Arkadaşım bende PKO hastasıydım büyük kızımın doğumundan 1 sene sonra kistler oluşmaya başladı tedavi oldum.Daha sonra tekrar çocuk sahibi olmak istedim fakat olmadı çünkü yine kistlerim vardı ve PKO olduğumu öğrendim.Doktorum önce ilaç tedavisine başladı ama sonuç alamadım hormon tedavisi gördüm.Hormon değerlerim düşünce de yumurta çatlatma iğnesi oldum.İkinci iğne denemesinden sonra da ikinci kızıma hamile kaldım.Doktorum bana hamileliği çok fazla düşündüğüm için sıkıntı yarattığımı ve vücudumun bu yüzden hamileliği kabul etmediğini söyledi ve stresimi azaltırsam daha rahat hamile kalacağımı söyledi ve ben doktorumu dinledim.Eşimle tatile çıktık ve ben hamile kalamama fikrini kafamdan attım ve 1 aysonrada hamile olduğumu öğrendim.Sana da tavsiyem asla hamile kalma fikrine takılıp kalma ne kadar rahat olursan o kadar çabuk sonuç alırsın tabii doktorunun tedavisi ile birlikte.Umarım bebeğini en kısa zamanda kucağına alırsın.Allah isteyen herkese evlat sevgisi tattırsın.:ecrin_bebek:
canım senin gibileri duyunca çok mutlu oluyorum ..inşallah biz de görürüz o günleri..