- 27 Mart 2020
- 479
- 465
- 53
- 26
- Konu Sahibi Birumutiste
-
Asilamaniz tutmus olabilir kan tahlili yaptirin bi yoksa dr adet sokturucu verir kullanirsiniz asilamadan 14 gun sonra adet olmustum malesefMerhaba hanımlar pkos hastasıyım. Bundan tam 15 gün önce aşılama oldum fakat adet olmadım. Siz kaçıncı günde adet oldunuz pkolular lütfen cevap verir misiniz???
Doktorum asilamadan 12 gun sonra kan testi yaptirabilcegimi soylemisti varsa ilk once kanda ciktigindan idrar testleri yaniltici olabiliyor kan verdikten 2 gun sonra zaten adet olmustum insallah evladiniz tutunmusturCevabınız için teşekkür ederim. Az önce aradım biraz daha bekleyin dedi not al adet tarihinize kadar dedi. İnşllah tutmuştur bu arada beyaz akıntım var aşılamadan bu yana birde not alde adete yakın göğüs ağrım olurdu fakat oda yok. Bir bildiğiniz var mı acaba. Test yapmaya korkuyorum. Doktorum idrar testi yapmayın sizi yanılta bilir dedi.
İnşallah bu benim 2. Aşılamam ve test yapmaya elim varmıyo biraz dah beklemem lazım. Demekki polikistik overlerde aşılamadan sonra hemen adet olabiliyomuş birde doktorum bana progestan vermedi ilaç falan hiç birşey vermedi gerek yok dediDoktorum asilamadan 12 gun sonra kan testi yaptirabilcegimi soylemisti varsa ilk once kanda ciktigindan idrar testleri yaniltici olabiliyor kan verdikten 2 gun sonra zaten adet olmustum insallah evladiniz tutunmustur
Insallah hayirli sonuclar alirsiniz progesteron kullanmistim zmaninda adet olmamim sebebi oda olabilirİnşallah bu benim 2. Aşılamam ve test yapmaya elim varmıyo biraz dah beklemem lazım. Demekki polikistik overlerde aşılamadan sonra hemen adet olabiliyomuş birde doktorum bana progestan vermedi ilaç falan hiç birşey vermedi gerek yok dedi
İnşallah çok teşekkürlerInsallah hayirli sonuclar alirsiniz progesteron kullanmistim zmaninda adet olmamim sebebi oda olabilir
Ilk Ilac tedavisiyle beraber asilama oldumMerhaba bisey sormak istiyorum kac ay ilac tedavisi sonrasi asilama oldunuz?
Rica ederimİnşallah çok teşekkürlerrabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah.
İlaç tedavisinden hemen sonra aşılama oluyo zaten yani laçla yumurta büyütüp aşılama oluyo. İlk ayda.Merhaba bisey sormak istiyorum kac ay ilac tedavisi sonrasi asilama oldunuz?
Ama ben 6 aydir klomen ve catlatma ignesi kullandim gebelik olusmadi..doktor bu sefer asilama yapalim der diye beklerken bu ay ara verelim kist gecince bidaha ki ay yine ilac dedi oyuzden sordumİlaç tedavisinden hemen sonra aşılama oluyo zaten yani laçla yumurta büyütüp aşılama oluyo. İlk ayda.
Evet bendede kullandığım polikistik over dışında önceki kullandığım ilaçlardan dolayı kist oluştu doktorum ilaç verdi ve bir ay sonra gel dedi gittiğimde ermişti ve o ay tekrar ilaç kullanıp aşılamam olduAma ben 6 aydir klomen ve catlatma ignesi kullandim gebelik olusmadi..doktor bu sefer asilama yapalim der diye beklerken bu ay ara verelim kist gecince bidaha ki ay yine ilac dedi oyuzden sordum
Tuttu mu peki asilamanizEvet bendede kullandığım polikistik over dışında önceki kullandığım ilaçlardan dolayı kist oluştu doktorum ilaç verdi ve bir ay sonra gel dedi gittiğimde ermişti ve o ay tekrar ilaç kullanıp aşılamam oldu
Bugün aşılamanın 15. Günü test yapmaya elim varmıyo beklemedeyim malesefTuttu mu peki asilamaniz
inşallah tutunmuştur yavrunuz bende önümüzdeki ay aşılama olucam süreciniz nasıl oldu?Bugün aşılamanın 15. Günü test yapmaya elim varmıyo beklemedeyim malesef
Sizi okadsr iyi anliyorumki negatifi görmek cok zor geliyo insana..bazen hic cocugum olmicak galiba diye dusunuyorum cok üzüluyorum kahroluyorum..ama sizin insaallah pozitiftirBugün aşılamanın 15. Günü test yapmaya elim varmıyo beklemedeyim malesef
Allah razı olsun inşallahinşallah tutunmuştur yavrunuz bende önümüzdeki ay aşılama olucam süreciniz nasıl oldu?
Bende hep öyle düşünüyorum inşallh pozitiftir. Çok zor çook usandım artık. Ama bunada şükür neler neler var. Hamdolsun rabbime. Elbet zamanı vardırSizi okadsr iyi anliyorumki negatifi görmek cok zor geliyo insana..bazen hic cocugum olmicak galiba diye dusunuyorum cok üzüluyorum kahroluyorum..ama sizin insaallah pozitiftir
özeldemi oluyosun tedaviniAllah razı olsun inşallah2 buçuk yıldır uğraşıyorum klomen 2 kez kullandım olmadı. Daha sonra iki kez femera kullandım birinde çatlatma iğnesi ve aşılama oldu ama tutmadı. Şuan 3. Kez femera kullandım 11. Gün 1 adet yumurtalığım gelişti ve çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonrada aşılamam oldu. Bugünde işte 15. Günüm beklemedeyim. Çok yıprandım maddi ve manevi. Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine isteyen ve dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?