merabalar..ben de yeni katıldım aranıza..benim sorunlar da diz boyu malesef

4 aylık evliyken HPVye bağlı genital siğillerle uğraştım 1 seneden fazla sürdü tedavim.çektiğim acıları anlatamam.koterle yakıldı,ilaçla yakıldı,her seferinde dr bu sefer bitti dedi ama her seferinde onlarca çıkıyordu.aylarca yeni evli olmama rağmen eşimle cinsel hayatımız kalmamıştı

hiç bitmeyeceğini sanmıştım ama 7 aydır yoklar.dr um bebek önerdi aslında çok istemememize rağmen kararımızı verdik..15 yaşımdan beri düzensizdi adetlerim.bu sefer de bebeğimiz olmadı..6 aydır korunmuyoruz,her ay adetim her zamanki gibi gecikiyordu tahhlil yapıyordum ama sonuç....

dr gittik tekrar..önce farlutal ile regl olmam sağlandı sonra klomen içtim ama yumurtalarım olgunlaşmayı bırakın gözükmedi bile..dr rahim duvarın kalınlaşmış bu ay regl olursun vaktinde dedi ve regl olunca haberleşelim tüplerinin filmini çekelim dedi.ama 6 aralıktan bu yana ilk kez dün regl oldum o da farlutal'la..yarın klomene tekrar başlıyorum..bu sefer sabah akşam 2şer tane içicem bu arada dr umu da değiştirdim ve muayenede PKOS teşhisi koydu bana..bir sürü tahlil yaptırdım,sonuçlarımı yarın ulaştıracağım kendisine inşallah olumsuz birşey çıkmaz sonuçlardan ve umarım bu sefer klomen işe yarar çünkü evlendiğimden beri ilk 4 ay hariç hiç gülmedim

çok mutsuzum,çok kaygılıyım ve umudumu yitirmek üzereyim.üstelik öğretmenim ve çocukları nasıl da sevdiğimi anlatamam sizlere..hergün onlara bakıp da nolur Allah'ım benim de böyle bir evladım olsun diye dua etmekten alamıyorum kendimi...
biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim..bakarsınız dertleşince rahatlarım çünkü eşimden başka kimseyle konuşamadım bu durumu..