Pko'lu Olupta Hamile Kalanlar Umut Verin Bize

Canım pco isen %100 insülin direncin vardır dahiliye uzmanına git ve insülin direncime baktırmak istiyorum pco hastadıtım de 2buçuğun üstünndeyse şeket ilacı kullanman gerekir ve rahatlıkla zayıflarsın ben onu kullanınca diyetle ilk 40 günde 13 kg sonrasında 2 ayda diyetin temposunu düşürdüm 18kg vardim
Nasil diet yptn canm bde ilacin ismi ne bende kiloluyum 76 kiloyum boyum 1. 58 ama veremiyorum kilo glukofen kullaniyorum 15 kilo vermem lazm ama nasl verecm yardimci olr musun lutfen

ne güzel yazmışsınız Yüce Rabbim en kısa zamanda bizede nasip etsin her ay hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum Allahım duy bu aciz kullarının senini Ya Rabbim...
Hayır lütfen aciz değiliz hiçbirimiz heleki bu sebepten hiç değiliz.illaki olacak birgün bende COCUGUM olmadan önce suclardim kendimi eksik di bir yanim acizdim bende evet öyle bir durum almıştı ki benim halim tanıdık biri gorsem şimdi soracak çocuk yokmu diye düşünerek köşe bucak kacardim.sonra dusundum acizlenme sadece çaresizlik ten olduğu nu kendime güvenmek kim ne sorarsa sorsun karşısında gururlu cevap vermeyi seçtim.birgün zorda olsa herkes anne olacak inanın ve kendinize guvenin

Canım pco isen %100 insülin direncin vardır dahiliye uzmanına git ve insülin direncime baktırmak istiyorum pco hastadıtım de 2buçuğun üstünndeyse şeket ilacı kullanman gerekir ve rahatlıkla zayıflarsın ben onu kullanınca diyetle ilk 40 günde 13 kg sonrasında 2 ayda diyetin temposunu düşürdüm 18kg vardim
Benimde insulin direncin var.bana iki çeşit şeker ilacı verdi ve ben biraz kullandım bıraktım.kiloda vermem gerekli aynı zamanda.doktor şeker ilacını kullanıp diyet de yaparsan zayiflarsin demişti.nasıl bir diyet uyguladin yardımcı olurmusun bana lutfennnnnnnnn.diaformin var benimde birde bir ilaç daha var yanında biri AC biri tok aliyordum

Benimde insulin direncin var.bana iki çeşit şeker ilacı verdi ve ben biraz kullandım bıraktım.kiloda vermem gerekli aynı zamanda.doktor şeker ilacını kullanıp diyet de yaparsan zayiflarsin demişti.nasıl bir diyet uyguladin yardımcı olurmusun bana lutfennnnnnnnn.diaformin var benimde birde bir ilaç daha var yanında biri AC biri tok aliyordum

Kızlar glukofen kullanıyormuş arkadaş bende diaformin içiyorum ama düzenli içmiyorum ama bundan sonra düzenli içmeye başlayacağım günde kaç sefer içiyorsunuz siz birde kaç mg?

Kızlar glukofen kullanıyormuş arkadaş bende diaformin içiyorum ama düzenli içmiyorum ama bundan sonra düzenli içmeye başlayacağım günde kaç sefer içiyorsunuz siz birde kaç mg?
Benim 1000 mg lik sabah kahvaltıdan sonra istersen dedi doktor yarıya bölüp yarım sabah yarım akşam alabilirsiniz de diyordu

Benim 1000 mg lik sabah kahvaltıdan sonra istersen dedi doktor yarıya bölüp yarım sabah yarım akşam alabilirsiniz de diyordu
Bende sabah 1000 mg içiyorum aslında senin yaptığın gibi yapsam daha iyi olacak bende yutamıyorum koca hapı boğazıma takılıyor

Bende sabah 1000 mg içiyorum aslında senin yaptığın gibi yapsam daha iyi olacak bende yutamıyorum koca hapı boğazıma takılıyor
Aynen bende yutamadigim için doktor öyle söyledi.bir de baya ara vermissin ilaca benim gibe sende anladığım kadarıyla.ilaca alışmak için ilk bir hafta yarım yut sadece günde bir dedi doktor.o şekilde başlamayı düşünüyorum ben.birde kilo verebilsem çay iciyorum birde pkolu oldumuzdan metabolizma yavaş çalışıyormuş ondan kilo veremiyoruz metabolizma çalışsın diye çay yapıyorum kendim evde inşallah faydası olur

Hayır lütfen aciz değiliz hiçbirimiz heleki bu sebepten hiç değiliz.illaki olacak birgün bende COCUGUM olmadan önce suclardim kendimi eksik di bir yanim acizdim bende evet öyle bir durum almıştı ki benim halim tanıdık biri gorsem şimdi soracak çocuk yokmu diye düşünerek köşe bucak kacardim.sonra dusundum acizlenme sadece çaresizlik ten olduğu nu kendime güvenmek kim ne sorarsa sorsun karşısında gururlu cevap vermeyi seçtim.birgün zorda olsa herkes anne olacak inanın ve kendinize guvenin
Cnm ben Allaha karşı aciziz demek istedim herşey Allahtan var demekki bi eksiğimiz Allaha karşı bizide bu şekilde sınıyo Yüce Rabbim duysun sesimizi dualarımız inş

