canım slm. Ben 1 yıl 2 aylık evliyim..Başından beri bebek hep istedik 9 aylık evliyken dr. gittim pko oldugumu öğrendim sonra 1 yılı tamamladım kendiliğinden olsun diye maalesef olmadı. Gectiğimiz ay dr.gittik bana hsg hormon testler yapıldı eşime spermiogram yapıldı pko hariç bir sorunumuz cıkmadı.. Şimdide adetin 3.günü cagırdı yumurtlama takibine başlıcaz dedi pkolularda biliyosun yumurtlama bozukluğu var benim varmı bilmiyorum işte bu ay bakıcaz ama gidemedim cunku 2 ay oldu adet olmadım. Adet olunca gidicem sanırım klomen yumurtlama uyarıcı hap vericek diye tahmin ediyorum. İşte böyle şuan beklemedeyim.. Pko da adet olmam cok zor 2 ay oldu adet olcam tedavime başlayamdım hala

Sen nsl bir tedavi gördün 3 ay neler yaşadın anlatırmısın cnm[ben 8yıllık evliyim 6yıldır cocuk için ugraşıyorum 2düşük yaptım bunlar kendiliginden oldu ben haptan tut igneden cık butun kolay tedavileri denedim yaza tüp bebege yönlenecem 3aydır hergün sancım var birde 15gün sogan suyu içtim bu dahada çok sancı yaptı benim hikayem uzun canım ben yılların tecrübesiyle ugraşıyorum ama okadarda yorgun