Pko'lu Olupta Hamile Kalanlar Umut Verin Bize

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
bir nevi benim durumumda olanlara destek olmak için
öncelikle bende 3 yıllık evliiyim ve maalesef pko luyum yanında diabetik şeker hastasıyım ben ekim 2009 da tedaviye başladım 3 ay agnucaston yanında klomen sonrada progestan 1 ay kullandım yumurtalıklarımda sorun vardı hap tedavisine cevap vermedi aylarca bunun yanında ek olarak fostimon iğneye başladık sağ yumurtalık hiç çalışmıyordu solda tedaviye cevap vermiyordu nisan 2 de ilk çatlatma iğnesi oldum.ve şimdi 3 haftaya yakın hamileyim .BEN ÜMıT ETTıM VEE HEP DUA ETTıM EN SONUNDA TEVEKKELYA ALLAH DEDıK VE HAMıLEYıM..RABBıM BENıM DURUMUMDA OLAN KARDEŞLERıME YARDIM ETSıN.ŞıMDı ıSE TEK DUAM SAĞLIKLI HAMıLELıK GEÇıRMEK,,,

Son düzenleme:
öncelikle bende 3 yıllık evliiyim ve maalesef pko luyum yanında diabetik şeker hastasıyım ben ekim 2009 da tedaviye başladım 3 ay agnucaston yanında klomen sonrada progestan 1 ay kullandım yumurtalıklarımda sorun vardı hap tedavisine cevap vermedi aylarca bunun yanında ek olarak fostimon iğneye başladık sağ yumurtalık hiç çalışmıyordu solda tedaviye cevap vermiyordu nisan 2 de ilk çatlatma iğnesi oldum.ve şimdi 3 haftaya yakın hamileyim .BEN ÜMıT ETTıM VEE HEP DUA ETTıM EN SONUNDA TEVEKKELYA ALLAH DEDıK VE HAMıLEYıM..RABBıM BENıM DURUMUMDA OLAN KARDEŞLERıME YARDIM ETSıN.ŞıMDı ıSE TEK DUAM SAĞLIKLI HAMıLELıK GEÇıRMEK,,,
cnm çok sevindim acaip seviniyorum pkolu olupta hamişlerle. sağlıklı sıhattlşi geçirisin inş gebeliğini...

saol canım benim gibi olanlar için mucize inanamıyorum hala RABBıM ıSTEYEN HERKESE NSıP ETSıN.BURADA BENDE OKUDUKÇA OLUMSUZ HABERLERı AĞLIYORDUM ÜMıTSıZLıĞE DÜŞÜYORDUM AMA ARTIK SEVıNME VAKTı ıNŞ.

Cnm merhaba

bende pkoluyum. çok zor bir süreç biliyorum 1,5 yıldır tedavi görüyorum. kimse bizi anlamaz dışardan hastalığımız kolaymış gibi görünür kimseye dert anlatamazsın anlatsanda anlamazlar zaten yorma kendini. ama hamile kalan çok bu hastalığı yenmek istiyosan pozitif düşünüp bebişi aklından atacaksın ilk kural bu normal yaşantıya devam rabbim kucağını boş bırakmaz. kürler uygula dua oku rahatlarsın hiiç sıkma canını...

teşekkür ederim canım pozitif düşünmek istiyorum ama olmuyor aslında bilmiyorum ne desem bilemiyorum ne kadar zormuş gurbetteyim ve çok yalnızım çalıştığım yer çok kötü herşey batıyor bana iyi bişey bulayım diyorum beceremiyorum olmuyor:olmaz:
yanlış anlamayın beni ben olumsuz bir insanım pkoluyum ve çocuğum oldu diyenlere inanamıyorum bu çok kötü bişey ümidimi yitirdim 1,5 yıldır test yapıyorum hep negatif artık görmek istemiyorum o tek çizgiyi lütfen benim gibi ümitsizliğe düşmeyim ben çok yalnızım eşim anlamıyor beni çok abartıyosun diyor birinin omzuna yatıp ağlamak istiyorum ama bu eşim olmuyor ben ağladığımda benden nefret ediyor o kadar kötüyüm ki bittim resmen aslında çok güçlüyüm ama geçiş dönemini biraz zor atlatırım bana kızmayın lütfen içinizi karartmak istemiyorum sadece beni yalnız bırakmayın olumunekankayizsmile

