Evet bende rşimr öyle söyledim zaten oda istemiyo şu anda maddi manevi çok yıprandık kızım sürekli hasta oldu hep hastanedeydik o yüzden haksızlık gibi grliyo önada hemen ikinciyi yapmak en azından kendini ifade edebilsin istiyorum ama çevre baskısıBu konu vasıtasıyla da şunu söylemeden geçemeyeceğim. Doğum kontrolü sadece kadının görevi değildir. Erkekler rahat edecek diye zatwn pko zaten emziren hormonları alt üst bünyenize hormon alıp durmayın. Biraz da onlar sabretsinler.
Geri çekilme ile korunuyo hani onların demesi akışına bırak zaten bu büyüdüEşin korunuyuorsa prezervatif ile korunuyordur. İlerde neden olmasın ne alaka?
Korun canım hemde en sıkısindan korunma yöntemini bul :)) bende bi dogurayim kactane korunma yöntemleri varsa hepsiyle birlikte korunucamBaya sık olmuş Allah yardımcınız olsun sağlıkla büyütün inşallah . ben korunayım evet
kimseyi karıştırmayın özel hayatınıza. Siz aa öyle mi aa şöyle mi dedikçe gelip size öğetecek kadar densizleşirler. Bana da 2.5 sene bpyunca her çocuk dediklerinde karışmayın diye tersledim. Zamanı geldi Allah nasip etti oldu. Kim bilebilir çocuk olur olmaz.. Ayrıca eşin korunursa neden çocuğun olmasın? Asıl sen doğum kontrolü yaparsan olmayabilir. Aklınızı bulandırmayın. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin, yavrunuza sağlık sıhhat versin.Evet bende rşimr öyle söyledim zaten oda istemiyo şu anda maddi manevi çok yıprandık kızım sürekli hasta oldu hep hastanedeydik o yüzden haksızlık gibi grliyo önada hemen ikinciyi yapmak en azından kendini ifade edebilsin istiyorum ama çevre baskısıkaynanam başta ( halam olur kendisi )
amin cümlrmize inşallah . çok teşekkür ederim cevaplarınız için bence de ben korunmaya devam edeyim Rabbim isterse zamanı gelince veriri zatenkimseyi karıştırmayın özel hayatınıza. Siz aa öyle mi aa şöyle mi dedikçe gelip size öğetecek kadar densizleşirler. Bana da 2.5 sene bpyunca her çocuk dediklerinde karışmayın diye tersledim. Zamanı geldi Allah nasip etti oldu. Kim bilebilir çocuk olur olmaz.. Ayrıca eşin korunursa neden çocuğun olmasın? Asıl sen doğum kontrolü yaparsan olmayabilir. Aklınızı bulandırmayın. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin, yavrunuza sağlık sıhhat versin.
Geri çekilme korunma yontemi değildirGeri çekilme ile korunuyo hani onların demesi akışına bırak zaten bu büyüdüikinci olana kadar . sonra olmazsa napıcan gibi olumsuz cümleler hep ama hep ..
Elbette korunun. Benim.arkadasim da pkolu idi ve korunmuyordu hamile kaldı. Yani ihtimal.hep.varMerhaba hanımlar . benim 10 aylık bir bebeğim var bende pko olduğu için bebek sahibi olmak için biraz uğraş gerekti ve ovulasyon testi ile şükğr saglıklı bi şekilde kavuştum evladıma . ama asıl beni endişelendiren korunmalı mıyım ? Eşim kprunuyo şu anda hemen istemiyoruz bebek ama bi kaç kişi sen duydum zaten zor oluyor bırak korunma sonra olmaz falan dediler bende korktum açılcası . ama hemen de istemiyoruz ikinci bebek ne yapsam bilemedim . benim gibi pko lu olan var mı ?fikirlerinizi bekliyorum
Ya milleti birak o coculara sen bakacaksin bende de pko var ilk istedigimiz ay hamile kaldim ve oncesinde 3 bucuk sene korunmustuk. Esinlm korunuyor derken geri ceklme degl dmi bebegnde dha kucukmus bayaBende ondan korkuyorum zaten hiç olmaz dersin olur millet diyor ardı arkasına büyür nolacak diye ama çok yıprattı kızım beni
Geri çekilmeYa milleti birak o coculara sen bakacaksin bende de pko var ilk istedigimiz ay hamile kaldim ve oncesinde 3 bucuk sene korunmustuk. Esinlm korunuyor derken geri ceklme degl dmi bebegnde dha kucukmus baya
Aalında yöntem bulamıyorum iğnr hap bebege etki ediyormuş bende kullanmak istemiyorum zaten fazlasıyla ilaç kullandı . eşim benden çok tedirgin oluyor kaçamak olur diye ama ben yine de her seferinde şüphe duyuyorum . bu seferde ilişki de hep tedirgin oluyorum hep stres işteTam tahmin ettigim gnio bjr korunma yontemi degil cnm bilirsindir ama ... namlunun ucundasin her an eger kesinlikle hamilelik dusunmuyorsan daha guvenilir bir yontwme gec
E eşin hem tedirgin, hem korunma yontemi olarak geri çekilmeyi mi uygun buldu?Aalında yöntem bulamıyorum iğnr hap bebege etki ediyormuş bende kullanmak istemiyorum zaten fazlasıyla ilaç kullandı . eşim benden çok tedirgin oluyor kaçamak olur diye ama ben yine de her seferinde şüphe duyuyorum . bu seferde ilişki de hep tedirgin oluyorum hep stres işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?