Pko'lu Olupta Hamile Kalanlar Umut Verin Bize

nolcay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
36
3
86
Zonguldak
Arkadaşlar hep hamile kalamayan pkolular yazışıyoruz burda ve okuyunca benim gibi olan herkesi moralim daha da çok bozuluyor.Bir tane bile yok mu diyorum pkolu olupta hamile kalmayı başarabilen.Onları bir duysak inanın moralim düzelcek ve umutlanıcam.Evet soruyorum Var mı pkoyu atlatıp hamile kalabilenler,umutlandırın bizi,biz de sizi görüp sevinelim biz de hamile kalabiliriz diyelim eyvahedigeldismile

slm kızlar. bende pko hastalığını yaşıyorum. size umut olur diye yazmak istedim. ben hamileyim. 2.5yıl sonra hemde doğal yolla. klomenler çatlama iğneleri hiç bi işe yaramadı. alternatif tıpa yöneldik içmedğim ot çöp kalmadı.artık umudum kalmamıştı uğraşmaktan sıkılmıştım eşimle karar verdik direk tüp bebek yaptıracaktık. karar verdiğimiz ay ben hamile olduğumu öğrendim 7 ay adet olmadığımı biliyorm o kadar düzensizdi yani. bu ay farklı olarak her gece kenzül arş okudum. sadece 1 aydır okuyodum. dileğimin bu kadar çabuk kabul olacağını ben bile düşünmemiştim. siz tabiki tedavilerinize devam edin. ama ne diliyosanız Allahtan dileyin. Allah hepinizin gönlüne göre versin

Arkadaşlar hep hamile kalamayan pkolular yazışıyoruz burda ve okuyunca benim gibi olan herkesi moralim daha da çok bozuluyor.Bir tane bile yok mu diyorum pkolu olupta hamile kalmayı başarabilen.Onları bir duysak inanın moralim düzelcek ve umutlanıcam.Evet soruyorum Var mı pkoyu atlatıp hamile kalabilenler,umutlandırın bizi,biz de sizi görüp sevinelim biz de hamile kalabiliriz diyelim eyvahedigeldismile

Arkadaş bende pco'luyum ama 3 ay gonal-f ve 3. ayımda ilk aşılamamda:nazar: gebe :nazar:kaldım, daha çok yenigamyoncuiremsu 4,5 haftalık.
:teytey:İnşallah herşey yolunda ve güzel gider... Darısı başına İnşallah....

slm kızlar. bende pko hastalığını yaşıyorum. size umut olur diye yazmak istedim. ben hamileyim. 2.5yıl sonra hemde doğal yolla. klomenler çatlama iğneleri hiç bi işe yaramadı. alternatif tıpa yöneldik içmedğim ot çöp kalmadı.artık umudum kalmamıştı uğraşmaktan sıkılmıştım eşimle karar verdik direk tüp bebek yaptıracaktık. karar verdiğimiz ay ben hamile olduğumu öğrendim 7 ay adet olmadığımı biliyorm o kadar düzensizdi yani. bu ay farklı olarak her gece kenzül arş okudum. sadece 1 aydır okuyodum. dileğimin bu kadar çabuk kabul olacağını ben bile düşünmemiştim. siz tabiki tedavilerinize devam edin. ama ne diliyosanız Allahtan dileyin. Allah hepinizin gönlüne göre versin

arkadaşım senin adına çok sevindim.Böyle senin durumunda olanları çok duydum.Uğraşıp uğraşıp sonra doğal yolla hamile kalanları.Ne kadar şanslısın bende 2 aydır uğraşıyorum daha klomenler işe yaramadı yumurtam büyümedi,bu ay iğne bakalım nolcak.bende 3 aydır soğan kürü yapıyorum ama şimdilik yok faydası sen neler içtin anlatır msın bize.Acaba bir gün bende hamile kalabildim diye yazabilecek miyim buraya??:sm_confused:

slm kızlar yıllarca adet düzensizliği yaşadım yılda 3-4 kez rgl olduğumu biliyorum, sonunda pkolu olduğumu öğrendim doğum kontrol haplarıyla düzene sokmaya çalıştım ilacı bırakınca yine düzensizlik yaşadım LH.FSH olması gerektiğinden çokkkkkkkkkk yüksek çıkıyordu .evlendim bir kaç yıl çocuk düşünmedik korunmaya devam ettim sonunda çocuk düşünmeye başladığımda kabus başladı,öyle bir durum ki biraz geçikme oluyordu acaba beklenen güzel haberi alacakmıyım diyordum regl geliyordu,böylece 1 yıl geçirdik sonunda doktora gittik tahlillerim değerlerim hep yüksek çıkıyordu kistlerim büyüktü bir türlü tedavim başlamıyordu, en son gittiğimde 8 küsür cm di kistim yine bir sonra ki aya kalmıştı,bir gün çok büyük bir sancıyla uyandım dayanamıyordum ilkkez böyle bir acı çekiyordum, hafta sonu olduğu için devlet hastanesnie gittik serum verdilerr ağrım dindi meğer kistim patlamış çok sonra öğrendim , sonra yine geçikme yaşadım bu sefer umutsuzdum hiç test almak istemiyordum sonucu az çok tahmin ediyordum ,sonunda sabırsızlandım bir an önce regl olayım doktora gideyim tedavim başlasın dedim perşembe günü test aldım cuma sabahı ilk idrarla testi yapayım dedim , sabah olduğunu sandım meğer gecenin üçüymüş testi yaptım uyku sersemiyle çift çizgi şok oldumm o anı asla tarif edemem eşime uyandırdım hemen söyledim şok oldu,hep korkuyodum tedavide neler yaşayacağımı ağlıyordum dua ediyordum inş bunlara gerek kalmaz diye, duam kabul oldu hemen randevu oldum doktorumdan sabah ilk saat kismetime boştu doktorum hayrola dedi beni görünce çift çizgi dedim şok oldu çok şanslısın dedi pkolu olup tedavi olmadan hamile kalmışsın dedi ,neyse kızlar baya bi uzattım kusura bakmayın kısacası 1,5 yılda hamile kaldım, çok dua ettim kabul oldu şuan 31+1 günlük hamileyim oğlum olcak kismetse sağ salim kucağıma aldığım günleride nasip etsin rabbim dua edin bana,hamile kişinin duası kabul olur derler bende dua ediyorum rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah yokluğunu aratmasın ,asla yılmayın kızlar dua edin çok dua edin ALLAH isterse verir,neler denedim nerelere üye oldum duyduğumu uyguladım ama duamı hiç eksik etmedim çok şükür kabul oldu inşallah isteyenlerede nasip eder,yalnız şunu anladım her ay kafama taktım sonuç negatifti o ay hiç düşünmedim hamile kaldım biraz düşünmemeye çalışın neyse kızlar kendnize iyi bakın

Son düzenleme:
kızlar bende pkoluyum. biliyosunuz bizim adet tarihleri pek belli olmaz.. ben.md eöle senede 3veya 4 kere adet olurum. bu ayda 4 gün geçti ama ne gelen var ne giden dün test yaptım neğatif ama ağrılarım var belki olucam. ben bundan 7 ay önce klomenle hamiş kaldım ama 3 haftasında düşük yaptım :( ondan sonra da bir türlü başlayamadık tedaviye. şimdi rahimde yara var adet olursam 1,5 ay sonra tedavi başklayacak. yazın kızlar hikayenizi bize umut olun biz çok seviniyouez bizim gibilerin hamiş olmasına allah bizede nasip etsin bu güzel duyguyuuuu

merhaba başlığı okuyunca bende yazmak istedim
bende kısmen pkoluyum kısmen diyorum çünkü adetlerim çok dengesiz degil
benimkisi kilodan oluyor ama neticede pko tanısı kondu bende

7 ay denedik olmadı 2. çatlama ignemden sonra mucizlerim oldu 2 tane ogluşum var şimdi 18 aylıklarr

darısı sizlere

merhaba başlığı okuyunca bende yazmak istedim
bende kısmen pkoluyum kısmen diyorum çünkü adetlerim çok dengesiz degil
benimkisi kilodan oluyor ama neticede pko tanısı kondu bende