teşekkür ederim canım pozitif düşünmek istiyorum ama olmuyor aslında bilmiyorum ne desem bilemiyorum ne kadar zormuş gurbetteyim ve çok yalnızım çalıştığım yer çok kötü herşey batıyor bana iyi bişey bulayım diyorum beceremiyorum olmuyor:olmaz:
yanlış anlamayın beni ben olumsuz bir insanım pkoluyum ve çocuğum oldu diyenlere inanamıyorum bu çok kötü bişey ümidimi yitirdim 1,5 yıldır test yapıyorum hep negatif artık görmek istemiyorum o tek çizgiyi lütfen benim gibi ümitsizliğe düşmeyim ben çok yalnızım eşim anlamıyor beni çok abartıyosun diyor birinin omzuna yatıp ağlamak istiyorum ama bu eşim olmuyor ben ağladığımda benden nefret ediyor o kadar kötüyüm ki bittim resmen aslında çok güçlüyüm ama geçiş dönemini biraz zor atlatırım bana kızmayın lütfen içinizi karartmak istemiyorum sadece beni yalnız bırakmayın olumunekankayizsmile
canımsın benim kocamda öyle ben ağlayınca benim yanımda durmuyo bunun nededni butür erkekler eşlerinide kendi gibi güçlü görmek istio. ağlamak onlara göre acizlik onların topunu aslında.... :oklava: . eşimin bana sölediği şey şu.. " ne olursa olsun hiçbişe için ağlamayacaksın... gözünden tekkbi damla yaş bile akmayacak..." hamilelik işine gelince bende senle aynı durumdaym bende her ay tet alıp negati f sonucu görmekten sıkıldım artık almıorm. olursa sürpris sende kafana takma. yalnız değilsin merak etme olumunekankayizsmile

cnm benim hep yanındayız sıkma canını lütfennn ama hiç ağlama güçlü ol o kadar ii anlıyoruımki snei ayunılaını bnede yaşıyorum kimse anlamıyor bizi o yüzden kimseye bilmesinden fazla bir şey söleme benden sana tavsiye

teşekkür ederim arkadaşlar iyiki varsınız artık yalnız değilim bunu bilmek o kadar iyi geldiki kızmayın bana şimdi ağlıyorum çok doldum içimi boşaltıyım ağlamıycam bi daha inşallah

sadegul 1.5 yildan bahsediyosun ben 3.5 yil gordum isin garibi 10 yil goren arkaqdaslarda var o negatif isaretini basta sabirli olman gerekiyor bu konuya odaklanma surekli cok uzulursun bende pcoluydum senede 1 yada iki kere adet olurdum duydugum butun bitkisel seyleri neredeyse kullandim basta biliyordumki adet duzenimi saglamak zorundayim ama birde su var Allah ima her zaman dua etim bana sifami buldur diye isyan etmedim cunku yaratanin Allah oldugunu biliyordum belki bazen artik sikildigimda dusunmusumdur ama sabirli olmaya calistim simdi Allah a sukur 9 aylik hamileyim benim kullandigim seyleri sorarsan mesaj gecmisime bak canim ayrica sogan kuru kistleri yok ediyor onuda dene bence sadece sifani aramaya basla neden diye sorma

aslında haklısın benim kayınvalidemin 8 yıl olmamış sonra tam tedaviye başlayacakken hamile kalmış.bişey soracağım benim yumurtalarım hiç 18 mm olmadıki eeeee ben nasıl hamile kalacağım birden fazla kistim var doğum kontrol hapı içiyorum şuan anlamıyorum yani yumurtalarım sağlıklı boyuta gelmeden nasıl olacak anlayamadım 27 yaşındayım çocuğumla daha çok vakit geçirmek istiyorum acele ediyorum belki ama ......aması yok biliyorum yok herşey allahtan nasıl ölüm tarihimiz belliyse doğum tarihimizde belki bunu ben mi değiştireceğim hayır ama şu aptal kafam almıyor çünkü hiçbir şey bilmiyorum bu konuyla ilgili hiç bir şey doktor hiç ilgilenmiyor mirmirmirmir

aslında haklısın benim kayınvalidemin 8 yıl olmamış sonra tam tedaviye başlayacakken hamile kalmış.bişey soracağım benim yumurtalarım hiç 18 mm olmadıki eeeee ben nasıl hamile kalacağım birden fazla kistim var doğum kontrol hapı içiyorum şuan anlamıyorum yani yumurtalarım sağlıklı boyuta gelmeden nasıl olacak anlayamadım 27 yaşındayım çocuğumla daha çok vakit geçirmek istiyorum acele ediyorum belki ama ......aması yok biliyorum yok herşey allahtan nasıl ölüm tarihimiz belliyse doğum tarihimizde belki bunu ben mi değiştireceğim hayır ama şu aptal kafam almıyor çünkü hiçbir şey bilmiyorum bu konuyla ilgili hiç bir şey doktor hiç ilgilenmiyor mirmirmirmir

