Kızlar merhaba ben bu sitenin takipçisiyim bazı formlarada yazdım 35 yaşındayım sol overde çikolata kistim var, 1 yıla yakın doğum kontrol hapı kullandım ama geçmedi zaten baskılasın diye verilmişti. Doktorum doğal yollardan deneyin dedi ama 1,5 yıl geçti olmadı 4 ay önce 2 ay hastalanamadım ve ben onun öncesinde stresten çok kiloda almıştım doktora gittim bu seferde sağ overde polikistik over dedi doktor ve bana ulturasonda bir sürü kisti gösterince ikinci şoku yaşadım farlutalle adet gördüm 2 ay düzensiz olsada oldum ama bu ay tekrar olamadım 1 hafta geçti belirti yok tekrar doktora gidecem bebek çok istiyoruz eşimde bende yaşımda geçiyor bizim bir akrabamızın kızı çok kiloluydu doktor senin çocuğun olmaz ancak tedaviyle olur diyordu doğum kontrol hapı kullanmasın 1 yıl hastalanmazdı düşünün bir kaç ay önce evlendi ama evlenmeden 20 kiloya yakın kilo verdi ve herkesi şok eden sonuç evlendiği ay hamile kilonun pcos a çok etkisi var banada kilo vermemi tavsiye etti ama malesef kilo veremiyorum deniyorum havalar soğuyalı yürüşüde bıraktım çok bunalıyorum ve hamurişini tatlıyı çok seviyorum malesef nasıl kilo verecem onuda bilmiyorum kendimi şartlıyorum ama malesef daha fazla yiyorum bu arada boyum 1.55 kilom 76 evlendiğimden beri 20 küsür kilo aldım burda yazan herkesi iyi anlıyorum inşallah tez zamanda bebişimiz olur herşeyin başı sağlık kendinize iyi bakın kızlar