7 ay denedik olmadı 2. çatlama ignemden sonra mucizlerim oldu 2 tane ogluşum var şimdi 18 aylıklarr

darısı sizlere

Allah bağışlasın arkadaşım darısı başımıza inşaallah:emir_bebek:

duyfer cm gerçekten umut oldun bizlere...allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bizlere dua et ne olur

bende 7 yıllık evliyim.bir sürü tedavi gördüm ama hamile kalamadım.ve bebişim beklemediğim bir anda süpriz yapıp geldi.darısı sizlerin başına.bu aralar tanıdığım pkolu çok arkadaşım hamile kaldı hemde normal yolla.

duyfer cm gerçekten umut oldun bizlere...allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bizlere dua et ne olur

inşallah canım yaa .. evet zorlu bir yolculuk ama çok dua edin benimde dualarım sizlerlee inş isteyen herkeze rabbim sağlıklı bebeler nasip etsinnn

Merhaba arkadaslar, bende katilayim dedim araniza.
Cok düzenli adet oluyorum her 28 günde bir geliyor, saatini hic sasmaz.

Bende 2 seneden beri bebek istiyorum, ama olmuyor.
Gecenlerde doktora gittim, oda hemen kan testi felan.

Dün tahliller geldi, ANDROSTENDION 3.60 ng/ml (0.30-3.30 bu oranin icinde olmasi gerekiyormus!
Bunun türkcesi ne bilmiyorum, ama bu hormon bir erkek hormonuymus, sac dökülmesi felan yapiyormus, gercektende saclarim evlendikten sonra cok döküldü.

Birtek bu anormal cikmis, gerisi heü güzel!

Bende sogan, ve incir kürüne baslayayim diyorum!

Merhaba arkadaslar, bende katilayim dedim araniza.
Cok düzenli adet oluyorum her 28 günde bir geliyor, saatini hic sasmaz.

Bende 2 seneden beri bebek istiyorum, ama olmuyor.
Gecenlerde doktora gittim, oda hemen kan testi felan.

Dün tahliller geldi, ANDROSTENDION 3.60 ng/ml (0.30-3.30 bu oranin icinde olmasi gerekiyormus!
Bunun türkcesi ne bilmiyorum, ama bu hormon bir erkek hormonuymus, sac dökülmesi felan yapiyormus, gercektende saclarim evlendikten sonra cok döküldü.

Birtek bu anormal cikmis, gerisi heü güzel!

Bende sogan, ve incir kürüne baslayayim diyorum!

testesteron hormunu bu sanırım.tüylenme filan varmı?bu hormon malesef yapıyor:(ama adetlerin düzenliymiş :nazar: o konuda şanslısın.bebişin gelir işalah en kısa zamanda.

bende 7 yıllık evliyim.bir sürü tedavi gördüm ama hamile kalamadım.ve bebişim beklemediğim bir anda süpriz yapıp geldi.darısı sizlerin başına.bu aralar tanıdığım pkolu çok arkadaşım hamile kaldı hemde normal yolla.

inşallah ben ve diğer arkadaşlarımızda hamile kalırız 2010 uğur getirsin bize...buarada hamilesin galiba kaç aylık canım...buarada elişiler bölümünde bebeğine ördüğün patikleri gördüm çok güzeller ama yapmayı beceremedim...:sinifsinif::asigim:

çok güzel... Allah bağışlasın.. Bende bigün anne olucam inşallah ve eşimin karşısına geçip " AŞKIM 9 AY SONRAYA SİPARİŞ ETTİĞİM Bİ SÜRPRİZİM VAR SANA" DİCEM... Allah'ım o günleri nasip eder inşallah boshayallersmile