canım benimde artık bu konu üzerinde yoğunlaşmam gerek ben daha 21 yaşındaym ama gecikmemek gerek.. genç anne olmak istiorm sizin gibi.. off ya bu ne afakanlar bastı bni artk kafamçokkarıştı

slm kızlar aranıza yeni katıldım burdaki yorumların bir çoğunu okudum iyi haberler hep bize umut olsun. bende 4 yıllık evliyim pko luyum evlendğim dönem doğum kontrol hapı kullandım. 1.senemde bir ay bıraktım korunduk doğal yolla br geçe korunmadık hamile kaldım. ama 6 haftalıkken kanamam başladı.kalp atışları oluşmadı kürtaj oldum bir yıl daha istemedik sonra 2 yıl aradan sonra korunmayı bıraktık olmadı 2009 aralık ayında erken bir gebelik oldu kese gözükmedi kendi kendine düştü. şimdi 3 aydır araştıma filan yapılda rahim filmi filan çekildim yapışıklık vardı ufak oda o zaman açıldı bu aya hamile kalmazsam aşılama yapılacak inşallah olur allahım çocuk isteyen herkeze nasip etsin

öncelikle bende 3 yıllık evliiyim ve maalesef pko luyum yanında diabetik şeker hastasıyım ben ekim 2009 da tedaviye başladım 3 ay agnucaston yanında klomen sonrada progestan 1 ay kullandım yumurtalıklarımda sorun vardı hap tedavisine cevap vermedi aylarca bunun yanında ek olarak fostimon iğneye başladık sağ yumurtalık hiç çalışmıyordu solda tedaviye cevap vermiyordu nisan 2 de ilk çatlatma iğnesi oldum.ve şimdi 3 haftaya yakın hamileyim .BEN ÜMİT ETTİM VEE HEP DUA ETTİM EN SONUNDA TEVEKKELYA ALLAH DEDİK VE HAMİLEYİM..RABBİM BENİM DURUMUMDA OLAN KARDEŞLERİME YARDIM ETSİN.ŞİMDİ İSE TEK DUAM SAĞLIKLI HAMİLELİK GEÇİRMEK,,,

RUMEYKARTAL var ya canım yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu.Acaba bende birgün senin yaşadığın duyguyu yaşayabilecekmiiyim diye aynı zamanda çok da sevindim çünkü durumlarımız çok benziyor birbirine ben de 2 ay klomen kullandım büyümedi yumurtalarım bu ay iğne tedavisi dedi doktor.Acaba senin deiğin iğne midir bu nasıl bir iğne doktor karından kendin yapıcaksın dedi 1-2 haftaya kadar başlıycam iğneye inşaallah senin kadar şanslı olurum ALLAHIM BEBEĞİNLE UZUN ÖMÜRLER VERSİN SANA bizim için dua et:emir_bebek:

slm nolcay
benim durumum buydu şimdi ise 3 haftamız inş. dr um bendeilk iğneye başalrken adetimden snra fostimon 75 iğneyle başladık 1 ay günde 1 defa ama olmadı yine uyarılmadı yumurtalıklar buarada sürekli ovilasyon takibi oldu ara verdim 2.ayda adetimin 3.günü verdi 2 katına çıkardı kendin göbekten vurabilrisin tabi ama ben koldan ve göbekten vurdurdum sonra bir anda sağda tek yumurta büyüttük 22 ml oldu diğer 2 tane vardı da 18 fln hepsini değerlendirdik kendim akşam bismillah dedim vurdum göbekten çatlatma iğnesi sende cesaretli ve ümitli olursan inş. bu şekilde hamile kalırsın RABBıM NASıP ETSıN HAYIRLISI ıLE ıNŞ.dertleşmek istersen iş. yardımcı olurum
her daim dua ile,,,,

slm cnm seni çok iyi anlıyorum emin ol her ay o negatif testin içini nsl acıttığınıda oyala kendini,ben hamile kaldığımay 1ay geciktiği halde yapmakiçimden gelmedi ama o ay düşünmedim iş buldum çalışmaya başladım stresde engeller hep okurdum hikayeleri işteo ay tatile gittik yada düşünmedim hamile kaldım diye sende oyala kendini pozitif ol sağlıklı beslen inş rabbim sanada nasip eder. ALLAH yardımcın olsun

aslında herşeyin farkındayız nasıl ölen birine allahtan diyosak buda allahtan ölüm saati değişmeyeceği gibi doğum saatide değişmez ne yaparsak yapalım. beni kendime getiren bir yazı oldu ayetlerle ilgili ve yazıda diyorduki bazen çocuk olmaması olmasından daha iyidir. hayırlı evlat..... evet ben isyan ettim ağzından çıkmadı belki ama yüreğim isyan etti hemde çok şimdi çok iyiyim o yazıyı yaklaşık 3 ay önce internetten indirmiş ama dün okudum hiçbir şey tesadüf değildir. rabbim sabır etmemi istiyor bende sabır edeceğim.

