? Eşim kprunuyo şu anda hemen istemiyoruz bebek ama bi kaç kişi sen duydum zaten zor oluyor bırak korunma sonra olmaz falan dediler bende korktum açılcası . ama hemen de istemiyoruz ikinci bebek ne yapsam bilemedim . benim gibi pko lu olan var mı ?fikirlerinizi bekliyorum
Grçiyo mu ki ben tekrar muayene olmadım hiçBende de vardı doğumdan sonra pko falan kalmadı 2 kez hamile kaldım tabii ki korunun
Allah bağışlasınAynı kafayla korunmadim 10 gün sonra 2. Dogumumu yapicam..3 yıl olmadı benim pko dan dolayı oluncada üst üste oldu olmuyo diye korunmadık
Eşim korunuyo zayen ama ben korunma yöntemi bulamadım hala çünkü emziriyorum ve bebeğim hep kucakta çok yoruluyorum zaten
Grçiyo mu ki ben tekrar muayene olmadım hiç
Aralarında tam bir yaş olacak..geçen sene temmuz 12 de doğum yaptım bu senede temmuz 1 de olacak inşallahAllah bağışlasınbence de ben kprunayım kesinlikle ikinciye daha hazır değiliz çünkü . peki siznki ne kadar arayla olacak
Evet korunuyoruz ama bi kaç kişi korunmayın zaten zor oluyor dedi o yüzden tereddüt ettim açıkçası hatta kendim korunma yöntemi arıyodum ben yoksaE zaten korunuyormuşsunuz ki
Baya sık olmuş Allah yardımcınız olsun sağlıkla büyütün inşallah . ben korunayım evetAralarında tam bir yaş olacak..geçen sene temmuz 12 de doğum yaptım bu senede temmuz 1 de olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?