- 1 Şubat 2013
- 155
- 18
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman benim hic sansim yok be canim babam cok hasta yogun bakimda alti aydit kanser tedavisi goruyor esimle ben ilgileniyoruz stres uzuntu bol yani o zman bnm hic sansim yok bu ara :'(arkadaşlar stres çok önemli faktör yumurtanız büyüyüp çatlasa bile stres varsa boş ben klomen kullandım iki kez yumurtam büyüdü çtladı ama hamile kalamadım çocuk yüzünden eşimle çok kavga ediyoruz o da strese sebep oluyor hep
kendini öyle şartlandırma canım daha da strese sebep olurO zaman benim hic sansim yok be canim babam cok hasta yogun bakimda alti aydit kanser tedavisi goruyor esimle ben ilgileniyoruz stres uzuntu bol yani o zman bnm hic sansim yok bu ara :'(
bende pkoluyum tedavi oldugum ay degil bir sonraki ay hamile kaldim oglusum simdi 4.5 yasinda umarim umut olurum simdi ikinci icin ugrasiyorum
Tebrikler cnm.ins ikincide gelir hemen.peki nasil pkoydun adetlerin falan ilac almadan mi gelirdi?hormonlarin nasildi tsh flan?
saol canim adetlerim duzensizdi 3 ay olmadigim zamanlar olurdu bu sene 37 gunde bir oluyorum tsh sonucumu o zamankini hatirlamiyorum yeni sonucumu yarin alican
dogumdan sonra degisti hormon tedavisi gormedim
evet normal dogum yaptimNormal dogum mu yaptin ?
evet normal dogum yaptim
evet normal dogum yaptim
evet canim olabilirBuyuk ihtimal normal dogumla duzelmistir adetin cnm
Cok kilolu olmak da pko icin yeterli cok zayif olmakda . Bence hayirlisiyla klomenin sana iyi gelecegini dusunuyorum. Hangimizde pko yokki :) eger doktorunu iyi secersen emin ol sonunda hayirlisiyla hamile kalmayi basarabilirsin. Biraz da kafan rahat olmaliki ictigin ilaclar vucuduna fayda etsin. Klomenle tedavim 4 yil devam etti ama hatali kim ben. Sakin benim yaptigim hatalari yapma bir doktorla git baskada doktora gitmeYa konuya yorum bayadır yapılmamış.ama bana da dün pko teşhisi kondu ultrsonda sağda pko var sol normal.benim kilo yok aksine çok zayıfım.adetlerim de günü gününe hiç şaşmaz düzenli olur.ama doktor klomen başladı günde iki kez 10 gün kullanacakmışım.biri cevap yazsa çok sevinirim.adetlerim hep düzenliydi bu nasıl pko.hormonlar da gayet iyi çıktı.sadece ultrasonda pko görünüyor
Ya konuya yorum bayadır yapılmamış.ama bana da dün pko teşhisi kondu ultrsonda sağda pko var sol normal.benim kilo yok aksine çok zayıfım.adetlerim de günü gününe hiç şaşmaz düzenli olur.ama doktor klomen başladı günde iki kez 10 gün kullanacakmışım.biri cevap yazsa çok sevinirim.adetlerim hep düzenliydi bu nasıl pko.hormonlar da gayet iyi çıktı.sadece ultrasonda pko görünüyor
Teşekkür ederim canım bebeğin de sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah.sen nasıl hamile kaldın merak ettim canımZayif olman ve adetinin kendi gelmesi arti bi durum cnm.ben ergenlikten beri asla ilac icmeden gelmez adetim.sayilidir yada geldigi yani..pko herseyi duzgun giden bi bayanda bile gorulebilio artik cnm.klomen iyi gelir sana ins.hakkinda hayirlisi.ama beyni rahat brakmak en onemlisi sanirim..
Teşekkür ederim canım bebeğin de sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah.sen nasıl hamile kaldın merak ettim canım
Ya canım bilmiyorum doktor iyi gibi.ama on gün kullan demesi çok gibi geldi bana.herkes beş gün kullanmış.bakalım başladım kullanmaya.ama bu ilaç beni sanki donuklaştırdı aşırı sakinim ve hiç sinirlenmiyorum:) inşallah sen de bebeğine kavuşursun canım.teşekkür ederim cevap verdiğin için