Pko

Benimde hormonlar normal. Tüylenme yok. Ama ultrasyonda küçük kistler göründü. Ama doktor pko var demedi.
Bazen doktor ya da ultrason cihazıda farkedebilir ben bikaç doktora göründüm çoğu pko dedi birisi bişey yok dedi.. ama pkoluyum işte..

Ben ovulasyon testi
Bnde ymurtlama duzenszligi vardi 45 50gunde adet oluyodum bazen 60 70gunde bazende ilacla. O yuzden ovulasyon testi ile hamile kaldim ben
Ben ovulasyon testi de kullandım. Soğan suyu da içtim ama fayda etmedi. Bende de adet düzensizliği var genelde 30-40 gün arasında oluyorum

Tüylenme, tahlil sonuçları vs. Pkoya işaret eder ancak ultrasonda Küçük küçük Kistler göründüyse pko var demektir.

Tüylenme, tahlil sonuçları vs. Pkoya işaret eder ancak ultrasonda Küçük küçük Kistler göründüyse pko var demektir.
Ah o tuylenme zaten... tuylenmeden dolayi gitmistim dr a o zaman ogrenmistim pko oldugumu. Bu tuylenme hamilelikte basa bela. Millet sadece bacaginin bi kismini alır ne guzel az tuylu. Bide beni gor komple bacak popo sirt gobek kol yuz :)

Ah o tuylenme zaten... tuylenmeden dolayi gitmistim dr a o zaman ogrenmistim pko oldugumu. Bu tuylenme hamilelikte basa bela. Millet sadece bacaginin bi kismini alır ne guzel az tuylu. Bide beni gor komple bacak popo sirt gobek kol yuz :)

Doğrudur :) ben de 11yıldır pko luyum bıkmıştım artık kıl-tüyden ama 2015te tüm vücut lazer yaptırdım %80i bitti diyebilirim. İyi ki yaptırmışım ya size de öneririm

Doğrudur :) ben de 11yıldır pko luyum bıkmıştım artık kıl-tüyden ama 2015te tüm vücut lazer yaptırdım %80i bitti diyebilirim. İyi ki yaptırmışım ya size de öneririm
Bende gittim evlenmeden once lazere ama kadin ince tuylere etki etmez dedi. Komple yaptirdim yinede rengi koyu belli oluyo diye ama dedigi gibi etki etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…