- Konu Sahibi gulumse3371
-
sevgili mısra herkesin kendi durumuna göre değişiyor aşılama kararı birde gittiğin yere görede,ben mesela üniv hastanesine gidiyordum 2 yıl benim suyumu çıkardılar ve daha yeni aşılama kararı aldılar,tabi bu 2 yılda yumurta oluşumu hapları iğneler klomenler vs vs..şimdi özel bi yere gittim oradaki dr boşa uğraşmışsın dedi be direkt aşılama dedi..başlıcaz bakalım nasipse...
sende pko var mı
evet canım bende yumurta oluştu ama çatlamadı bendede çatlama sorunu var
bende şimdi aşılama yaptrcaktım ama düzenli olan adetlerim bozuldu son 3 aydır
bu ay 10 gün olmadım kan testinde çıkmadı dr adet olmam için iğne yaptı hala adet olmadım,böyle bi şansızlık yaşadım moralim bozduldu açıkcası biraz..napcam bakalım adetim hala sökülmedi...
mrhb arkadaşlar bendede pko var ben geçenyıl ilk aşılamamda hamile kaldım...
allah (cc) bağışlasın .
darısı bizlere olsun inş.pko olup da hamile kalanları duyunca umutlanıyorum.
adetimin 35.günü bugün,düzensiz oluyor.inş hamileyimdir.fazla bi ümidim yok ama.
yaklaşık bi haftadır adet olacakmışım gibi sancım var ama olmuyo.sancı nedir bilmezdim,olursa da adet olduktan sonra olurdu.ilk defa adetten önce sancım oluyor.hayırdır inş....
hadi inşallah hamilesindr canım benimde adet sancısı gibi sancım ve batmalarım oluyodu ve belim çok ağrıyodu...
Arkadaşlar aşılamadan önce yumurta oluşumu ve çatlaması için hapmı kullandınız?
Bu süreç hakkında beni aydınlatırsanız sevinirim.
Yani aşılamaya hangi süreçte karar verildi?
selam PKO luyum.aynı zamanda hipotiroid hastasıyım..aşılama yaptırdık, ilk aşılamamız tuttu ve şu an 36 haftalık hamileyim..darısı sizlere kızlar:) umudunuzu yitirmeyin..
slm arkadaşlar size bişey sormak istiyorum biz pko hastaları ne zaman adet olacağımızı bilmiyorum mesela ben 2,3ayda bir adet oluyorum şimdi ilk aşılamamı yaptırdım hamile olmassam hemen adet olurmuyum yoksa yine düzensizmi devam eder lütfen cevaplayın bana kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?