- 24 Ekim 2011
- 1.400
- 1.443
- 408
Kızlar 1 sene 4 aydır uğraşıyorum. 2 ay önce pkolu olduğumu ogrenmistim. Sprem testi hormon testleri yapıldı. Adet olduğumda rahim filmi cekilecekti. Adetim 3 gün geçti geçen ay da geçikmişti. Ondan dedim normaldir. Çünkü tek çizgiden bikmistim. Aksama misafir gelecek dedim hadi cikmisken test alayım. Eve geldim. Test yaptığımda başla şeylerle ilgileniyordum. Bir kafamı cevirdim. Çift çizgi çıktı.
Bu ay 22.gun progesteron baktılar. 10.5 çıkmıştı. Yumurtlamistim yani. 1 kere ilişki oldu sadece. Allahım sen ne büyüksün.
Arkadaşlar umudunuzu yitirmeyin. Bu ay hayit tohumu, arslan pençesi ve civan perçemi içtim 25 gün sabah akşam. Belki de onun mucizesi. En başta tabiki Rabbimin mucizesi.
En kısa zamanda bu duyguyu yaşamanızı tüm kalbimle diliyorum. Inşallah 9 ay sonunda hayirlisiyla kucağıma alırım. Pazartesi kan testi yaptıracağım inşallah.
(Bu ay asitli vs. içecekleri de bırakmıştım. )
Bu ay 22.gun progesteron baktılar. 10.5 çıkmıştı. Yumurtlamistim yani. 1 kere ilişki oldu sadece. Allahım sen ne büyüksün.
Arkadaşlar umudunuzu yitirmeyin. Bu ay hayit tohumu, arslan pençesi ve civan perçemi içtim 25 gün sabah akşam. Belki de onun mucizesi. En başta tabiki Rabbimin mucizesi.
En kısa zamanda bu duyguyu yaşamanızı tüm kalbimle diliyorum. Inşallah 9 ay sonunda hayirlisiyla kucağıma alırım. Pazartesi kan testi yaptıracağım inşallah.
(Bu ay asitli vs. içecekleri de bırakmıştım. )