Pko'lu Olupta Hamile Kalanlar Umut Verin Bize

adet göreyim bitsin hemen spora başlıcam kesinlikle diyet yaparak zaayıflayamam ben ayları bulur geçer spor herzaman şart bugün gidicem kuru erik,gün kurusu ve badem ,yeşil elma alıcam arada abur cubur yerine kendime onları ödül olarak vericem beslenme şeklimi tamamen değiştirdim bugün itibari ile dün tam 94.1 kiloydum ekimin 15 ine kadar ne kadar vercem burdan payşalcam sizde paylaşın lütfen..
Tamam sen karbonatı yap elma şekeri kendi yazdığı diyetini yapsın bende dukan diyeti bakalım hangimiz en çok kilo vereceğiz.. Yarışma yapalım bakalım :rolleyes: hem de motivasyon olsun bize
ay.kızlar.bende.katılayım.diycem.ama.her.zaman.nette.olamıyorum.yazamaazsam.sizin.durumları.gormedende.nasıl.olurki

Benimde insulin direncin var.bana iki çeşit şeker ilacı verdi ve ben biraz kullandım bıraktım.kiloda vermem gerekli aynı zamanda.doktor şeker ilacını kullanıp diyet de yaparsan zayiflarsin demişti.nasıl bir diyet uyguladin yardımcı olurmusun bana lutfennnnnnnnn.diaformin var benimde birde bir ilaç daha var yanında biri AC biri tok aliyordum
gnde.4.lt.su.içtim.ip.atladım.gunde.1000i.buluyodu.plates.yaptım.mekik.çektim.zor.deil.hepsi.yapılıyo.ve.ben.bunları.orucluykende.yaptım.ilacı.duzenlı.kullan.ve.kahvaltıdan.sonra.ic.gunduz.daha.ıyı.etki.edio.tam.bugday.ekmegı.ye.aksam.altıdan.sonra.bısey.yeme.gece.yatarken.1kase.yogurda.1limon.sık.ye.sabah.kahvaltıdan.once.mutlaka.sıcak.su.ıc.canım

Kızlar glukofen kullanıyormuş arkadaş bende diaformin içiyorum ama düzenli içmiyorum ama bundan sonra düzenli içmeye başlayacağım günde kaç sefer içiyorsunuz siz birde kaç mg?
100mg.içiyorum.ben.bolup.ikisinide.için.ilaç.gunduz.daha.etkili.oluyo

ay valla napıcam bilmiyorum ya :KK51: kilo vermek şart bu ay hamile değilsem spor salonuna yazılcam mecburen hem diyet hemde ilacı kullanınca kilo veririm o zaman belki inşallah
mutlaka.verirsin.canım.bu.ilacı..duzgun.kullan.bu.ılacı.kullanmak.zorundayız.pankreanslarımız.oldugundan.hızlı.çalışıyo.ve.ileride.iflas.etmemesi.ve.diyabet.hastası.olmamak.içinde.yapmamız.lazım.bunları.

Hoşgeldin aaslia aramıza kızlarrr az önce aç karnına tartıldım şoooktayım:KK57: 91.9 olmuşum sporsuz adetim inat etti gelmiyor ya doktora muayene olmasam acabamı dicem ama doktor baktı alttan gelmedi gitti bende bugün spora başlıcam mecbur gelcek o zaman yani 3 günde 2 kilo vermişim yuppiiii

Kizlar merhaba....bende PKO lu bi hasyayim.ve 1,5 senedir bebek icin ugrasiyodum taaaa ki temmuz ayina kadar..suan 16 haftalik hamileyim...benimde kilom fazla ve sadece ramazanda her sene olduğu gibi oruc tuttum ama biliyosunuz ki gunler cok uzun oldugundan ve cok fazla yiyemedigimden sanırım 8 kilo kadar verdim ve ben bayramda adet olmayi beklerken bebegimi ogrendim...inşallah sizlere de nasip olur....
Paylaşım için teşekkür ederiz bize gerçekten umut oluyorsunuz Allah razı olsun sizden, lütfen dua edin bizede hamilelerin duası kabul olurmuş bizede bi benim nasip olsun sağlıklısıyla. ..

