Pko'lu Olupta Hamile Kalanlar Umut Verin Bize

Karbonatli su zyflatio die dydm dgrumu

Hayır canım karbonatlı su zayıflatmaz.. Bir programda dinlemiştim Osman Müftüoğlu'ndan Alkali su zayıflatır diye bir furya çıktı karbonat alıp sularına koyuyorlar boşuna uğraşmayın zayıflatmaz demişti alkali su faydalı diyoruz ama zayıflatır demiyoruz demişti

Ben dukan diyeti yapmayı planlıyorum düğünümden önce 10 kg vermiştim Dukanla

Bnde abur cbur cok yiyorm ya nasl vercz karbonatli su zayflatyomus ama hc denemedm
bebek istiyoruz sağlıklı bir gebelik istiyorsak yemicez canım irademizi kullancaz ben beyinde karar verdim ilk hedefim 85 e düşmek ,çok şükür adetim dakik gelir hormonlarım 3 ay önce hepsi temizdi bu ay yine istedi doktorum yenicez bu hastalığı başka çaremiz yok,karbonatlı suyu duymadım bu arada..

dukan diyeti sağlıksız diye biliyorum ama aklım geçmedi de değil arkadaşım birden 5 kilo vermişti şok oldum ama korkuyorum

ya aslında sadece seyir evresini yapmayı düşünüyorum bir gün sadece et bir gün et ve sebze yemeyi sağlıksız olabilir doğrudur ama şimdide sağlıklı değilim ne yapayım başka türlü adapte olamıyorum :KK61:

Ben de pkoluyum evlendigimde ögrendim 40 güne bir adet görürdüm bir de. Hormanlar temiz çıktı ama Doktor zayıflıcaksın dedi bir de klomen kullandım o ay 1 yumurtam olgunlaştı ama gebelik olmadi baya tembeldi yumurtalar. Sonraki ay 5 kilo verdim ve hamile kaldım. Toplamda 3 kez adet gördüm evliyken.
Kilo cidden sorun hem gebe kalmada hem hamilelikte. Allah yüzüme baktı da 11 kilo verdim hamilelikte bulantıdan.
Rabbim aratmasın tez zamanda versin meleklerimizi. Pko kısırlık değil kilomuza yediklerimize dikkat edelim stres sıkıntı yapmayalım güvenilir bir de doktor bulalım gerisi nasip. Rabbim nasip etsin inşallah.

Ben de pkoluyum evlendigimde ögrendim 40 güne bir adet görürdüm bir de. Hormanlar temiz çıktı ama Doktor zayıflıcaksın dedi bir de klomen kullandım o ay 1 yumurtam olgunlaştı ama gebelik olmadi baya tembeldi yumurtalar. Sonraki ay 5 kilo verdim ve hamile kaldım. Toplamda 3 kez adet gördüm evliyken.
Kilo cidden sorun hem gebe kalmada hem hamilelikte. Allah yüzüme baktı da 11 kilo verdim hamilelikte bulantıdan.
Rabbim aratmasın tez zamanda versin meleklerimizi. Pko kısırlık değil kilomuza yediklerimize dikkat edelim stres sıkıntı yapmayalım güvenilir bir de doktor bulalım gerisi nasip. Rabbim nasip etsin inşallah.

evet kilo çok büyük etken inşallah vericem bende bu ay

Hayır canım karbonatlı su zayıflatmaz.. Bir programda dinlemiştim Osman Müftüoğlu'ndan Alkali su zayıflatır diye bir furya çıktı karbonat alıp sularına koyuyorlar boşuna uğraşmayın zayıflatmaz demişti alkali su faydalı diyoruz ama zayıflatır demiyoruz demişti
Ama netten arastir bak girsene

bebek istiyoruz sağlıklı bir gebelik istiyorsak yemicez canım irademizi kullancaz ben beyinde karar verdim ilk hedefim 85 e düşmek ,çok şükür adetim dakik gelir hormonlarım 3 ay önce hepsi temizdi bu ay yine istedi doktorum yenicez bu hastalığı başka çaremiz yok,karbonatlı suyu duymadım bu arada..
Bnim hedef kilom da 58

adet göreyim bitsin hemen spora başlıcam kesinlikle diyet yaparak zaayıflayamam ben ayları bulur geçer spor herzaman şart bugün gidicem kuru erik,gün kurusu ve badem ,yeşil elma alıcam arada abur cubur yerine kendime onları ödül olarak vericem beslenme şeklimi tamamen değiştirdim bugün itibari ile dün tam 94.1 kiloydum ekimin 15 ine kadar ne kadar vercem burdan payşalcam sizde paylaşın lütfen..

