Pkolu bebek istiyor

tamam şu anda kullanıyorum bugün 8. gün...bakalı kistimi götürecek mi? yanında da primolut kullanıyorum ama bugün başladım ona da doktor bana primolutu iki ay kullan da gel dedi...yani doktora göre bu ay kistim tek kutu primolut ile bitmeyecek...o bundan cok emin ilk kutudan sonra kontrole bile çağırmadı... bakalım nolcek... atabilecek miyim kistimi? ama ben inanıyorum işe yarayacak...

işe yararsa mutlaka haber et soğan kürü ile hamile kalan da var ama kötü etkilenen de var bakalım sen de ne olcak Allah yarattıklarını şifaya vesile etsin inşallah

ya salı ya çarşamba kistim için doktora gideceğim bakalım ne olacak bildireceğim sonucu size muhakak bu iki günün birinde...

bayram tatilindeydim.... bu kadar mutluyken canımı sıkmak istemedim belalarımı düşünerek : ) salı gidiyorum doktora umarım kistim defolup gitmiştir...

evet : ) belamsınız çünkü belalarımı hatırlatıyorsunuz : ) bana : ) tatilim tam olsun istedim : ) bak bu belalarımızdan kurtulursak eğer burada umut dolu örnek hikayeler anlatacak günler görürüz inşallah... : ) salı akşam haber vercem ... cumartesi ya da pazar adetim gelir artık pazartesi ya da salı giderim doktora ... ve haber veririm : ) tüp bebek fiyatları araştııyorum bu arada şu anda... çok heycanlıyım tü
p bebebk parası biriktirmeğe çalışıyorum...
korkuyorum... aynı zamanda da .. .

evet : ) belamsınız çünkü belalarımı hatırlatıyorsunuz : ) bana : ) tatilim tam olsun istedim : ) bak bu belalarımızdan kurtulursak eğer burada umut dolu örnek hikayeler anlatacak günler görürüz inşallah... : ) salı akşam haber vercem ... cumartesi ya da pazar adetim gelir artık pazartesi ya da salı giderim doktora ... ve haber veririm : ) tüp bebek fiyatları araştııyorum bu arada şu anda... çok heycanlıyım tü
p bebebk parası biriktirmeğe çalışıyorum...
korkuyorum... aynı zamanda da .. .
korkma bebegim inşallah gerek kalmaz ama ben sana edindiğim bilgileri söleyeyim şimdiden hastanede yattıgım srede sormustum 6000 ssk varsa eger ılacların bır kısmını ödüyo doktora da 3500 gibi bişey veriyosun e hadı haberlerı beklıyoz canım sıkıntılardan kurtulmak lazım haklısın

teşekkür ettim : ) BENİM SAĞLIK GÜVENCEM VAR AMA TÜP BEBEK MERKEZLERİNİN ÇOĞUNUN BU KURULUŞLARLA ANLAŞMASI YOKMUŞ Kİ BEN RAOR DA ALAMIYORUM...ÖLE İŞTE ...

canım nasıl olur ya bı unıcersıte hastanesınde falan yaptır ıstersen evet ozeller yapmayabılır ama yesıl kartlı bırı vardı onunkını odemıyodu devlet onunda toplam 12000 lıra tutmus tatlım

neeee ? şaka mı bu : ) 12000 mi.... ee bilmiyorum : ) ben doktorum beni memorial a yönlendirdi 4500 tutar maksimum dedi bana...?tabi doktorum aracı olacak...

canım doktorunun dedıgı dogrudur tabı ama doktora da bır mıktar vermenız gerekıyo 3000 kadar falan o soledıgı fıyat sadece ılac fıyatı olabılır tatlım

neeeey naptın yaa ? : ) yooo ya net ödenecek fiyat bu : ) sen tüp bebek falan mı yaptırdın ? bu arada ya da yaptıracak falan mısın ? toplam fiyatı veriyolar : ) sen beni batırdın : ) ii ki tüp bebeği sen yapmıyooosun :) nese ben yapınca sana son rakamı yascam :) ii ol:)