canım.sıkı.bi.diyetle.beraber.verdim.gnde.4lt.su.içtim.yine.kilo.aldım.ama.o.diyete.tekrar.başlayamadım.bi.turlu.yine.insulin.direncim.yukselmıs.hemen.aldım.kılo.sıkı.bi.diyet.şart.tam.bugday.ekmegı.ye.canım.akşam.altıdan.sonra.yeme.bişey.bide.akşamları.1kase.yogurda.1limon.sık.gece.yatmadan.once.ye.yagsız.yogurt.olsun.ama.sabah.kalktıgında.da.sıcak.su.iç.yemekten.once
Bu sekilde mi verdn sn kilonu bn 10 kilo versem bi bna yeter smdilik

öğütmeli şişeli deniz tuzu aldım arkadaşlar kesinlikle ömrümün sonuna kadar bunu kullanıcam hem daha lezzetli daha önce niye normal tuzla ödem yapmışım her yerimi anlamıyorum,inanamıyorum ama bugün 3.günüm en son 1 ekim sabahı 94.1 dim az önce tartıldım 93.2 yim sporsuz daha adeti bekliyorum birde spor olursa keyfime dicek olmaz kiloverebilmek güzelmiş az da olsa..
Ama o tu her yerde blunmaz dmi bn ilcede yasiyorm nasl bisey o tuz cnm resm atma sanssin vrmi

Kizlar merhaba....bende PKO lu bi hasyayim.ve 1,5 senedir bebek icin ugrasiyodum taaaa ki temmuz ayina kadar..suan 16 haftalik hamileyim...benimde kilom fazla ve sadece ramazanda her sene olduğu gibi oruc tuttum ama biliyosunuz ki gunler cok uzun oldugundan ve cok fazla yiyemedigimden sanırım 8 kilo kadar verdim ve ben bayramda adet olmayi beklerken bebegimi ogrendim...inşallah sizlere de nasip olur....
Kac kiloydn canm bn 76 kiloyum 1.58 boyum ama bi turlu zayflayamiyrm
Bnde 1.58 boyum 76 kiloyum zayflayamiyrm sen kac kiloydn cnm boy fln

Ama o tu her yerde blunmaz dmi bn ilcede yasiyorm nasl bisey o tuz cnm resm atma sanssin vrmi
Eczane aktar Migros ben Migros dan aldım her yerde bulursun canım tuzun işlenmemiş hali iri tuz gibi ve dün diyet yemeklerini izledim yok tube dan herkez bu tuzu kullanıyormuş

Kac kiloydn canm bn 76 kiloyum 1.58 boyum ama bi turlu zayflayamiyrm

Bnde 1.58 boyum 76 kiloyum zayflayamiyrm sen kac kiloydn cnm boy fln
Canim bu kisiden kisiye degisiyo maalesef...ben 8 kilo veririm sen 4 kilo verirsin....adet duzenin olur,,,.ama dedigim gibi cok ümitsiz bi zamanda öğrendim hamileligimi....sadece herseyi yapıp Allah a dua etmek lazım

Günaydın kızlar benimde adet henüz gelmedi.. Dün kuaföre gittim saçların çok dökülüyor dedi kuaförde pko dan bide sağlıksız diyetten evde her yer saç bıktım artık.. Bende bugünden itibaren yine başlayacağım diyete şeker tuz un ve yağı önce azaltıp sonra bitireceğim ve adetim gelsin (ki inşallah gelmezde hamileyimdir) spora da başlayacağım..

