Pko'lu Olupta Hamile Kalanlar Umut Verin Bize

bende pkoluyum malesef. 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. rahim filmi temiz çıktı . duphaston verdi doktor 2 ay bu şekilde geçiricem olmazsa aşılama olcak

4.5yıllık evlym en başta eşime sperm azlğı var dendi 8milyon civarı ameliyt oldu varilosel 13mlun oldu snra aşılama bir defa defa klomenle olmadı tüp bebek 6.haftda düşük şuan 3.ayımdaym ikizlerimi beklyrm tüp bebekle dondurulmş embryolarmla oldu.o kdr tedavi sorasnda hiçbşym ykken bu sene pko var dendi ama hamile kalabildm de tedaviyle umudnzu kaybetmeyn kızlsr allahm bi yoluna koyuyor herşeyi rabbim herkese hepnze nasip etsn bnde sağlıkla alrm inşallah kucağma

bende pkoluyum tedavi oldugum ay degil bir sonraki ay hamile kaldim oglusum simdi 4.5 yasinda umarim umut olurum simdi ikinci icin ugrasiyorum
Merhaba siz ikinciye hamile kaldınız mi acaba bende ikinci için ugrasiom

Merhaba siz ikinciye hamile kaldınız mi acaba bende ikinci için ugrasiom
Hayır hamile kalmadım Malesef 1 sene once rahim kanseri oldum Rahim ve yumurtalıklarım alındı tamamen kapandı o sayfa

Meraba kızlar bende pkoluyum ve 4 senedir hamile kalamadm artık sinirlerim alt üst

Ben varım bende pco hastasiydim 25 yaşımda evlendim ve korunmak istemedim çünkü kistim var dedim evlendikten dört ay sonra hamile kaldım arkadaşlar kafama takmadım her zaman en kısa zamanda bebeğimin olcagina inandım gebelik planladigim içinde kalmadan bir ay önce folik asit içtim bir de hayıt suyu denedim belkide onun mucizesi oldu artık her şey Allah tan ama gerisi teferruat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…