çok güzel... Allah bağışlasın.. Bende bigün anne olucam inşallah ve eşimin karşısına geçip " AŞKIM 9 AY SONRAYA SİPARİŞ ETTİĞİM Bİ SÜRPRİZİM VAR SANA" DİCEM... Allah'ım o günleri nasip eder inşallah boshayallersmile

inşaallah hepimize nasip etsin Allahım

ben yeni katıldım aranıza 2,5 yıllık evliyim 1,5 senedir çocuk isteği var ama olmuyor nedeni pkoymuş ya ne saçma ilk defa duydum böyle bi hastalık olduğunu bilmiyordum bile kistim var tedaviye başlayamıyoruz ne kadar zor bir süreç bu hiç aklıma gelmezdi çocuğumun olmayacağı ne kadar saçma dimi bide bir sene korunduk sonra çocuk istemeye başladık hemen olacak sanmıştım bi baktım 1,5 sene geçmiş çocuk hala yok yani nedenin benden olacağı dedim ya hiç aklıma gelmemişti şok oldum bunalıma girdim kendimden soğudum herşeyden soğudum kabullenemedim halada kabullenemiyorum tedaviye başlayamadık bile kistin yok olması lazımmış lafan filan işte ........isyan etmek istemiyorum ama ediyorum bu hayatta en çok istediğim şeydi ama yok işte ne zaman olur meçhul işte arkadaşlar sizin desteğinize o kadar ihtiyacım varki anlatamam kimse anlamıyor beni kimse ailem kızıyor yoktur sende bişey diye anlatamıyorum kimseye bişey kendime bile çok karamsar yazdım yazımı ama aslında ben çok güçlüyüm sadece kabullenemediğim için böyleyim.........

ben yeni katıldım aranıza 2,5 yıllık evliyim 1,5 senedir çocuk isteği var ama olmuyor nedeni pkoymuş ya ne saçma ilk defa duydum böyle bi hastalık olduğunu bilmiyordum bile kistim var tedaviye başlayamıyoruz ne kadar zor bir süreç bu hiç aklıma gelmezdi çocuğumun olmayacağı ne kadar saçma dimi bide bir sene korunduk sonra çocuk istemeye başladık hemen olacak sanmıştım bi baktım 1,5 sene geçmiş çocuk hala yok yani nedenin benden olacağı dedim ya hiç aklıma gelmemişti şok oldum bunalıma girdim kendimden soğudum herşeyden soğudum kabullenemedim halada kabullenemiyorum tedaviye başlayamadık bile kistin yok olması lazımmış lafan filan işte ........isyan etmek istemiyorum ama ediyorum bu hayatta en çok istediğim şeydi ama yok işte ne zaman olur meçhul işte arkadaşlar sizin desteğinize o kadar ihtiyacım varki anlatamam kimse anlamıyor beni kimse ailem kızıyor yoktur sende bişey diye anlatamıyorum kimseye bişey kendime bile çok karamsar yazdım yazımı ama aslında ben çok güçlüyüm sadece kabullenemediğim için böyleyim.........
Cnm merhaba

bende pkoluyum. çok zor bir süreç biliyorum 1,5 yıldır tedavi görüyorum. kimse bizi anlamaz dışardan hastalığımız kolaymış gibi görünür kimseye dert anlatamazsın anlatsanda anlamazlar zaten yorma kendini. ama hamile kalan çok bu hastalığı yenmek istiyosan pozitif düşünüp bebişi aklından atacaksın ilk kural bu normal yaşantıya devam rabbim kucağını boş bırakmaz. kürler uygula dua oku rahatlarsın hiiç sıkma canını...

selam kızlar ben de pko luyum. kendimi bildim bileli hep doğum kontrol ilaçları kullandım. sonra evlendim korunuyoduk. ama ben artık hap içmek istemediğim için hapı bıraktım başka türlü korunmaya başladık. ben senede 4-5 kere belki hasta olur belki olmazdım. son 4 aydır şaşılacak derece düzenli günü gününe regl oluyorum. bu arada ilacı bırakalı 6 ayı geçiyo.. bişeyler belki de yoluna giriyo. en büyük korkum sahip olmak istediğim bebeği arayıp da bulamamak. allah hepimize şifa versin.

Back
X