Pko'lu Olupta Hamile Kalanlar Umut Verin Bize

hmmm benim ilk gittigmde smear verdm biliyosundur her evli kadının en az yılda bir kez vermesi gereken bisey.rahim agzı kanseri taraması oluyo onuda soyle ver ıstersen.bende kanları verdım ama şeker ilacı al kullan demedi gittigimde sölüyecegim çünkü kilo verdiriyo ilaç sürekli mide bulantısı ve isal oluyo ama en azından kilo vermem kolay olursa hamilelik şansı artıyor siizin kilolar nasıl benn 80 kiloyum sıradan pcolu gibi bel çevremde kilom :(

ben kanlarımı regl 3.günü bide normal bi gittgmde vermistm yanii iiki kere verdm bizim hastanede sürekli doktorlar değiştgi için gidince hepsini göstericem sendden sizinde kilo sorununuz varsa şeker yüklemesinden sonra bi bakın sorun dooktorunuza insilun sevıyesını kontrol ediyo sanırım en fazla 6 ay kullanılıyor ama gercekten kilo vermenize yardımcı oluyor banada özelde bi doktorum vermıstı tabii yanında spor ve diyet demıstı 70flan olmstm smdı 80 ni görünce tekrar başlamak istiyorum gidince görüşücem İnşallah ve araştrdgm kadararıyla tedavi olurrken bu ilacı kullanmayana göre kullanan daha hamile şsansı artıyorms tedaviye başlayan arkadaşlarım bi sorsun doktorlarına

araştır rahim filmi için fiyat ol 700 lira çok iyi bi rakam onun yerine özel bi doktora gidip tahllillerini gösterip tedavinin nasıl olması gerektgını nasıl sürecin ilerliyecegini sorarsın iki üç ay özele gidersin,tabii bence iyi bi fikir

Kizlar bende aynı dertten muzdaribim. Mayısta hap kullanmayı bıraktım. Sonrasında hep adet bitiminden 1 hafta sonra lekelenmeler başladı. Doktora gittim PCO çıktı. Doğum kontrol hapı vermek istedi 6 ay kullanman gerekebilir dedi bende yeni bıraktım bana faydası olacak olsa şuan öyle bir sorunum olmaması lazım dedim. Kadın bana benim yapabileceğim başka birsey yok infertilite bölümüne git dedi. İnternetten randevu almak için baktım aynı kadın 1 hafta sonra infertilitede çalışıyor. Sınır oldum tabii. Bu ay adet olmayı bekliyorum yine başka bir doktora gitcem. Tekrar tahlil olmak istiyorum. Soğan kürü uyguluyorum ve ovulasyon testi kullanıyorum. Maalesef çift çizgi yakalayamadim 2aydir. Silik oluyor bir iki gün sonra hemen kayboluyor. Bu süreç nasıl işliyor tedavi olanlar bir anlatabilir mi ??

Valla ben hic kullanmadm zaten kendi kendime yumurtluyabildigimi sanmiyorum sen hangi hastaneye gidiyorsunn canm

Valla ben hic kullanmadm zaten kendi kendime yumurtluyabildigimi sanmiyorum sen hangi hastaneye gidiyorsunn canm
En son pendik marmara eğitim araştırmaya gittim. Bu sefer kurtköy emsey e gitmeyi planliyorum burada birinden bi doktor tavsiyesi aldım.

Ya arkdslr bende şu hastalıkla ugrasiorum yaşım 23 11ay oldu evlenli artk anne olmak istiyorum adetlerin bi kaç ay düzensiz oldu ilaç verdi gittiğim doktorlar ama ben hiç birini kullanmadım adetim zamanla düzene girdi pcolu olduğumu da geçen ay öğrendim eşim iş gereği şehir dışında olduğu için tedavi olamadım önümüzdeki ay ınş tedaviye baslayacam size sorum ilk hangi ilaç veriliyor ve ilk tedavide hamile kalaniniz var mi ?

Ovulasyonu bende tutuyorum 4 saat hiçbir sıvı tüketmeden idrar biriktirip testi yap ben bugün su içtim kii yarın yumurtlama günüm oldukça silikti yarın dediğim şekilde denicem kıpkırmızı olması gerekli

Ciftlerin durumuna gore veriliyor veriliyor ama genel olarak ilac kullaniminda klomen ile baslanildgni biliyorum bende daha yeni baslicam

Bende pko luyum ve yeni öğrendim adetlerim baya duzensizlesmisti bebek istiyorum diye gittim doktor adet söktürücü duphaston verdi kullandım bittiğinde iki gün sonra adet oldum ve 4.günde klomen e başladım sonrası nolcak bilemiyorum 1.5yillik evliyiz ve bebiş çok istiyoruz Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat versin içinde bize de benim gibi olan varmi sonrasında nolacak bir destege ihtiyacım var

Bende pko luyum ve yeni öğrendim adetlerim baya duzensizlesmisti bebek istiyorum diye gittim doktor adet söktürücü duphaston verdi kullandım bittiğinde iki gün sonra adet oldum ve 4.günde klomen e başladım sonrası nolcak bilemiyorum 1.5yillik evliyiz ve bebiş çok istiyoruz Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat versin içinde bize de benim gibi olan varmi sonrasında nolacak bir destege ihtiyacım var
sonrasında seni kontrole çağırmıştır....kontrolde yumurtlama olacakmı diye bakacak...olduysa çatlatma iğnesi verebilir yada bazıları vermiyo...sonra sana ilişki zamanını söylicek...sonrasında da mecbur adet tarihini bekliceksin.....bu arada pkos bende de vardı.eğer kiloluysan kilo vermen ve ben glifor da kullanmıştım...

sonrasında seni kontrole çağırmıştır....kontrolde yumurtlama olacakmı diye bakacak...olduysa çatlatma iğnesi verebilir yada bazıları vermiyo...sonra sana ilişki zamanını söylicek...sonrasında da mecbur adet tarihini bekliceksin.....bu arada pkos bende de vardı.eğer kiloluysan kilo vermen ve ben glifor da kullanmıştım...
seduf
Kilo birden aldım anlayamadım pko yaptı heralde kilo vericem inşallah dikkat ediyorum yediklerime iğne yumurta çatlaması için mi veriliyor

seduf
Kilo birden aldım anlayamadım pko yaptı heralde kilo vericem inşallah dikkat ediyorum yediklerime iğne yumurta çatlaması için mi veriliyor
evet yumurta çatlatması için...bende kilo verdim ve hamile kaldım yoksa çok zor du...

inşallah bende veririm doktor kilo ver felan demedi bende netten araştırdım kilo vermek için calisiyorum ümitsizliğe kapıldım
ümitsizliğe kapılma sakın....eğer farklı bi sorun yoksa biraz geç de olsa anne olabilirsin...

Back
X