Tamam sen karbonatı yap elma şekeri kendi yazdığı diyetini yapsın bende dukan diyeti bakalım hangimiz en çok kilo vereceğiz.. Yarışma yapalım bakalım :rolleyes: hem de motivasyon olsun bize
Dukan diyeti ne oluyo suanki kilolariniz kac bide sizin boy flan

adet göreyim bitsin hemen spora başlıcam kesinlikle diyet yaparak zaayıflayamam ben ayları bulur geçer spor herzaman şart bugün gidicem kuru erik,gün kurusu ve badem ,yeşil elma alıcam arada abur cubur yerine kendime onları ödül olarak vericem beslenme şeklimi tamamen değiştirdim bugün itibari ile dün tam 94.1 kiloydum ekimin 15 ine kadar ne kadar vercem burdan payşalcam sizde paylaşın lütfen..
Tamam bakalm bnde yapacam bnde karbonatli su icecem 76 kiloyum bnde

öğütmeli şişeli deniz tuzu aldım arkadaşlar kesinlikle ömrümün sonuna kadar bunu kullanıcam hem daha lezzetli daha önce niye normal tuzla ödem yapmışım her yerimi anlamıyorum,inanamıyorum ama bugün 3.günüm en son 1 ekim sabahı 94.1 dim az önce tartıldım 93.2 yim sporsuz daha adeti bekliyorum birde spor olursa keyfime dicek olmaz kiloverebilmek güzelmiş az da olsa..

öğütmeli şişeli deniz tuzu aldım arkadaşlar kesinlikle ömrümün sonuna kadar bunu kullanıcam hem daha lezzetli daha önce niye normal tuzla ödem yapmışım her yerimi anlamıyorum,inanamıyorum ama bugün 3.günüm en son 1 ekim sabahı 94.1 dim az önce tartıldım 93.2 yim sporsuz daha adeti bekliyorum birde spor olursa keyfime dicek olmaz kiloverebilmek güzelmiş az da olsa..

Aaa ne güzel bende de var ama kullanmıyorum :( kullansam ya aslında adet ne zaman senin

dündü ama gecikti bugünde gelen giden yok muhtemelen yarın olucam gecen ay erken gelmişti biraz

mutlaka kullan canım şeker de kullanmıyorum zaten bi türk kahvesi içiyorum artık onuda şekersiz içiyorum un yerine de yulaf ezmesi aldım un haline getirdim robotta 1.hafta sonunda muzlu yulaf ezmeli kurabiye yapıcam ödül olarak :)

Kizlar merhaba....bende PKO lu bi hasyayim.ve 1,5 senedir bebek icin ugrasiyodum taaaa ki temmuz ayina kadar..suan 16 haftalik hamileyim...benimde kilom fazla ve sadece ramazanda her sene olduğu gibi oruc tuttum ama biliyosunuz ki gunler cok uzun oldugundan ve cok fazla yiyemedigimden sanırım 8 kilo kadar verdim ve ben bayramda adet olmayi beklerken bebegimi ogrendim...inşallah sizlere de nasip olur....

Nasil verdin canim ya bnde veremiyorm bnada yardmci olrmusun lutfn 1.58 byum 76 kiloyum glukofen kllaniyrm ama veremiyrm

canım.sıkı.bi.diyetle.beraber.verdim.gnde.4lt.su.içtim.yine.kilo.aldım.ama.o.diyete.tekrar.başlayamadım.bi.turlu.yine.insulin.direncim.yukselmıs.hemen.aldım.kılo.sıkı.bi.diyet.şart.tam.bugday.ekmegı.ye.canım.akşam.altıdan.sonra.yeme.bişey.bide.akşamları.1kase.yogurda.1limon.sık.gece.yatmadan.once.ye.yagsız.yogurt.olsun.ama.sabah.kalktıgında.da.sıcak.su.iç.yemekten.once

Back
X