slm kıslar....
Ben 1 senenin 8 ayını yanlış tedavi görerek geçirdim,tabiki yanliı teşhisle.....
Bunun uzerine agustosta pkolu oldugumu öğrendim ve dünya başıma yıkıldı.hem bu hastalığımı geç öğrendiğime hem de zor bi süreç yaşayacağımı düşünerek.Bitmeyecek gibi geldi bu süreç,anne olamam gibi geldi,çok üzüldüm,çok....
dr um bana glukofen(metformin) ve yanında yumurtlamam için bi hap ve bi adet söktürücü verdi,ama adet söktürücü yumurtlama hapından sonra alınırsa işlevi farklı oluyomuş....
Her neyse 4 ay kullan dedi bana ,eğer bi değişiklik olmazsa aşılama yapacagız dedi....
İnanaın o yaşadığım belirsizlik öyle kötü bişeydi kiiii....Ama şu an aynı durumda olduğunuzu düsünerek yazıorum arkadaşlar.
Eylül ayında başladım kullanmaya ve 2. ayımda HAmile kaldım,çooooooooooooooookkk şükür.Şu an 5 haftalık yavrum,umarım bi yere gitmez ve dünyaya gelebilir....
Diyeceğim şu arkadaşlar,şu metformini tüm pkolulara veriolar,ve mide bulandırıo bi süre...Ne olur vazgeçmeyin kızlar,sakın bu ilacı bırakmayın,ben hergün içtim,hiç aksatmadım,hala kullanıorum hatta....O ilaç bizim mucizemiz,kurtuluşumuz...
Alternatif tıpın illaki faydası vardır ama ,öncelikle bu ilaca şans tanıyın arkadaşlarım ve ii bi dr bulun lutfen....Umutsuz olmayın ,şükür ki bi çaresi varmış....
Allah hepimize yardım etsin......