- 20 Kasım 2019
- 196
- 100
- 98
- 26
- Konu Sahibi narcicegiiiii
-
Teşekkur ederim kuzuum yarın gidicem ve kan testi yaptırıcamGozun aydın belki sanada cvb yazmısımdır bende pkoluyum vede hamıleyım Allah gonlune gore versin kan testi yaptır bır an once hadı hayırlısı olsun
Hayırlı olsun hamile kalmak için ekstra bir şey denediniz mi bende pokuluyomkızlarrr geçen gün daha doğrusu 1 buçuk hafta önce falan konu açmıştım hamile miyim diye adetim gecikmişti ve pkolu oldugum icin gecikmesi normaldir dedim ve yinede hamilelik testi almıştım ve tek çizgi cıktı cok üzüldüm ama asırı üzülmüştüm bugün test yaptım hala adetim gelmemişti ve gögüslerim cok agrıyordu hatta macun aldım hamile kalmak icin adetim sökülsün diye ama hamileymisim BAKAR MISINIZ HAMİLEYİM DİMİ? Eki Görüntüle 2565900
Denemedim canım kendiliginden olduHayırlı olsun hamile kalmak için ekstra bir şey denediniz mi bende pokuluyom
Allah kim istiyorsa versin insallaj en kısa zaman da olur sogan suyu icin maydanoz suyu icinHayırlı olsun hamile kalmak için ekstra bir şey denediniz mi bende pokuluyom
Anladım sağlıkla kucağıniza alın insaAllah sevgilerDenemedim canım kendiliginden oldu
Amin insaAllah canım hakkımızda hayırlısı olsunAllah kim istiyorsa versin insallaj en kısa zaman da olur sogan suyu icin maydanoz suyu icin
Amiinn amin insallah dualarım hep sizinle böyle bebek isteyipte bekleyisin ne oldugunu biliyorum daha 3 ay beklesem bile PKO nun zorluklarını biliyorum Allahım kimseye yasatmasın ama insallah kim bebek istiyorsa Allahım versin hayırlı bir sekilde siz de bana dua edin lütfen korkularım var bebeğimi kucağıma sağ sağlim almak icin cok dua ediyorum lütfen siz de edin. Sağlıcakla kalınAmin insaAllah canım hakkımızda hayırlısı olsun
Amin Allah razı olsun ederim tabi sağlıkla haftalık sonuçları bizimle de paylaşırsın teyzeleri olarak sağlıkla gelsin melekAmiinn amin insallah dualarım hep sizinle böyle bebek isteyipte bekleyisin ne oldugunu biliyorum daha 3 ay beklesem bile PKO nun zorluklarını biliyorum Allahım kimseye yasatmasın ama insallah kim bebek istiyorsa Allahım versin hayırlı bir sekilde siz de bana dua edin lütfen korkularım var bebeğimi kucağıma sağ sağlim almak icin cok dua ediyorum lütfen siz de edin. Sağlıcakla kalın ☺
Tabi ki paylaşırım çok teşekkür ederimmAmin Allah razı olsun ederim tabi sağlıkla haftalık sonuçları bizimle de paylaşırsın teyzeleri olarak sağlıkla gelsin melek
Aynen bende çok seviniyorum darısı başımiza insaAllahAllah’ım pkolu ve hamilenasıl mutlu oluyorum böyle haberler alınca inşallah ben de yakında pkoya rağmen hamileyim yazarım . Sağlıkla ilerlesin inşallah tebrik ederim
Allah’ım pkolu ve hamilenasıl mutlu oluyorum böyle haberler alınca inşallah ben de yakında pkoya rağmen hamileyim yazarım . Sağlıkla ilerlesin inşallah tebrik ederim
Evet tebrik ediyorum hamilesinz bende 17 aralıkta test yaptım negatif cıktı hala adet olmadım bende pkoyum kaç gün arkalıklarla yaptınız acabakızlarrr geçen gün daha doğrusu 1 buçuk hafta önce falan konu açmıştım hamile miyim diye adetim gecikmişti ve pkolu oldugum icin gecikmesi normaldir dedim ve yinede hamilelik testi almıştım ve tek çizgi cıktı cok üzüldüm ama asırı üzülmüştüm bugün test yaptım hala adetim gelmemişti ve gögüslerim cok agrıyordu hatta macun aldım hamile kalmak icin adetim sökülsün diye ama hamileymisim BAKAR MISINIZ HAMİLEYİM DİMİ? Eki Görüntüle 2565900
Evet kesinlikle haklısınız . Önce biz inanmalıyız . İnşallah sevinmek bana da nasip olurgüzel kardeşim bende pco ile hamile kaldım.pco gebeliğe engel değil... üzülme inan....ilk önce sen kalpten inanacaksın ki mucizelerde peşi sıra gelsin dimi ama :)
Aminnnnn inşallah canım benim Rabbimin sevindireceği kullardan oluruzAynen bende çok seviniyorum darısı başımiza insaAllah
Amin aminAminnnnn inşallah canım benim Rabbimin sevindireceği kullardan oluruz
Pko nedir acaba?kızlarrr geçen gün daha doğrusu 1 buçuk hafta önce falan konu açmıştım hamile miyim diye adetim gecikmişti ve pkolu oldugum icin gecikmesi normaldir dedim ve yinede hamilelik testi almıştım ve tek çizgi cıktı cok üzüldüm ama asırı üzülmüştüm bugün test yaptım hala adetim gelmemişti ve gögüslerim cok agrıyordu hatta macun aldım hamile kalmak icin adetim sökülsün diye ama hamileymisim BAKAR MISINIZ HAMİLEYİM DİMİ? Eki Görüntüle 2565900
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?