pkolu anneler umut olun bana ne olur :(

sudenaz0

Seviyorum işte..
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
346
47
68
Nasıl hamile kaldığınız merak ediyorum zaten umudum var ama hamile kalanları okudukça artıyor bu umut...

Son düzenleme:
34 yaşındayım ben, artık umutlarım tükendi... Siteyi yıllardır okurum ama yeni üye oldum ve bir şeyler yazdım.. Siz kaç yaşındasınız?

34 yaşındayım ben, artık umutlarım tükendi... Siteyi yıllardır okurum ama yeni üye oldum ve bir şeyler yazdım.. Siz kaç yaşındasınız?

bende okuyordum 1.5 sene oldu evleneli yani o zamandan beri...tükenmesin allah var yukarda benim umudum allah ama hamile kalanları okudukça çoookkk mutlu oluyorum ve umut vermelerini istedim ... siz kaç senelik evlisniz ... bende 20 yaşındyım

benim ikinci evliliğim.. 15 yıl önceki erkek arkadaşımla evlendim daha bir yıl olmadı. Kader işte :) Mutluyuz. Bebişimiz olsa dahada mutlu olacağız tabi ki :) Ben de çok mutlu oluyorum içimde kocaman umutlar büyüyor hamile kalanları okudukça duydukça.. bazen de tükendiğimi hissediyorum...

tüplerinizden biri tıkalı sadece tüp bebek deneyin tabi maddiyat drmnz iyiyse doktorlar ne öneriyorlar sana

merhaba arkadaşlar,size biraz destek olmak istedim pkoluyum ,kiloluyum,adetlerim düzensiz.senede ancak2 yada 3 kez adet oluyorum.evleneli8 yıl oluyor.yeni evliyken bir proföre gittim.tedavisiz çocuğun mümkün dğil olmaz dedi.o aralar çocukta istemiyordum.tedaviye başlamadım.9. atında evliliğimin kızıma hamile kaldım.doktorum mucize gibi görmüştü.sonra bir daha olmaz diye korunmasım.2yıl sonra tekrar hamile kaldım .ama çok ağladım.çünkü 2.çocuk gözümü çok korkutuyordu.başka bir doktora gittim. 3 yıl sonra korunurken hamile kaldım.son adet tarihim mart.ben haziranda hamile kaldım.şimdi dört aylık.allah isteyen herkese hayırlısıyla nasibetsin.şimdi üç çocukla hastalıktı,derdiydi,bakıcısıydı,uğraşık duruyorum.üstelik madi anlamda sıkıntılı bir dönemde oldu üçüncü.sihri biraz oluruna bırakmak.şu an kilolarla başım dertte.nasıl vereceğim bilmiyorum.birde her hamilelik öncesi diyet yapıp bir 7-8 kilo vermişliğim var.oda etkilemiş midir bilmiyorum.sıkmayın canınızı.allahtan hayırlısını isteyin.eşimin ailesinde 2 kişinin çocuğu yok.ablamın7 yıl sonra tüp bebekle ikinci denemelerinde oldu.sonra 2.si kendiliğinden oldu.artık 4.olur diye çok korkuyorum.gerçi hala adet olmadım .

maşşallah nede güzel bir hikayen var inşallah hayırlısıyla bizimde öyle korkularımız olur ::)

zamanım şimdi kendime kaldı.çok yorgunum .yarın kilo vermek için tekrar karataya başlamak istiyorum.son hamileliğimden önce karatayla 8 kilo vermiştim.moraller yüksek olsun.bebekler kucağınızda olsun ama uslu olsunlar.

sen kaç kilosun ben 1.60 by klo 59 sizce kilom idealmi yani dokturum kilon gayet iyi diyor

sen kaç kilosun ben 1.60 by klo 59 sizce kilom idealmi yani dokturum kilon gayet iyi diyor

mrb canım aynı kilo ve boy standart türk kadınıyız...:))) hep pko hem kan pıhtılaşması +eşimde sayı problemi=3 gebelik ve sadece 1 i sağlıkla doğdu rabbimin izni ile...seni iyi anlıyorum yok keçi boynuzu yok soğan kürü kafan karman çormandır şimdi

yanii ben suan 67 yim ama 59 ile hamile kaldım....
kalbini hiç karartma ben 1 yıl evliyken bebek istemeye başladık ve tam1.yılımızda hamile kaldım sonra kalbi durdu ve dr pko olduğumu söyledi tedavi oldum spor yaptım okuduğum her çeri çöpü içtim...

sonra2.hamile kaldım bu defa meğer kanımda da pıht.varmış ikinci bebişimde bana veda etti..3 ay sonra 3.bebişim geldii sen hiç üzme kandini bol bol dua et birde kafanı sürekli bebeğe odaklama oldumu..

ooo kilon gayet güzel bana göre.sporda iyi gelir sana stres atabilmen için.ben 95 le hamile kaldım.105 ile doğuma gittim.emzirme döneminde ipin ucunu kaçırdım.şu an 103 kiloyum.korkunç bir rakam.seksenleri görsem çok mutlu olacağım.

sonra2.hamile kaldım bu defa meğer kanımda da pıht.varmış ikinci bebişimde bana veda etti..3 ay sonra 3.bebişim geldii sen hiç üzme kandini bol bol dua et birde kafanı sürekli bebeğe odaklama oldumu..

maşşallah allah bağışlasın ama o hiç olmayacak duygusu bitiriyor insanı dua ediyorum zaten rabbimden başka kimm varki

Hala yok (( ayın 10 nu test günü korkuyorum sıkışmış gibiyim 2 sene oldu ruhum.bedenim beynim yorgun hiç bişeye cesaretim ne bidaha tedavi olmaya nede olmamaya sanki zamn donsun ve ve derin bir uykuya dalmak istiyorum ve hiç uyanmamak ...

canımm çok az kalmış. LLütfen olumsuz düşünme İnşallah bu sefer o güzel haberi bizlere verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…