glucophage günde 2 tane içiordum.ağustos ayında içmeye başladım, eylülde klomen ile (günde 4 adet) hamile kaldım.maalesef kaybettim.sonra glucophage içmeye devam ettim.ocak ayında sadece glucophage ile hamile kaldım.ben eğer hamile kaldıysam, pko olan herkes hamile kalır.benim gitmediğim doktor kalmadı.en son tamamen yumurtalıklarımı durdurup, baştan uyarı yöntemi falan geliştireceklerdi cerrahpaşada.çok üzüldüm, çok ağladım.herşeyin bittiğini düşünüyordum.keşke evlenmeseydim falan diye düşünüyordum.bahçeci kliniğine gittim.zaten onun en büyük önerisi glucophage oldu.hamileyken de devam ettim içmeye, çünkü bana göre ilk bebek glucophage'ı birden kesince öldü.benim yumurtalıklarım simsiyahtı.hormonlarım korkunç yüksekti.şimdi eskiye döndüm sanırım çünkü yine adet olmuyorum.hayıt, civanperçemi, aslanpençesi, hepsini içtim ama sadece şeker hapı içtiğim dönemde hamile kaldım.çok da dua okudum bu arada.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
AMİN. Çok teşekkür ederim bana moral oldu inan uykularım kaçıyor ya bebeğim olmazsa diye. ALLAH kızını sana bağışlasın. Bu pko sürekli tekrarlıyormuş zaten