Pkos da hormon tahlil süreleri ?

AyTerapisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2018
684
728
53
27
Merhaba arkadaşlar. Bende pkos var. Doktora falan da gittik ama doktor bana ilk hormon testini 2 yıl önce falan yaptı eşime de sadece 1 defa spermiyogram yaptı. Başka pkos olan hastalara daha farklı tahliller yapıldığını ve hormon testini en az 3 ayda bir tekrar edildiğini duydum. Pkos olan hastalar kendilerine ne gibi tedaviler uygulandığını anlatabilirler mı?

Ben her ay gidiyorum her ay hormon testlerini yapıyorlar Kasım'da aralikta ocakta geçen hafta gittim yine yaptılar.spermiyogrami da 1 sene geçerliliği varmış. Senede bir kere yaptırıyorlar canım.

Ben her ay gidiyorum her ay hormon testlerini yapıyorlar Kasım'da aralikta ocakta geçen hafta gittim yine yaptılar.spermiyogrami da 1 sene geçerliliği varmış. Senede bir kere yaptırıyorlar canım.
doktorum bana 1 defa sadece yaptı bunan 2 yıl önce

Siz talep edin hormon testinin yapılmasını istiyorum diyin. Bu arada ben tedavi görüyorum. Ondan olabilir her ay . Ama bir yıl beklememi söylediklerinde ben 3 ayda bir gidiyordum yine ypiyorlardi.
Bende tedavi gördüm. 4 5 aydır bıraktım tedaviyi. Ne bileyim ya bi de özel hastane olacak. O kadar gittim 2 yıl her gidişim 200 300 lira eşimle kavga ediyorduk artık. Yanı yazık değil mi ya hem umutlarima hem parama

Hepimizin Allah yardımcısı olsun maddi manevi yönden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…