Arkadaşlar hep hamile kalamayan pkolular yazışıyoruz burda ve okuyunca benim gibi olan herkesi moralim daha da çok bozuluyor.Bir tane bile yok mu diyorum pkolu olupta hamile kalmayı başarabilen.Onları bir duysak inanın moralim düzelcek ve umutlanıcam.Evet soruyorum Var mı pkoyu atlatıp hamile kalabilenler,umutlandırın bizi,biz de sizi görüp sevinelim biz de hamile kalabiliriz diyelim eyvahedigeldismile
slm kızlar. bende pko hastalığını yaşıyorum. size umut olur diye yazmak istedim. ben hamileyim. 2.5yıl sonra hemde doğal yolla. klomenler çatlama iğneleri hiç bi işe yaramadı. alternatif tıpa yöneldik içmedğim ot çöp kalmadı.artık umudum kalmamıştı uğraşmaktan sıkılmıştım eşimle karar verdik direk tüp bebek yaptıracaktık. karar verdiğimiz ay ben hamile olduğumu öğrendim 7 ay adet olmadığımı biliyorm o kadar düzensizdi yani. bu ay farklı olarak her gece kenzül arş okudum. sadece 1 aydır okuyodum. dileğimin bu kadar çabuk kabul olacağını ben bile düşünmemiştim. siz tabiki tedavilerinize devam edin. ama ne diliyosanız Allahtan dileyin. Allah hepinizin gönlüne göre versin
merhaba başlığı okuyunca bende yazmak istedim
bende kısmen pkoluyum kısmen diyorum çünkü adetlerim çok dengesiz degil
benimkisi kilodan oluyor ama neticede pko tanısı kondu bende
7 ay denedik olmadı 2. çatlama ignemden sonra mucizlerim oldu 2 tane ogluşum var şimdi 18 aylıklarr
darısı sizlere
duyfer cm gerçekten umut oldun bizlere...allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bizlere dua et ne olur
Merhaba arkadaslar, bende katilayim dedim araniza.
Cok düzenli adet oluyorum her 28 günde bir geliyor, saatini hic sasmaz.
Bende 2 seneden beri bebek istiyorum, ama olmuyor.
Gecenlerde doktora gittim, oda hemen kan testi felan.
Dün tahliller geldi, ANDROSTENDION 3.60 ng/ml (0.30-3.30 bu oranin icinde olmasi gerekiyormus!
Bunun türkcesi ne bilmiyorum, ama bu hormon bir erkek hormonuymus, sac dökülmesi felan yapiyormus, gercektende saclarim evlendikten sonra cok döküldü.
Birtek bu anormal cikmis, gerisi heü güzel!
Bende sogan, ve incir kürüne baslayayim diyorum!
bende 7 yıllık evliyim.bir sürü tedavi gördüm ama hamile kalamadım.ve bebişim beklemediğim bir anda süpriz yapıp geldi.darısı sizlerin başına.bu aralar tanıdığım pkolu çok arkadaşım hamile kaldı hemde normal yolla.
bende 7 yıllık evliyim.bir sürü tedavi gördüm ama hamile kalamadım.ve bebişim beklemediğim bir anda süpriz yapıp geldi.darısı sizlerin başına.bu aralar tanıdığım pkolu çok arkadaşım hamile kaldı hemde normal yolla.
çok güzel... Allah bağışlasın.. Bende bigün anne olucam inşallah ve eşimin karşısına geçip " AŞKIM 9 AY SONRAYA SİPARİŞ ETTİĞİM Bİ SÜRPRİZİM VAR SANA" DİCEM... Allah'ım o günleri nasip eder inşallah boshayallersmile
Cnm merhababen yeni katıldım aranıza 2,5 yıllık evliyim 1,5 senedir çocuk isteği var ama olmuyor nedeni pkoymuş ya ne saçma ilk defa duydum böyle bi hastalık olduğunu bilmiyordum bile kistim var tedaviye başlayamıyoruz ne kadar zor bir süreç bu hiç aklıma gelmezdi çocuğumun olmayacağı ne kadar saçma dimi bide bir sene korunduk sonra çocuk istemeye başladık hemen olacak sanmıştım bi baktım 1,5 sene geçmiş çocuk hala yok yani nedenin benden olacağı dedim ya hiç aklıma gelmemişti şok oldum bunalıma girdim kendimden soğudum herşeyden soğudum kabullenemedim halada kabullenemiyorum tedaviye başlayamadık bile kistin yok olması lazımmış lafan filan işte ........isyan etmek istemiyorum ama ediyorum bu hayatta en çok istediğim şeydi ama yok işte ne zaman olur meçhul işte arkadaşlar sizin desteğinize o kadar ihtiyacım varki anlatamam kimse anlamıyor beni kimse ailem kızıyor yoktur sende bişey diye anlatamıyorum kimseye bişey kendime bile çok karamsar yazdım yazımı ama aslında ben çok güçlüyüm sadece kabullenemediğim için böyleyim.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?