Aşılama Pkos çatlatma ve aşılama sonrası adet???

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Birumutiste

Herşey güzel olacak. 🌸
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
479
465
53
26
Merhaba hanımlar pkos hastasıyım. Bundan tam 15 gün önce aşılama oldum fakat adet olmadım. Siz kaçıncı günde adet oldunuz pkolular lütfen cevap verir misiniz???

Merhaba hanımlar pkos hastasıyım. Bundan tam 15 gün önce aşılama oldum fakat adet olmadım. Siz kaçıncı günde adet oldunuz pkolular lütfen cevap verir misiniz???
Asilamaniz tutmus olabilir kan tahlili yaptirin bi yoksa dr adet sokturucu verir kullanirsiniz asilamadan 14 gun sonra adet olmustum malesef

Cevabınız için teşekkür ederim. Az önce aradım biraz daha bekleyin dedi not al adet tarihinize kadar dedi. İnşllah tutmuştur bu arada beyaz akıntım var aşılamadan bu yana birde not alde adete yakın göğüs ağrım olurdu fakat oda yok. Bir bildiğiniz var mı acaba. Test yapmaya korkuyorum. Doktorum idrar testi yapmayın sizi yanılta bilir dedi. E Esma papatya

Doktorum asilamadan 12 gun sonra kan testi yaptirabilcegimi soylemisti varsa ilk once kanda ciktigindan idrar testleri yaniltici olabiliyor kan verdikten 2 gun sonra zaten adet olmustum insallah evladiniz tutunmustur

Doktorum asilamadan 12 gun sonra kan testi yaptirabilcegimi soylemisti varsa ilk once kanda ciktigindan idrar testleri yaniltici olabiliyor kan verdikten 2 gun sonra zaten adet olmustum insallah evladiniz tutunmustur
İnşallah bu benim 2. Aşılamam ve test yapmaya elim varmıyo biraz dah beklemem lazım. Demekki polikistik overlerde aşılamadan sonra hemen adet olabiliyomuş birde doktorum bana progestan vermedi ilaç falan hiç birşey vermedi gerek yok dedi

Insallah hayirli sonuclar alirsiniz progesteron kullanmistim zmaninda adet olmamim sebebi oda olabilir

İlaç tedavisinden hemen sonra aşılama oluyo zaten yani laçla yumurta büyütüp aşılama oluyo. İlk ayda.
Ama ben 6 aydir klomen ve catlatma ignesi kullandim gebelik olusmadi..doktor bu sefer asilama yapalim der diye beklerken bu ay ara verelim kist gecince bidaha ki ay yine ilac dedi oyuzden sordum

Ama ben 6 aydir klomen ve catlatma ignesi kullandim gebelik olusmadi..doktor bu sefer asilama yapalim der diye beklerken bu ay ara verelim kist gecince bidaha ki ay yine ilac dedi oyuzden sordum
Evet bendede kullandığım polikistik over dışında önceki kullandığım ilaçlardan dolayı kist oluştu doktorum ilaç verdi ve bir ay sonra gel dedi gittiğimde ermişti ve o ay tekrar ilaç kullanıp aşılamam oldu

inşallah tutunmuştur yavrunuz bende önümüzdeki ay aşılama olucam süreciniz nasıl oldu?
Allah razı olsun inşallah 2 buçuk yıldır uğraşıyorum klomen 2 kez kullandım olmadı. Daha sonra iki kez femera kullandım birinde çatlatma iğnesi ve aşılama oldu ama tutmadı. Şuan 3. Kez femera kullandım 11. Gün 1 adet yumurtalığım gelişti ve çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonrada aşılamam oldu. Bugünde işte 15. Günüm beklemedeyim. Çok yıprandım maddi ve manevi. Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine isteyen ve dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Amin

Sizi okadsr iyi anliyorumki negatifi görmek cok zor geliyo insana..bazen hic cocugum olmicak galiba diye dusunuyorum cok üzüluyorum kahroluyorum..ama sizin insaallah pozitiftir
Bende hep öyle düşünüyorum inşallh pozitiftir. Çok zor çook usandım artık. Ama bunada şükür neler neler var. Hamdolsun rabbime. Elbet zamanı vardır

özeldemi oluyosun tedavini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…