PKOLUYUM ADETİM GECİKTİ YARDIMCI OLURMUSUNUZZZZZZZ

sibel_86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
138
20
48
39
HANIMLAR BEN PKOLUYUM ADETLERİM PEK DÜZENLİ DEGİL KASIMDA AYIN (9) DA ADET OLDUM ARALIK (12) SİNDE ADET OLDUM AMA OCAK OLDU HALA ADET GÖREMEDİM NEDEN BU KADAR GECİKMİŞTİR YARDIMCI OLURMUSUNUZ GÖGÜSLERİMDE HİÇ BİR DEGİŞİKLİK YOK SADECE AKINTIM VAR SİZCE HAMİLE OLABİLİRMİYİM

Ya cnim ben de pcoluyum adetimden tam 19 gun gecdi halan adet olamadim kac defa test yapdim ama negatif

Sogan küründen sonra da klomen kullandim catlatma ignemle de ilk aymda hamile kaldim ve hamile kalirsam burdan yazip sizlere destek ümit olmak icn söz vermistm kendime ve yaziyorum sogan kurune inaniyrm inşallah isteyen herkes bu mutlulugu tadar inşallah

Canim benim tebrikleeeeer Allah senide bebeyinide korusun...bbende sogan kuru iciyorum 11 gunum oldu insallah bende hamile kalirim

Tebrikler canim Allah bebeyini korusun bende sogan kuru kullaniyorum insallah hamile kalirim

Insallh canim benim dua edyrm hepnz icn Allahm herkese versn ins seninde yuzun guler bu kür den sonra :) klomen falan kullandnmi

Yok canim sadece duphaston kullandim 3 ay ama bu ay yine adetim 21 gun gecikdi

Normal canim ben iki ayda bir adet goruyodum. Sogan kurunu yaptim bittgnde dort bes gun sonra adet oldum ucuncu gunu doktra gittm ve klomen yazdi bes gun kullandım ve adetimn 15. Gunumde yumurtam 21 mm oldgnda catlatma ignesi oldum ve ertesi gun iliski oldu ve onbes gun sonra adet olmazsan kan testi yaptr dedi doktor ve yirmi iki gun bekledim sonradan uzulmiyim diye ve sonuc pozitif cikti

Bebek icn tedavimin ilk aynda hamile kalmstim ama doktrom daha onceden bana folik asit vermisti

Folik asidi bende kullaniyorum simdi progest kullanmaliyim ama adetim bi turlu gelmiyor

Canim sogan kuru nu birakma bitnce hala adet olmazsn test yap negatf cikarsa da tarlusal kullan gelir adetin

Back
X