Aynen bende yutamadigim için doktor öyle söyledi.bir de baya ara vermissin ilaca benim gibe sende anladığım kadarıyla.ilaca alışmak için ilk bir hafta yarım yut sadece günde bir dedi doktor.o şekilde başlamayı düşünüyorum ben.birde kilo verebilsem çay iciyorum birde pkolu oldumuzdan metabolizma yavaş çalışıyormuş ondan kilo veremiyoruz metabolizma çalışsın diye çay yapıyorum kendim evde inşallah faydası olur

ay valla napıcam bilmiyorum ya :KK51: kilo vermek şart bu ay hamile değilsem spor salonuna yazılcam mecburen hem diyet hemde ilacı kullanınca kilo veririm o zaman belki inşallah

Merhaba arkadaşlar az önce doktordan geldim polikistik over teşhisi kondu dahiliye ye yönlendirdi insülin direncine falan bakılcak adetin 3.günü hormonlar a bakılcak kısacası şaşkınım adetim düzenli kıllanmam yok sadece işten ayrıldığımdan beri kilo aldım biraz kiloluyum ne yapcağımı bilemiyorum benide aranıza alırmısınız

Merhaba arkadaşlar az önce doktordan geldim polikistik over teşhisi kondu dahiliye ye yönlendirdi insülin direncine falan bakılcak adetin 3.günü hormonlar a bakılcak kısacası şaşkınım adetim düzenli kıllanmam yok sadece işten ayrıldığımdan beri kilo aldım biraz kiloluyum ne yapcağımı bilemiyorum benide aranıza alırmısınız

Elma şekerim geçmiş olsun dün yzmıştın ateşim yüksek falan diye bebiş yokmuymuş canım

Hanımlar ben diyorumki birbirimize destek olsakta su pko yu bitkisel yöntemle atlatsak.ben biktim surekli regli için ilaç kullanmaktan.bir arkadaşım soğan suyu ile düzene girdi adeti.yarın soğan suyuna başlıca AC karnına.araştırdım maydanoz da çok iyi geliyormuş.zayıflamaya da etkisi varmış .birde metabolizma hızlı çalışırsa hem zayıflamış oluruz.ben öyle düşündüm araştırıp deneyecegim.birlikte hem kilo verelim hemde yenelim pkoyu

Birde kıllanma çok bende en azından bir bilgisi olan varmı aranızda azaltmak amaçlı bir fikir verebilen biri

Nasil verdin canim ya bnde veremiyorm bnada yardmci olrmusun lutfn 1.58 byum 76 kiloyum glukofen kllaniyrm ama veremiyrm

Elma şekerim geçmiş olsun dün yzmıştın ateşim yüksek falan diye bebiş yokmuymuş canım
Yok canım ya hala yüksek alttan baktı adet yarın dedim evet belli dedi olsa söylerdi herşey çok güzel temiz kist yok rahim kalınlığı güzel ama pıcomuZ var dedi anlamadım ilk sonra açıkladı dahiliyeye yönlendirdi adetin 3.günü hem hormon insilun ne varda yapılacak kaç tüp kan alırlar acaba zaten kansızlık var

Yok canım ya hala yüksek alttan baktı adet yarın dedim evet belli dedi olsa söylerdi herşey çok güzel temiz kist yok rahim kalınlığı güzel ama pıcomuZ var dedi anlamadım ilk sonra açıkladı dahiliyeye yönlendirdi adetin 3.günü hem hormon insilun ne varda yapılacak kaç tüp kan alırlar acaba zaten kansızlık var

Kist yoksa nasıl Polikistikover o ya allah allah bence sen fazla kilonu verirsen sıkıntın kalmaz canım

bende anlamadım kağıda yazmış sağ ve sol pıco ulrtason normal diye muayene güzel dedi niye öyle dediki kesinlikle kilo yaptı beni ben nisan ayında aynı hastanede bayan doktora gittim alttan ultrason baktığında 85 kiloydum pıco başlangıç gibi şeyler demişti işten ayrıldım evdeyim 94 kilo olmuşum ilerlemiş demekki kilo ne kadar zararlı bişey dikkat edicem artık adetim gelsin bitsin spora başlıcam,senin neyin var kaç kilosun?

Bende pco ve bende senle aynı kilodayım bende adetim gelsin spora başlıcam

varmısın hafta hafta verdiğimiz kiloları paylaşalım liste yapalım kendimize destek oluruz birbirimize,hangi ildesin canım

bende yazayım hikayemi. önceden okurdum sürekli böyle konuları,içim huzur dolardı hamileleri görünce. Allaha şükür şimdi ben hamileyim. Darısı isteyen herkesin başına,Rabbim kimsenin kucagını boş koymasın inşallah.

pko hastasıyım,yumurta tembelliği var ve sol tüpüm tıkalı. 3,5 yıllık evliyim hiç korunmadım. 3 defa klomen kullandım ilk 2 sinde hiç yumurta oluşmadı,3. sunde 1 adet yumurta oluştu o da yeterli olgunluğa erişemedi. normalde bu ay aşılama yapılacaktı,hiç bir tedavi uygulanmadan,ilaç dahi kullanmadan hamile oldugumu ögrendim:anneadayı:

tüm kalbimle diyorum bunu Allahımm isteyen herkese versin,herkeseee...

Back
X