Merhaba kızlar.. Geçen ay son klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Cumartesi adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım. Hafta sonu test yapamadım daha doğrusu test yapıp negatif sonuç almaktan çok korkuyorum.... Bugün iş çıkışı hala gelen bişi olmazsa test yapıcam. Birde karnım ağrıyo adet olucakmışım gibi aklım çok karışık umarım hayırlı sonuçlar alırım. Sizlerle paylaşmak istedim...

umarız kardelen21...

BEN EVET BUGÜN DOKTORA GİDİCEKTİM AMA VAZGEÇTİM ADETİN 13. GÜNÜ FALAN GİBİ GİDİP AYNI ZAMANDA YUMURTA VAR MI YOK MU BUNA DA BAKTIRMAĞA KARAR VERDİM... Bİ TAŞLA İKİ KUŞ VURAYIM İSTEDİM KAYRAM29... ÖLE İŞTE... ŞİMDİ TÜP BEBEK FİYATLARINI ARAŞTIRIYORUM DA O YÜSDEN SÖYLEDİKLERİNİ ÇOK CİDDİYE ALIYORUM BENDE EN KISA ZAMANDA TÜP BEBEĞE BAŞLAMAK İSTİYORUM ÇÜNKÜ...YANİ DOKTOR İŞİM ŞİMDİLİK KALDI AMA BU ADETİMDE TUHAFTIR BENDEN BİR PARÇA BİŞİ GELDİ KÜÇÜK YUMUŞAK GÖRÜNÜMLÜ BİŞİ İLK KEZ BÖLE BİŞİ GÖRDÜM UMARIM KİSTİMDİR BU NE DERSİN OLABİLİR Mİ?

Kızlar dün test yaptım ve çoooookkkk şükür ikinci çizgiyi gördüm. :66: Rüyada gibiyim bugünde kan testi yaptırdım sonucu öleden sonra alıcam. İnşallah sağlıklı sir gebeliğim olur. Rabbim isteyen herkese nasip eder inş....

Kızlar dün test yaptım ve çoooookkkk şükür ikinci çizgiyi gördüm. :66: Rüyada gibiyim bugünde kan testi yaptırdım sonucu öleden sonra alıcam. İnşallah sağlıklı sir gebeliğim olur. Rabbim isteyen herkese nasip eder inş....

hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

umarız kardelen21...

BEN EVET BUGÜN DOKTORA GİDİCEKTİM AMA VAZGEÇTİM ADETİN 13. GÜNÜ FALAN GİBİ GİDİP AYNI ZAMANDA YUMURTA VAR MI YOK MU BUNA DA BAKTIRMAĞA KARAR VERDİM... Bİ TAŞLA İKİ KUŞ VURAYIM İSTEDİM KAYRAM29... ÖLE İŞTE... ŞİMDİ TÜP BEBEK FİYATLARINI ARAŞTIRIYORUM DA O YÜSDEN SÖYLEDİKLERİNİ ÇOK CİDDİYE ALIYORUM BENDE EN KISA ZAMANDA TÜP BEBEĞE BAŞLAMAK İSTİYORUM ÇÜNKÜ...YANİ DOKTOR İŞİM ŞİMDİLİK KALDI AMA BU ADETİMDE TUHAFTIR BENDEN BİR PARÇA BİŞİ GELDİ KÜÇÜK YUMUŞAK GÖRÜNÜMLÜ BİŞİ İLK KEZ BÖLE BİŞİ GÖRDÜM UMARIM KİSTİMDİR BU NE DERSİN OLABİLİR Mİ?

olabılır canım sen sogan duyundan sonramı adet oldun bu ay belkı hıc gerek kalmaz da insallah bırdahakı ay hamıle kalırsın

canım cok tebrık ederım allah tamamına erdırsın ınsallah

Back
X