Günaydın kızlar benimde adet henüz gelmedi.. Dün kuaföre gittim saçların çok dökülüyor dedi kuaförde pko dan bide sağlıksız diyetten evde her yer saç bıktım artık.. Bende bugünden itibaren yine başlayacağım diyete şeker tuz un ve yağı önce azaltıp sonra bitireceğim ve adetim gelsin (ki inşallah gelmezde hamileyimdir) spora da başlayacağım..
Canım al benden o kadar daha adetim gelmedi spor yapamıyorum doktora muayene olmasam acaba dicem yani 3 gün gecikmedeyim ama akıntı dışında hiç belirti yok mevsimler döndü diye gecikiyor galiba ateşim düşmüş ama bugün kesin olurum (kii keşke olmasam) ama öyle gözüküyor maalesef az önce tartıldım 92.2 vücudum adet geldi diye şişti Karnım patlıcak neredeyse. .

arkadaşlar mrb. ben yeni uye oldum.bilecikliyim benim de herkes gibi bir sıkıntım var.çok şükür eşimde bir problem yok, bende pko var 5 yıllık evliyim 1 kez kendiliğimden gebe kaldım fakat daha anlayamadan düşük yaptım.eskişehir acıbadem de tüp bebek yaptırmak istiyorum ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.lütfen bana yardımcı olurmusunuz eskişehir acıbademde tüp bebek yaptıran benimle aynı durumda olanlar varmı.yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşlar mrb. ben yeni uye oldum.bilecikliyim benim de herkes gibi bir sıkıntım var.çok şükür eşimde bir problem yok, bende pko var 5 yıllık evliyim 1 kez kendiliğimden gebe kaldım fakat daha anlayamadan düşük yaptım.eskişehir acıbadem de tüp bebek yaptırmak istiyorum ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.lütfen bana yardımcı olurmusunuz eskişehir acıbademde tüp bebek yaptıran benimle aynı durumda olanlar varmı.yardımlarınızı bekliyorum

Arkadaşlar nihayet adetim geldi 3.günü kadındoğumcu hormon testi istedi dahiliyeye yönlendirdi o da insülin direnci falan diye testler isticem 3.günü verirsin hepsini dedi deli gibi merak ediyorum kaç tüp kan alcaklar toplam daha önce baktıran var mı kan alınınca kesin bayılcam tansiyonum 5 e iniyor ya

Arkadaşlar nihayet adetim geldi 3.günü kadındoğumcu hormon testi istedi dahiliyeye yönlendirdi o da insülin direnci falan diye testler isticem 3.günü verirsin hepsini dedi deli gibi merak ediyorum kaç tüp kan alcaklar toplam daha önce baktıran var mı kan alınınca kesin bayılcam tansiyonum 5 e iniyor ya
Günaydın canım benimde adetim akşam geldi.. Tek tesellim pko hastası olarak hiç olmassa adetlerimin düzenli olması.. Ben daha önce yaptırmıştım tam olarak hatırlamıyorum ama benden 2 yada 3 tüp almışlardı.. Doktorun istediği testlere bağlı. Sakin ol koltuğa otur gözlerini kapat başka şeyler düşün.. Eşin diğer elini tutsun orda olacaksa..

Sağol canım desteğin için aynen bende yeni öğrendim pco olduğumu aynı hastanede başka bir doktor tertemiz sorun yok dedi 1.5 yılımı yedi kadın resmen , bari tedavi olurdum bu kadar yıpranmazdım bu zamana kadar Allaha havale ediyorum onu , özel hastane gövya inş bu doktoru met ediyorlar hayırlısı ile hamile kalırım sonuç alırım yarın kan ve idrar testi vercem adetlerim düzenlidir benimde ama vücut bebek istediğim için 2 gün oyun oynayabiliyor bana, bu arada eşim sabah Sperm testi verdi ve Kruger e de bakılcak Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun.

Merhaba kızlar, konu başlığını görünce dayanamayıp yazmak istedim. Ben de PKO'luyum, Kasım 2013'ten beri bebek istiyorduk, 8 defa ilaçla tedavi gördüm, bir düşük bir dış de gebelik yaşadım. Sadece hamile kalmayı o kadar istemiştim ki, sağlıklı olmasını istemeyi unutmuşum.. Şimdii 30 haftalık hamileyim :) kızımızı bekliyoruz. Hatta bir blogum var hikayemi anlattığım, detaylı bakmak isterseniz www.anneeko.com Motivasyonunuzu kaybetmeyin. Sağlık her şeyden önemlii.. Sevgilerrr

Back
X