Pkolular toplanalım 🌺

LenaBoz

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
884
432
103
Polikistik over var bende hatta Multikisktik fakat şuan hamile olduğumu öğrendim tabi daha sadece testlerim pozitif çıktı ama onca şeye rağmen tutunan bebek devamını getirir özetle bu başlığı açma nedenim pko sizin moralinizi düşürmesin bu bir kısırlık değil benim ikinci evladım olacak rabbim nasip ederse ilkini baya beklemiştim ama şükür ikincide kafam rahat diye beklememe gerek kalmadı sanırım Rabbim sizinde inşallah pko hikayelerimiz mutlu sonla bitirir

Canim bende de pko var 3 yaşında kizim var ve suan 1 aylik hamileyim tabi ben femarayla hamile kaldim.rabbim isteyen herkese versin adet gunum betam 50 di suan 4 gun geçiyor adetimi muayene gitmek icim bekliyoeum insallah bi aksilik olmaz

Maşallah umarım bizim durumumuzdakilere umut oluruz benimde 19 aylık bir oğlum var 6 haftalık gebeyim şimdi gitsem birşey görünmeyecek diye iki hafta sonra kalp atışı falan hepsini bir arada görürüm diye bekliyorum sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Amin insallah ya dualarinizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…