bende pkoluyum malesef. 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. rahim filmi temiz çıktı . duphaston verdi doktor 2 ay bu şekilde geçiricem olmazsa aşılama olcak
4.5yıllık evlym en başta eşime sperm azlğı var dendi 8milyon civarı ameliyt oldu varilosel 13mlun oldu snra aşılama bir defa defa klomenle olmadı tüp bebek 6.haftda düşük şuan 3.ayımdaym ikizlerimi beklyrm tüp bebekle dondurulmş embryolarmla oldu.o kdr tedavi sorasnda hiçbşym ykken bu sene pko var dendi ama hamile kalabildm de tedaviyle umudnzu kaybetmeyn kızlsr allahm bi yoluna koyuyor herşeyi rabbim herkese hepnze nasip etsn bnde sağlıkla alrm inşallah kucağma
Ben varım bende pco hastasiydim 25 yaşımda evlendim ve korunmak istemedim çünkü kistim var dedim evlendikten dört ay sonra hamile kaldım arkadaşlar kafama takmadım her zaman en kısa zamanda bebeğimin olcagina inandım gebelik planladigim içinde kalmadan bir ay önce folik asit içtim bir de hayıt suyu denedim belkide onun mucizesi oldu artık her şey Allah tan ama gerisi teferruat