• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Pkolu arkadaşlar aşılamanın kaçıncı günü adet oldunuz???

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

PRENSES47

Mucizem abi oluyor ❤
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
1.521
120
363
mrb arkadaşlar ben polikstik over hastasıyım ve 2,3 ayda bir adet oluyorum 16martta aşılamam oldu en son adet tarihim 3marttı aşılamanın 15.günü dr gittim herşey güzel ama daha çok erken dedi aşılama olalı 20gün oldu bazı belirtilerim var ama kapılmak istemiyorum şimdi pkolu olupta aşılamam yaptıranlar aşılamanız tutmadıysa hemen adet oldunuzmu çok merak ediyorum bide benim gebeliklerim idrarda çıkmıyo işallah hamileyimdir

merhaba cnm bende pucos hastayım 2 aşılama yaptırdım malesef olmadı ilkinde kaçıncı gün adet oldum hatırlamıyorum.2.sinde 15.günü adet oldum bence senin şimdiye kadar adet olman gerekiyo neden doktorun test yaptırmadı ki bana 15 gün olmazsan gel demişti doktorum test yapalım dedi bence sen biran önce yaptır ya nasıl duruyorsun ben şimdiye kadar çatlardım herhalde meraktan ümitlendirmek istemem ama bence %80 hamilesin inş. şimdi ben 3. aşılamamı yaptırıcam adet olmayı bekliyorum hiç ümidim yok ama allahtanda ümid kesilmez hayırlısı artık

sağol canım ya hala adet olmadım işallah hamileyimdir bugünde sol kasığım çok ağrıyo işallah kist olmamıştır

merhaba arkadaşlar bende pko hastasıyım geçen yıl aşılama oldum ve ilkinde tuttuarısıbaşınıza benim kasıklarımda ve belimde çok ağrım olmuştu...

Back
X