Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba geçtiğimiz ay buraya yazmıştım bu ay haile olduğumu öğrendim. Allah isteyen herkese nasip etsin inş. Moralinizi bozmayın ve tarih ay gün hesaplamalarından vazgeçin bence ben hiç önemsemedim ve hamile olduğumu öğrendim
kızlar bende pkoluyum ilk ergenlik dönemimden beri kist problemi yaşadım ama 2 sene önce adetlerim düzensizleşti kilo almaya başladım evlenmeme bir ay vardı dr'a gittim bana sen PKOlusun dedi mutlaka kilo vermen lazım dedi çocuğun olmayabilir dedi açık açık böyle söyleyince yıkıldım
evlendik balayından sonra ailemin yanına gittik ve yine muayene oldum yine aynı şeyleri söyledi.2 sene çocuk istemiyordum atanma planı yapıyordum.yıkık bi halde çıktım eşim de beni teselli etmeye falan çalışıyordu.
neyse döndük yaşadığımız şehre yeni evliyim,ben her gece ağlıyordum ben kısırmıyım,benim çocuğum olmayacak mı bak 2 sene çocuk istemiyodun Allah da sana bir daha vermez işte filan kendim içimde savaştım,evliliğimin ilk ayı böyle geçti.devamlı ibedet ettim Rabbime yalvardım ama bunalımdayım.
evlenmeden önce hapla korunmaya başlamıştım ilk ayda korundum, yaşadığımız şehrin ünlü bir dr'sı var gittim muayene oldum dedim böyle böyle önce gittiğim dr bana bunları söyledi nette araştırdım çocuğum hiç olmayacak mı?kadın ciddi bir pko yok %50şansın var dedi.bende yumurtlama testi diye birşey duymuştum onu yaptırmak istediğimi söyledim. Dr hapı bırak iki ay sonra tamamen etkisi geçecek gel testlerini yapalım dedi. ben umutsuzca çıktım,moralim bozuk. hapın son bir tanesi kalmıştı içmedim .ardından adet oldum adet sonrası benim hesabına göre yumurtlama tarihine denk geliyodu.(netten araştırmıştım adetin 14.günü)ilişkiye girdik
ve Rabbime çok şükür ki hemen hamile kaldım hiç bir tedaviye ihtiyaç kalmadı.aynı Dr' a hamileyim diye gittim bu sefer.Umarım sizlerde hamile kalırsınız. Rabbim hepinize sağlıklı bebekler nasip eder.belki sizlere bir umut ışığı olur kızlar.[/QU
Çok güzel bi haber gerçekten...inşallah ben de bir pkolu olarak zorlanmadan hamile kalabilrim..buraya yazıcam mutlaka ahh bi olsaa![]()
kızlar bende pkoluyum ilk ergenlik dönemimden beri kist problemi yaşadım ama 2 sene önce adetlerim düzensizleşti kilo almaya başladım evlenmeme bir ay vardı dr'a gittim bana sen PKOlusun dedi mutlaka kilo vermen lazım dedi çocuğun olmayabilir dedi açık açık böyle söyleyince yıkıldım
evlendik balayından sonra ailemin yanına gittik ve yine muayene oldum yine aynı şeyleri söyledi.2 sene çocuk istemiyordum atanma planı yapıyordum.yıkık bi halde çıktım eşim de beni teselli etmeye falan çalışıyordu.
neyse döndük yaşadığımız şehre yeni evliyim,ben her gece ağlıyordum ben kısırmıyım,benim çocuğum olmayacak mı bak 2 sene çocuk istemiyodun Allah da sana bir daha vermez işte filan kendim içimde savaştım,evliliğimin ilk ayı böyle geçti.devamlı ibedet ettim Rabbime yalvardım ama bunalımdayım.
evlenmeden önce hapla korunmaya başlamıştım ilk ayda korundum, yaşadığımız şehrin ünlü bir dr'sı var gittim muayene oldum dedim böyle böyle önce gittiğim dr bana bunları söyledi nette araştırdım çocuğum hiç olmayacak mı?kadın ciddi bir pko yok %50şansın var dedi.bende yumurtlama testi diye birşey duymuştum onu yaptırmak istediğimi söyledim. Dr hapı bırak iki ay sonra tamamen etkisi geçecek gel testlerini yapalım dedi. ben umutsuzca çıktım,moralim bozuk. hapın son bir tanesi kalmıştı içmedim .ardından adet oldum adet sonrası benim hesabına göre yumurtlama tarihine denk geliyodu.(netten araştırmıştım adetin 14.günü)ilişkiye girdik
ve Rabbime çok şükür ki hemen hamile kaldım hiç bir tedaviye ihtiyaç kalmadı.aynı Dr' a hamileyim diye gittim bu sefer.Umarım sizlerde hamile kalırsınız. Rabbim hepinize sağlıklı bebekler nasip eder.belki sizlere bir umut ışığı olur kızlar.
[/QU
Çok güzel bi haber gerçekten...inşallah ben de bir pkolu olarak zorlanmadan hamile kalabilrim..buraya yazıcam mutlaka ahh bi olsaa![]()
inşallah canım Rabbim tüm çocuk işteyenlere nasip etsin
3. Tur klomene basladim... Kafaya takmamak mumkun degil ...
Yine olmazsa, basarisizlik olursa, rahim filmi cekilecek.. Nasil cekiyorlar, yaptiran var mi?
Merhaba kızlar,umarım yazacaklarım benim durumumda olan bir çok arkadaşıma umut olur.Ben ciddi bir pko hastasıydım.2-3 ayda adet görebiliyordum onuda adet söktürücülerle.Prolaktin hormonum yükseliyordu sürekli 280 lere vuruyordu.Eşiminde spermlerinin morfolojisi bozuktu ve sayıyı yetersiz buluyorlaardı yapılan semen analizi tetkikleri sonucunda.Netice itibariyle gittiğim 6-7 doktorun hemen hepsi tek konuda birleşmişlerdi.Doğal yollarla anne baba olamazsınız.Tüm bunlara rağmen eşimi bir türlü tüp bebeğe ikna edememiştim.O hep doğal yollarla olur bekle diyordu.7 yıllık evliliğin beklenecek bir tarafı kalmamıştı aslında.Ve bir gün hiç beklemediğimiz bir anda tiroit için kontrole gittiğim doktorum hamile olduğumu söyledi.İnanmadım testi tekrarladı evet hamileydim.Şuan 7+4 günlük hamileyim.Geçen hafta bebeğimizin kalp atışlarını duyduk.Bunu allahım bütün isteyen kullarına yaşatır inşallah.Umudunuzu kaybetmeyin sakın
ay çok sevindim allah sağlıkla kucağına almak nasip eder bende 87 kiloyum kilo vermem lazım anacım hormonlarım bozuk benimde adetim düzgün yumurta tembelliğim var 10 bilemedin 15 kilo vermem şart bebiş için bende 4 senelik evliyim ne varideler atlattık bi bilsen hadi bakalım hayırlısı şişkoyum ben ya :))