aslında herşeyin farkındayız nasıl ölen birine allahtan diyosak buda allahtan ölüm saati değişmeyeceği gibi doğum saatide değişmez ne yaparsak yapalım. beni kendime getiren bir yazı oldu ayetlerle ilgili ve yazıda diyorduki bazen çocuk olmaması olmasından daha iyidir. hayırlı evlat..... evet ben isyan ettim ağzından çıkmadı belki ama yüreğim isyan etti hemde çok şimdi çok iyiyim o yazıyı yaklaşık 3 ay önce internetten indirmiş ama dün okudum hiçbir şey tesadüf değildir. rabbim sabır etmemi istiyor bende sabır edeceğim.

ALLAH sabrınızının karşılığını versinnn....... bende 4 yıldır uğraşıyorum ilaçlara çok güzel sonuç veriyorum, aşılama bile yaptırdım ama bitürlü olmuyor Rabbim şimdilik anne olmamı istemiyor.... bikaç gün önce idrar testim silikte olsa çift cizgi oldu çok sevindim, ama dün kanda baktırdım malesef negatif 4 yıldır ilk defa bukadar kötü hissettim yıkılmış gibi ama bu sadece 1 gün sürdü artık kafama takmamaya karar verdim..... Allah hepimize gönlümüze göre hayırlı sağlıklı evlatlar versinn.... AMİN

RUMEYKARTAL var ya canım yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu.Acaba bende birgün senin yaşadığın duyguyu yaşayabilecekmiiyim diye aynı zamanda çok da sevindim çünkü durumlarımız çok benziyor birbirine ben de 2 ay klomen kullandım büyümedi yumurtalarım bu ay iğne tedavisi dedi doktor.Acaba senin deiğin iğne midir bu nasıl bir iğne doktor karından kendin yapıcaksın dedi 1-2 haftaya kadar başlıycam iğneye inşaallah senin kadar şanslı olurum ALLAHIM BEBEĞİNLE UZUN ÖMÜRLER VERSİN SANA bizim için dua et:emir_bebek:

RUMEYKARTAL'cım desteğin içi teşekkürler arkadaşım.Şİmdi adet görmeyi bekliyorum.^3.günü başlıycaz iğneye.Bana 2.gün gel dedi iğne için heyet raporu çıkması gerekiyormuş.Bakalım ne vercek.Gelişmelerden haberdar etcem sizi umarım güzel şeyler yazarım.

evet raporla alınabiliyor iğneler pahalı ama etkili inş. hayırlı haberlerini duyarız.Rabbim nasip atsin hayırlısı ile anne olabilmeyii,,,

merhaba,

ben yeni katıldım aranıza. 25 yaşındayım 2 yıllık evliyim. bende evliğimin 6.cı ayında pko tespit edildi. ilk olarak klomenle tedavi edilmeye çalışıldı, fakat yumurtalarda büyüme olmadı. taşınıcağımızdan dolayı 6 aydan sonra tedaviyi bıraktım ve doğumkontrol hapına başladım en azından adet olayım diye. 3 ay önce hapı bıraktım ve düzenli olarak adet olmaya başladım hapsız. yine gebelik yok :( tekrar doktora gitmeye başladım hormon testinden sonra testesteron ve başka bi değerim yüksek olduğunu söyledi doktor ve iğne tedavisine başlıycağımızı söyledi.

şimdi adet olmammı bekliyorum da ama kafamda bi srü soru işareti kaldı, iğne tedavisi nasıl oluyor hiç olumlu yanıt alan oldu mu aranızda? bide rapor çıkartacağımızı söyledi doktor, nasıl çıkartıcağım bu raporu? bide iğne tedavisi kaç para tutar?

inşallah ben ve diğer arkadaşlarımızda hamile kalırız 2010 uğur getirsin bize...buarada hamilesin galiba kaç aylık canım...buarada elişiler bölümünde bebeğine ördüğün patikleri gördüm çok güzeller ama yapmayı beceremedim...:sinifsinif::asigim:
işallah canım.evet patikler örmüştüm teşekür ederim.anlatımını verdim yapabilirsin.
çok güzel... Allah bağışlasın.. Bende bigün anne olucam inşallah ve eşimin karşısına geçip " AŞKIM 9 AY SONRAYA SıPARıŞ ETTıĞıM Bı SÜRPRıZıM VAR SANA" DıCEM... Allah'ım o günleri nasip eder inşallah boshayallersmile

işallah canım.rütbende genç anne yazıyor sanırım hamilesin:)

Back
X