Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
desert rose merhaba arkadaşım bende özele gidiyorum özelde de çıkyor rapor hem de devlete göre daha kolaymış.Ben bugün hastalandım yarına randevu aldım gidicem bakalım rapor çıkçak iğneleri alcaz hayırlısı artık.Bi de sen günde en son 4 klomen kullandım demişsin ben en çok günde 3 kullandım.Doktor günde 3 fayda etmezse iğneye geçmemiz lazım dedi.Bi debenden hiç hormon testi falan istemedi doktorum.sadece muayene ediyor.ya çok tecrübeli ya da gerek duymadı bilmiyorum.hayırlısı bakalım hepimizin hakkkında :CüvCüv:
işallah canım işallah:Saruboceq:nerden biliyormuş doktor kalitesiz yumurta olacağını allah bilir sen tedbiri bırakma elden cinsel birliktelik düzenli olsun.bide yumurtlama tarihim geçti diye bırakma geç döllenme olabilir.bende öyle oldu.[/QUOTE .!.:canım bilmem ki, değerlere göre konuştu sanırım. ama şöyle bişeyde var, şimdi ben ocak ayında dkh bıraktım, şubat mart ve bu nisan başında yumurltlama günlerimde kanama oldu hep. biz ilk önce ilişkiye girmiyorduk adet olduğumu düşünerek, hani dengesizleştim diye düşündük, fakat geçen ay internetde okudum ki bazen kadında yumurta çatladığında adet kanaması gibi kanama görülebilirmiş, bu ay başında artık mecbur o şekilde ilişkiye girdik, bi ihtimal diye.... bakalım bu dönem yine yumurtlama günlerimde kanama olacak olursa tekrar deniycez, eğer yine olmazsa zaten iğne tedavisine başlıycaz.
canım iyi ki yazdın bana özeldede alınıyor diye, inan içime dert olmuştu, hani adetin 3.cü günü gel dedi bende kara kara düşünüyordum ya aynı gün rapor çıkartamazsam yine mi bi ay bekliycem diye. 4 tane klomen kullanıyordum ama hiç büyümemişti yumurtalar bana mısın demedi yumurtacıklarım neden böyle yapıyorlar anlamıyorum. inşallah normal günmde adet olurumda bi an önce iğne tedaviye başlarım. tatlim bide bana ne kadar ödediğini yazar mısın iğnelerini aldığında.
maşallah canım çok sevindim seni resimlerinden hatırlıyorum allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı isteyen herkesin başına
desert rose merhaba arkadaşım bende özele gidiyorum özelde de çıkyor rapor hem de devlete göre daha kolaymış.Ben bugün hastalandım yarına randevu aldım gidicem bakalım rapor çıkçak iğneleri alcaz hayırlısı artık.Bi de sen günde en son 4 klomen kullandım demişsin ben en çok günde 3 kullandım.Doktor günde 3 fayda etmezse iğneye geçmemiz lazım dedi.Bi debenden hiç hormon testi falan istemedi doktorum.sadece muayene ediyor.ya çok tecrübeli ya da gerek duymadı bilmiyorum.hayırlısı bakalım hepimizin hakkkında :CüvCüv:
Çok teşekkür ederim canım Allahım sanada inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tüm isteyenlere versin inşallah :Saruboceq:![]()
desertrose canım bugün doktara giitim adetimin 2.günüydü.sinir oldum doktor hanım! bana geçen ay gittiğimde iğneleri devletin karşıladığını söylemişti.BU sabah gittim 15tl bayıldım girdim odasına özel hastane burası.kadın muayene bile etmedi bana dediği şu infertilite ilaçlarına özel hastaneden çıkan raporları devlet kabul etmiyor ödemiyor iğneleri şok oldum dedim geçen ay ödüyor demiştiniz dedim şimdi ödemiyor dedi.Bayağı tutar 700 tl falan dedi ödeyebilir misin diye sordu ben de öderim ama böyle bir imkanım varken ödemem dedim.Almadım yani sinir oldum şimdi bi dahaki ay için hem devlet hastanesinde çalışan hem de özel muayene hanesi olan bi doktor araştırcam.şimdi belki gene günde 3 klomen kullanırım ya da bırakırım kendi haline.sen de ona göre temkinli git arkadaşım bakalım senin doktor ne diycek bekliyorum merakla hoşçakal
slm arkadaşlar bende iğne kullanan ve şuan hamile olanlardanım bende özel bir hastaneye gidiyorum adetin 3.günü başlanıyor genelde etkili olabiliyor raporuda özel hastane kendisi uğraşıp çıkardı 40 tl rapaor için özel hastanede alınan ücret benim aldığım iğnelerde 20 tn fostimon 4 tane koruyucu 1 tane çatlatma iğnesine toplam 300 tl ödemiştik ama dr un istediği iğneler her zaman hazırda bulunmuyormuş özel getiriliyor araştırmak lazım biraz ama inş. kullanlar sonunda mutlu olur.....asıl fiyatları ise 35 tl ile 90 arası değişiyor fiyatları ben çok araştırdımda ve kullandım da ondan biliyorum...
Slm canım İnŞ. İlk İĞnede tutar dahasına gerek bırakmaz rabbİm..fostİmon yada ona benzer yumurtayı bÜyÜtmek İÇİn verİlen İnenİn tek fİyatı 35 tl dİ daha sonra Çatlatma İĞnesİ fln da 85 tl cİvarındaydı Özel alacaksan fİyatları bu ama rapor hakkın varken uĞraŞın benİm İĞnelerİm raporsuz 1.250 tl tutmuŞ raporla azını Ödersİn İnŞ. Rabbİm nasİp etsİnde daha fazla uĞraŞmadan anne ol İnŞ.
Slm canım İnŞ. İlk İĞnede tutar dahasına gerek bırakmaz rabbİm..fostİmon yada ona benzer yumurtayı bÜyÜtmek İÇİn verİlen İnenİn tek fİyatı 35 tl dİ daha sonra Çatlatma İĞnesİ fln da 85 tl cİvarındaydı Özel alacaksan fİyatları bu ama rapor hakkın varken uĞraŞın benİm İĞnelerİm raporsuz 1.250 tl tutmuŞ raporla azını Ödersİn İnŞ. Rabbİm nasİp etsİnde daha fazla uĞraŞmadan anne ol İnŞ.
bende fostimon kullandım 75 * 75 yani 2 tane aynı anda 150 ccl.belli büyüklüğe gelince yumurtalar koruyucu iğne vuruldum sonra ovıtrelle çatlatma iğnesi vurdum kendim alışıyrsun artık ilk iğne tedavimde hamile kaldım.
RABBİM SANADA NASİP ETSİN DUA EDİYORUM İNŞ.