Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorum ilk inofolic verdi sonra inofolic combi sonrasında ben inolac ve omega3 kullandım içinde inositol olan vitamin öneriyorlar siz yinede doktorunuza danışınArkadaşlar pkos için en iyi takviye hangisidir? Gebelik düşünüyorum.
ben pikassos kullandım 8.ayda hamile kaldım. ama en iyisi mi bilemem tabidoktor ne verdiyse onu kullandık
![]()
ben pikassos kullandım 8.ayda hamile kaldım. ama en iyisi mi bilemem tabidoktor ne verdiyse onu kullandık
![]()
omega3 haric bahsettiğiniz tüm vitaminler vs pikassosun içinde var. ama yine de doktorunuza sorun. bana doktorum önerdi ilacıPikassos hiç kullanmadım bir de bunu mu denesem acaba
clife macun kullandığım ay hamile kaldım onunla birlikte fertinol kullanıyordum
Bende lh çok yüksekti o yüzden etkili oldu sanırım birde gebelikten iki ay önce soğan suyu içmiştim düzenliClife gibi macunlar konusunda emin değilim şahsen bazıları hormonları bozabiliyor diyor![]()
Ben orzax procieve f kullanmıştım uc ay, ucuncu ayda etkisi cikmis olabilir hamileleigimi ogrendim. Ayrica omega 3 500 mg ocean marka ve dahiliyecinin verdigi devit d vitamini damla aliyordum. Hergun 1 saat yuruyordum yumurtlamaya kadar, yumurtlama sonrasi yarim saat yuruyodum. İnsulin direnci var mi ona da baktirin pcoslular da olabiliyo.Arkadaşlar pkos için en iyi takviye hangisidir? Gebelik düşünüyorum.
Combınol 60 aldım bende gubde 2 defa sartmı 1 defa ıcsen fayda sağlamazmı doktords eczada bıse demedıDoktorum bana combinol vermişti