Pko' yum korunmalı mıyım ?

Pkoluyum üçüncü bebeğime oğlum sekiz aylıkken kaldım ömrü yokmuş gelişmedi kürtaj oldum sansa bırakmayın korunun

Evet bende rşimr öyle söyledim zaten oda istemiyo şu anda maddi manevi çok yıprandık kızım sürekli hasta oldu hep hastanedeydik o yüzden haksızlık gibi grliyo önada hemen ikinciyi yapmak en azından kendini ifade edebilsin istiyorum ama çevre baskısı kaynanam başta ( halam olur kendisi )

kimseyi karıştırmayın özel hayatınıza. Siz aa öyle mi aa şöyle mi dedikçe gelip size öğetecek kadar densizleşirler. Bana da 2.5 sene bpyunca her çocuk dediklerinde karışmayın diye tersledim. Zamanı geldi Allah nasip etti oldu. Kim bilebilir çocuk olur olmaz.. Ayrıca eşin korunursa neden çocuğun olmasın? Asıl sen doğum kontrolü yaparsan olmayabilir. Aklınızı bulandırmayın. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin, yavrunuza sağlık sıhhat versin.

amin cümlrmize inşallah . çok teşekkür ederim cevaplarınız için bence de ben korunmaya devam edeyim Rabbim isterse zamanı gelince veriri zaten

Tabi ki de korunun,bende pkoluyum ,
Gebe kalamama sorunum yok

%1 ihtimal bile bir ihtimaldir, kime vuracağı belli olmaz.
Öte yandan korunurken bile hamile kalanlar var, korunmamak sizin için biraz cahil cesareti olur, hele bir de istemiyorken.

Elbette korunun. Benim.arkadasim da pkolu idi ve korunmuyordu hamile kaldı. Yani ihtimal.hep.var

pko lu olan emziriyorum sutum korur diyip bebegi daha 6 aylikken hamileyim diye konu açanlari gorduk burda

Bende ondan korkuyorum zaten hiç olmaz dersin olur millet diyor ardı arkasına büyür nolacak diye ama çok yıprattı kızım beni
Ya milleti birak o coculara sen bakacaksin bende de pko var ilk istedigimiz ay hamile kaldim ve oncesinde 3 bucuk sene korunmustuk. Esinlm korunuyor derken geri ceklme degl dmi bebegnde dha kucukmus baya

Emzirdiğim için ben başka yöntem bulamadım açıkçası varsa tavsiye alabilirim

Tam tahmin ettigim gni o bjr korunma yontemi degil cnm bilirsindir ama ... namlunun ucundasin her an eger kesinlikle hamilelik dusunmuyorsan daha guvenilir bir yontwme gec

Tam tahmin ettigim gni o bjr korunma yontemi degil cnm bilirsindir ama ... namlunun ucundasin her an eger kesinlikle hamilelik dusunmuyorsan daha guvenilir bir yontwme gec
Aalında yöntem bulamıyorum iğnr hap bebege etki ediyormuş bende kullanmak istemiyorum zaten fazlasıyla ilaç kullandı . eşim benden çok tedirgin oluyor kaçamak olur diye ama ben yine de her seferinde şüphe duyuyorum . bu seferde ilişki de hep tedirgin oluyorum hep stres işte

E eşin hem tedirgin, hem korunma yontemi olarak geri çekilmeyi mi uygun buldu?
Condom kullanin canim madem hap, igne istemiyorsan. Daha bebegim kucuk, dikkatli olmalisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…