- 5 Kasım 2010
- 516
- 134
- 323
yahu sen şeker hapını kullan. ama yinede çocuğu kafana takma =))) ozaman olucak. bak görürsün. aslında şu doktora bi gidebilsen. sana neler söylicek merak ediyorum. yani hiç tedaviye başlamadın bile. yolun çok başındasın. belki 1 kutu klomen bile işe yarıcak. ama sen hiçbişey yapmıyosun. bari şeker hapını gece yatarken 1 tane iç. ozaman etkileri de az oluyo. ben öyle yapıyodum. ve doktorada güzel bi adet olmak istediğini söyle. benim son adetim çok fazlaydı mesela. doktor çok sevinmişti. dedimki hatta parça parça geliyo. sanki bebek düşürmüş gibiyim dedim. öyle olsun dedi. daha iyi dedi.
depresyonunuda anlıyorum. arada banada olur =))) hatta geçenlerde çok bunaldım. hiçbişeyden mutlu olmuyordum. ama dün bebeğin cinsiyetini örendim. =)) erkekmiş. ben hep kız hayal etmiştim. çok şaşırdım ama çabuk alıştım. oda olmuyodu. kız erkek fark etmez. allah bana sağlıkla doğurmayı, sizede bir an önce göbişlerinize gelmeyi nasip etsin inşallah. sen sadece şeker hapına devam et. sonrası nıda doktora ve allaha emanet et.
nediyim canım benim :) allah sağlıkla minik oğluna kavuşmayı nasip etsin..darısı bizlerin başına..benim bu ay da olmadı ama en azından zamanında regl oldum..benim de parça parça ve yoğun geliyor şu an..demek öylesi daha iyiymiş sevindim buna..